Városi Visszhang Szentes » Szabadidö

‘Szabadidö’ kategória archívum

Augusztusban Csongrád, szeptemberben Szentes…

2018 08 16

Ma, azaz augusztus 16-án a Petőfi Caféban sajtótájékoztatót tartott Szirbik Imre Szentes és Bedő Tamás Csongrád polgármestere. A sajtótájékoztatón részt vett továbbá Mészáros Zoltán, a HUNOR COOP ZRt vezérigazgatója, közösen fontos bejelentést tettek.

(tovább…)

Gasztro piac az ünnep hangulatával

2018 08 15
A Gasztro Piac mindig kereste azokat a lehetőségeket, hogy egyszerre legyen otthonos, szerethető, naprakész, színvonalas és valami újat felmutató. Ugyanilyen fontos volt, hogy termelőinket minél közelebb hozzuk a vásárlókhoz.

(tovább…)

Az idei Szent István Nap

2018 08 12

Augusztus 20. olykor szeszélyes, esős idővel köszönt ránk, reméljük, idén nem így lesz. Szentesen is kellemes este vár majd az ünneplő, kikapcsolódni vágyó közönségre a Szentesi Művelődési Központ és Szentes Város Önkormányzata szervezésében.

(tovább…)

Tizennyolc – történelmi dráma Szentesen

2018 08 07

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház műsorán augusztus 23-án egy különleges darab lepi meg a közönséget a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház bemutatójaként. Az előadást a Szentesi Művelődési Központ és a Keresztény Pedagógus Társaság hozza el a Megyeháza udvarába.

(tovább…)

Minden, ami dinnye, Ópusztaszeren!

2018 08 05

Augusztus 11-én, a Dinnyenapon nemcsak kedvére fogyaszthatják a mézédes gyümölcsöt, hanem az abból készült szobrokat is megnézhetik.  Kézműves foglalkozások, néptánc, népzene és gabonához kapcsolódó tematikus programnap is várja az érdeklődőket!

(tovább…)

25 évről 25 percben – Jubilál a Családsegítő Központ

2018 08 02

Augusztus elsején a Szentesi Családsegítő Központ megalakulásának és tevékenységének 25. évfordulóját ünnepelték az intézményhez tartozó Dózsa Ház Közösségi tér épületében és udvarán.

(tovább…)

Gyermeki emlékeink megelevenednek…

2018 08 01

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház kortalan meglepetése visszavisz bennünket régi olvasmányos emlékeinkhez. Jó szórakozást mindazoknak, akik részesei lesznek az előadásnak! Szervező a Szentesi Művelődési Központ.

(tovább…)

Csodálatos előadás az érzelmek kortalanságáról – Ullmann Mónika és Benedek Miklós Szentesen

2018 07 30

Augusztus 8-án a Szentesi Nyári Szabadtéri Színházban látható Simon Stephens, Nagy-Britannia egyik legizgalmasabb kortárs alkotójának darabja, a Heisenberg Ullmann Mónika és Benedek Miklós előadásában.

(tovább…)