‘Szabadidö’ kategória archívum

Őszi programsorozat a múzeumban

2017 09 21

Válogassanak kedvükre a mellékelt programok közül: (tovább…)

Szeretetben együtt, egymást segítve

2017 09 16

Minden évben több résztevője van már a Szeretet mindent elfogad c. rendezvénynek, amelyet szeptember 15-én a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendeztek. A Szentes Esélyegyenlőségi programjában kiemelt helyen szereplő esemény idén mintegy háromszáz főt, egészséges és fogyatékkal élő szentesi és környékbeli, ópusztaszeri, budapesti vendéget mozgatott meg.

(tovább…)

Könyvtári programok

2017 09 15

A Szentes Városi Könyvtár soron következő programjaira hívjuk fel szíves figyelmüket: (tovább…)

A szentírás vasárnapján…

2017 09 14
Szeretettel várjuk városunk lakóit és minden érdeklődőt Szentesen, a Kossuth téren szeptember 24-én  szentírás vasárnapján  15.00  és 18.00 óra között közös Biblia felolvasásra.

(tovább…)

Jubileumi rendezvények a Kisérben

2017 09 14
Szentes város Kisér városrészében 1987-ben, ezelőtt három évtizeddel már megrendezték a Kiséri Napokat, akkor a programokban a sport is szerepet kapott. Majd a rendszerváltás éveiben hosszabb szünet következett, a rendezvényt szervező HNF IV. kerületi szervezete is megszűnőben volt.

(tovább…)

Programdömping az elkövetkező napokban

2017 09 13

Szeptember 12-én sajtótájékoztató keretében kapott Szentes és térsége lakossága invitálást az elkövetkező napok helyi eseményeire. A sajtótájékoztatón dr. Demeter Attila alpolgármester összefoglalóan szólt arról, hogy ezekben a napokban testvérvárosi delegációk érkeznek városunkba, ugyanakkor a szentesi képviselő-testület részéről Szirbik Imre polgármester, dr. Szabó Andrea és Kiss Csaba képviselők pedig a lengyelországi Skierniewicébe látogatnak.

(tovább…)

Csernus doki

2017 09 12

Dr. Csernus Imre ismét Szentesen tart előadást szeptember 19-én 19 órától. Helyszín az ifjúsági ház. Előadásának címe: Találd meg önmagad! Jegyek a Szentesi Művelődési Központban, vagy az intézmény Facebook oldalán keresztül is beszerezhetők 2700 Ft-os áron.

(tovább…)

Térfesztivál szombaton

2017 09 10

Ismét eltelt egy év, eljött a Térfesztivál ideje. A mellékelt plakát elárulja a részleteket. Az idei sztár fellépő Molnár Ferenc Caramel, aki a Megasztár második szériájában bizonyított, eljutva az elsőségig. A döntőben elhangzott dalokból 2005-ben jelentette meg első lemezét, amit gyorsan követett a Nyugalomterápia. A saját dalait is tartalmazó album aranylemez, mára kétszeres platinalemez lett. Idén a 7. stúdióalbuma jelent meg. 2006-tól több rangos zenei elismerés boldog tulajdonosa. Válogassanak kedvükre a programok közül.