‘Aktuális’ kategória archívum

Dedikálással egybekötött könyvbemutató

2018 02 23

Arany László fordításában, az Angyali Menedék Kiadó által megjelentetett Kolbrin Biblia dedikálással egybekötött bemutatója volt a városi könyvtárban. Ez a biblia angol nyelven kívül csak magyarul olvasható. A Kolbrin Biblia 2 részből áll, 11 könyvet tartalmazó antológia. A kötet igen terjedelmes, 907 oldal és kb. 2 kg, több mint 1000 óra alatt készült el a fordítás. Arany Lászlónak ez a 7. kötete. (tovább…)

Kamarai fórum

2018 02 23

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentesi területi szervezete a következők szerint lakossági fórumra várja az érdeklődőket, vállalkozókat és városi lakosokat egyaránt. A fórum vendége Farkas Sándor országgyűlési képviselő és Szirbik Imre polgármester. Időpont március 7. 14.00 óra.

A Szentesi Üdülőközpont aktuális ajánlatai

2018 02 22

A városi farsangi forgatag ideje alatt is várja vendégeit a Szentesi Üdülőközpont. Következzenek a tájékoztatók:

(tovább…)

Új kiállítás nyílt a könyvtárban

2018 02 21
A Kurca-parti Foltvarró Klub kiállítását Szirbik Imre, Szentes város polgármestere nyitotta meg. Varróné Szabó Ildikó, a művelődési központ igazgatónője emléklapot adott át a tagoknak, közben Kéveszkiné Pintér Katalin a foltvarró klub vezetője néhány mondatban méltatta munkájukat. A rendezvényt színesítette Takács Gabriella fuvolaművész tanár és a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda óvodásainak műsora. A kiállítás megtekinthető: március 9-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.

(tovább…)

Nógrádi György Európáról és a világról

2018 02 21

Február 20-án városunkba látogatott Farkas Sándor országgyűlési képviselő meghívására Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Az Ifjúsági és Művelődési Házban a Szentesi Keresztény Pedagógus Társaság fogadta, előadására népes közönséget toborozva.

(tovább…)

Programajánló a következő napokra

2018 02 20

A Szentesi Művelődési Központ és a Hangversenyközpont a mellékelt programjaira várja az érdeklődőket: (tovább…)

Elsősegélynyújtás – képzés munkahelyek részére

2018 02 20

Magyarországon törvények, miniszteri rendeletek szabályozzák az elsősegélynyújtással kapcsolatos állampolgári és intézményi kötelességeket, mely szerint minden munkáltatónak rendelkeznie kell elsősegélynyújtásban járatos munkatársakkal.

(tovább…)

Szavazatunkkal támogathatjuk!

2018 02 19

Dr. Csíky László orvos-szobrászunk, betegei javaslata alapján esélyes a Dr. Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. Esélyeit internetes szavazatunkkal tudjuk hathatósan segíteni, ebben kérjük most az Önök, kedves Olvasók, Betegtársak, Tisztelők segítségét.

(tovább…)