‘Aktuális’ kategória archívum

Az utolsó Római vakáció Szentesen – Orlai produkciók a nyári színházban

2018 06 16

Június 14-én sajtótájékoztató keretében ismertette Szirbik Imre polgármester és Orlai Tibor az Orlai Produkciós Iroda producere a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház új előadásait.

(tovább…)

A kismesterek újabb munkái a könyvtárban

2018 06 15

2005 óra rendezi meg a Szentes Városi Könyvtár a Szentesi Kismesterek kiállítását. Az idei a 13. alkalom, amelyen 21 helyi alkotó munkáit csodálhatja meg a közönség egészen szeptember 6-ig.

(tovább…)

Lelki nap a Jézus Szíve templomban

2018 06 13

A mellékletben csatolt találkozásra várják az érdeklődő lakosságot a szervezők.

A Dancsó Erika Szalon ajánlata – és itt egy új zöldséges!

2018 06 13

A legjobb ajánlatok a következő napokra, íme: (tovább…)

Fagyi különlegesség is lesz a gasztro piacon

2018 06 13
Június 16-án újabb eseménydús, sok szezonális finom magyar élelmiszert felvonultató piaccal készülünk. Séfjeink most is gondoskodnak róla, hogy a tradicionális magyar húsételek kedvelői is jól lakjanak, de a vegetáriánusok se maradjanak éhen.

(tovább…)

Nyári programok az Üdülőközpontban

2018 06 12

Június 12-én délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott a Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. Az egyesület képviseletében Matkócsik Pál elnök és Hankó Györgyné, a Zöldág Hagyományőrző Szakkör vezetője az egyesület által a strand területén szervezendő négy programjukról adtak információkat, míg az Üdülőközpont igazgatónője, Márton Mária a helyben rendezett táborokról, a HMG napról és a Sas tornáról számolt be.

(tovább…)

Pedagógusok köszöntése – Díszdiplomások 2018-ban

2018 06 11

Június 9-én a Megyeházán került sor az idei pedagógusnapi ünnepségre Szentes Város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ szervezésében. A megjelenteket köszöntötte Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, Szirbik Imre polgármester és Balázs József, a tankerületi központ igazgatója. Ezt követően került sor a díszdiplomák átadására, amelyet a következőkben felsorolt pedagógusok vehettek át:

(tovább…)

Legújabb lapszámunk

2018 06 10

Értesítjük, kedves Olvasóinkat, hogy legújabb szerkesztett lapszámunk elolvasható a  http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41490, valamint a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031 linkekről.

(tovább…)