‘Aktuális’ kategória archívum

Legfrissebb lapszámunk itt, és az ekönyvtárban!

2017 11 23

Értesítjük kedves Olvasóinkat, hogy novemberi második lapszámunkat feltöltöttük. Az alábbi linkről menthető, nyitható, olvasható: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41380, valamint a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031.

(tovább…)

Betakarítások után a TERRA-COOP-nál – Nem mindig van meg az égi áldás…

2017 11 22

Lassan végéhez közeledik a gazdasági év a mezőgazdaságban is, térségünk egyik legnagyobb növénytermesztő, szolgáltató cégcsoportja, a TERRA-COOP Cégcsoport, vezérigazgatóját, Szarvas Pált kértük arra, hogy értékelje az idei termelési körülményeket és az elért eredményeiket.

(tovább…)

Fogadónap

2017 11 20

Szentes város vezetői november 22-én szerdán tartanak ismét hivatali helyiségeikben fogadónapot. Dr. Demeter Attila alpolgármester délelőtt 9.00 és 11.00 óra között, míg Szirbik Imre polgármester délután 13.00 és 15.00 óra között fogadja az ügyfeleket.

(tovább…)

201 véradó részesült elismerésben a Véradók Napja alkalmából Szentesen

2017 11 19

November 17-én pénteken délután került sor a véradók napi ünnepségre a Központi Gyermekélelmezési Konyhán. A Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete, valamint az “Együtt a Véradókért Szentesen” Alapítvány Kuratóriumának elnöke, dr. Molnár Gyula köszöntőjében örömének adott hangot, hogy egyre több a száz és afölötti alkalommal karjukat nyújtó véradó, s immár a legtöbbször vért adó is 170-szeres. Szólt arról, hogy az Alapítvány alaptőkéje 4.500 ezer forint, melynek a kamatát osztják most szét a legalább 30-szoros, és afölötti véradók között.

(tovább…)

Első helyezést ért el a Pollák csapata az országos programozói versenyen

2017 11 17

A Veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai kara által meghirdetett Bakonyi Bitfaragó Bajnokságon óriási sikert ért el a Hódmezővásárhelyi SZC Pollák Antal Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 3 fős programozó csapata. 49 csapat közül 8 csapat jutott a november 11-én Veszprémben megrendezett döntőbe, ahol a Pollákos fiúk első helyezést értek el.

(tovább…)

Csongrád Megyéből hárman Aranyanyu Díjasok

2017 11 17

A Richter Aranyanyu Díj gáláján Dr. Maráz Anikó szegedi orvosnő, ​Sebők Erika szentesi ápolónő és Molnárné Gardi Katalin Makóról is megkapta az egyik legrangosabb nőknek szóló hazai elismerést, a Richter Aranyanyu Díjat.

(tovább…)

Felhívás!

2017 11 16
A HMVH-i Szakképzési Centrum Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete 2017. november 20-án /hétfőn/ 14.00-16.00 óráig véradást szervez. A véradás helyszíne a HMVH-i Szakképzési Centrum Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája!

Világhírnév felé tart a Kiséri Állatorvosi Rendelő

2017 11 15

Betegturizmus, a szó nemes értelmében az, ami dr. Dobos András szentesi és budapesti szemészeti és kisállat rendelője, valamint a rendelőket üzemeltető teamek munkája által megvalósul napjainkban. A tulajdonos számára fontos, hogy ott legyenek kutatási eredményeik a világ legjelentősebb szemészeti kongresszusain, a saját szervezésű nemzetközi szemészeti konferenciát ebben az évben Budapesten rendezték, jövőre pedig ismét szentesi helyszínben gondolkodnak.

(tovább…)