‘Merengö’ kategória archívum

Búcsú egy szentesi költőtől

2018 10 07

Boglári Nagy Laci bácsit sokan ismerték és szerették Szentesen. A Gondozási Központ állandó nyugdíjas vendége volt, sokak kedves barátja. Verseit mindig tapsviharral fogadták hallgatói.

(tovább…)

Utolsó zászlóalj sorakozón

2018 09 17

Zászlóalj sorakozón búcsúztak el volt parancsnokuktól a hídépítők a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél. Seres József alezredes 2016. augusztus 20-án lett a Hídépítő Zászlóalj parancsnoka. Az Ő parancsnoksága alatt alakult meg a jelenlegi formájú szervezeti elem.

(tovább…)

A fagallyazások és a világverseny…

2018 06 09

Pénteken reggel tartott sajtótájékoztatóján tért ki Szirbik Imre polgármester a város lakosságának kedélyeit borzoló fanyesések ügyére.

(tovább…)

Ballagó Pillangók

2018 06 03

Június 2-án a Móricz Zsigmond Művelődési Házban került sor a Farkas Antal utcai „Kincskereső” Óvoda iskolába készülő, az óvodától búcsúzó Pillangó csoportjának ballagására.

(tovább…)

Májusi árnyak

2018 06 01

Májusban ünnepelik hazánkban az Anyák napját, az első vasárnapon. Óvodákban, iskolákban rendezett műsorokkal általában sikerül megkönnyeztetni az édesanyákat, nagymamákat.

(tovább…)

Temetőinkkel foglalkoztak(nak) a képviselők

2018 05 31

Szentes Város Képviselő-testülete április 25. ülésén a Pálmások Szövetsége képviselője, Dömsödi Mihályné kezdeményezésére napirendként tárgyalta meg a Városi temetők aktuális helyzetének felméréséről készült tájékoztatót. A Városellátó Nkft. munkatársa, dr. Bujdosó Károly és Berezvai Csilla főkertész, a temetőket fenntartó egyházak közreműködésével, állították össze a képviselők elé kerülő előterjesztést.

(tovább…)

Újabb szerkesztett lapszámunk az ekönyvtárban!

2018 05 09

Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy elkészült az újabb szerkesztett lapszámunk, amely a következő linkekről olvasható: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41436 innen saját gépére mentve nyitható, továbbá: jpg változatban közvetlen nyitható a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031 saját honlapunkról.

(tovább…)

Panasznapot tart Csongrád megyében az alapvető jogok biztosa

2018 04 27

Az alapvető jogok biztosa, Dr. Székely László 2018. június 5-én és 6-án Csongrád megyében folytatja a megyelátogatások és helyi panasznapok sorozatát. Az immár hagyományos kezdeményezés, a helyi panasznapok egyik fontos célja az, hogy az állampolgárok közvetlenül is kérhessék az alapvető jogok biztosának segítségét, amennyiben úgy látják, hogy valamely hatóság vagy közszolgáltató szerv sérelmet okozott nekik, és azt nem követte elfogadható megoldás.

(tovább…)