‘Aktuális’ kategória archívum

Gyermekek, kamionok, táskák…

2018 04 19

Most is három táska van nálam. Ma egész kevés. Egy a laptopnak, egy az iskolai dolgoknak, egy pedig az edzőruháknak. A többi, telefon, könyv, két szem csoki, ha szomorú gyermekekkel találkozom, pedig ezek között elosztva, ahogy éppen jólesik.

(tovább…)

Virágos világversenyben Szentes

2018 04 18

Városunk 2013-ban kategóriájában ezüstérmes lett a LiveCom Élhető Városok Világversenyén, a versenyt a kínai Xiamenben rendezték. Ez az eredmény tette lehetővé, hogy az idén meghívást kapjon a Communitics in Bloom világversenyre, amelyen további öt településsel együtt méretheti meg magát. Ma délelőtt a Városházán az újabb lehetőség részleteiről tájékozódhattunk.

(tovább…)

A HUNOR COOP ZRt az alábbiakat adja közre:

2018 04 18

Pénztáros munkatársat keresnek Szegvárra.

(tovább…)

Gasztro piac, tavaszi hangulatban

2018 04 17
A szombati munkanapra a “Közös bográcsból” finom magyaros ebédre, a Látványkonyhában vegetáriánus ételekre várjuk a Piacunk látogatóit. A vasárnapi családi ebédhez finomabbnál finomabb termelői alapanyagokat kínálunk. Most is lesz művészeti kiállítás és gyermekprogram, valamint ezúttal véradásra is sor kerül.

Tavaszi műfüves bajnokság

2018 04 17

Április 20-tól június 15-ig rendezik meg a Sportközpont műfüves pályáján a Skoda Vass Autó Műfüves Labdarúgó Bajnokság tavaszi fordulóit.

(tovább…)

Olvasható legfrissebb szerkesztett lapszámunk

2018 04 16

Kedves Olvasónk! Legfrissebb lapszámunk megjelent az ekönyvtárban, a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41437 linken, valamint megnyitható és olvasható saját honlapunkról a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031 linkről.

(tovább…)

Beszélgetés a Műemléki Világnapon

2018 04 15

A Koszta József Múzeum a következő programjára hívja a nagyközönséget:

Újabb szelektív kuka osztás!

2018 04 14

A Szentes Városellátó Nkft. március 20-án megkezdte a szelektív hulladékgyűjtéshez a sárga kukák kiosztását. Ezt a munkát alvállalkozóként kapták feladatul, említette érdeklődésünkre Kiss Ferenc csoportvezető. Ám különféle okok miatt még nem mindenki juthatott hozzá az új kukához, és közben a készlet is kimerült.

(tovább…)