Tóth József Színház és Vigadó: Itt a bérletmegújítás ideje!

A Tóth József Színház és Vigadó színházi évadának második félévére a bérleteket február 17-ig lehet megújítani. 20. után indul az új bérletesek számára a bérletvásárlás lehetősége – hangzott el a február elsején rendezett tájékoztatón, ahol az évad hátralévő részének újdonságairól Seregi Zoltán igazgató és Szojka Cinthia művészeti vezető tartott ismertetőt.

-A Békéscsabai Jókai Színházban frissen bemutatott darabok folyamatosan érkeznek Szentesre, így a Rejtő Jenő: Szőke ciklon c. produkció is a Viharsarok Táncszínház feldolgozásában. Különlegesen izgalmas, a békéscsabai közönség megelégedésével kísért produkció Szentesen is hamarosan siker várományos. Ezt követően érkezik a Munkácsi Mihály festőművész életét feldolgozó Munkácsi a festőfejedelem c. musical, Bognár Zsolt és Kiss Stefánia közös munkája, amelyet a Békéscsabán hamarosan megnyíló Munkácsi Kulturális Negyed megnyitója alkalmából vettünk elő és mutatunk be a közönségnek. Az idei utolsó felnőtt bérletes előadás Hunyadi Sándor kiváló magyar vígjáték író Három sárkány, avagy a három nagynéni című remek vígjátéka lesz. A bérletes előadások áprilistól láthatóak folyamatosan Szentesen. Az időbeni csúszás még a tavaly téli három hónapos békéscsabai színház leállás miatt alakult ki – hallottuk.

Seregi Zoltán igazgató a gyermekeknek szóló bérletes előadásokról vázolta, hogy a Pesti Művész Színházzal közös produkció, Berg Judit: Rumini Ferrit szigeten című munkája érkezik elsőként, amelyet már az ország sok pontján mutattak be nagy sikerrel. Ezt követi Jókai Mór: Bolondok grófja c., a felnőttek számára is élményt nyújtó vígjátéka, amely a gyerekeknek is élvezetes és érdekes. Harmadikként Szabó Attila – Ifj. Mlinár Pál – Lovas Gábor: Állat(i)mese c. műve lesz látható, amely egy állatmese, táncban elmesélve.  

Az elhangzottakhoz Szojka Cinthia hozzátette, február 17-ig fenntartják tehát a bérleteket, majd 20. után várják az új bérleteseket. Várhatóan április közepén lesz az első felnőtt bérletes előadás, míg a gyermekek számára ez a dátum március végére esik. A bérletek árai nem változnak, ahogy a jegyiroda nyitva tartása sem. A februári műsorról Cinthia azt mondta, mivel a február 15. Imádok férjhez menni c. előadás már teltházas, február 19-ére betettek egy másikat, amelyre még kaphatók jegyek a jegypénztárban.

Az időközben érkező hasonló vendégelőadások további meglepetésekkel szolgálnak majd a hátralévő, június végéig tartó színházi évadban. Kísérjék figyelemmel, és találkozzunk minél gyakrabban az előadásokon! Felejthetetlen élményt, igazi színházi kikapcsolódást kívánunk a kedves színházbarátoknak!

Kép és szöveg: – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.