‘Szabadidö’ kategória archívum

Lampionos, és további érdekes programok

2018 04 19

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében április 30-án 17.30 órakor kezdődnek a szórakoztató programok. Előbb a Luther téren lesznek sportos és táncos bemutatók, valamint POM-POM koncert a gyerekeknek, majd a Lampionos felvonulással, 19.50 perctől az Ifjúsági parkban tartandó koncertekre megy át a közönség. Itt 20.10 órakor ajándékműsor, 20.30 órától az Arany Zsiráf Díjas Kozmix zenekar, a hat albumos Groovehouse, majd a Just Showband party zenekar mulattatja a résztvevőket. Az est házigazdája Dj. Big Bill.
A zenei utazás változatos állomásokra hívogat mindenkit.

(tovább…)

Gasztro piac, tavaszi hangulatban

2018 04 17
A szombati munkanapra a “Közös bográcsból” finom magyaros ebédre, a Látványkonyhában vegetáriánus ételekre várjuk a Piacunk látogatóit. A vasárnapi családi ebédhez finomabbnál finomabb termelői alapanyagokat kínálunk. Most is lesz művészeti kiállítás és gyermekprogram, valamint ezúttal véradásra is sor kerül.

Beszélgetés a Műemléki Világnapon

2018 04 15

A Koszta József Múzeum a következő programjára hívja a nagyközönséget:

Molnár Dixieland Band koncert

2018 04 08

A Zene – Világ – Zene hangverseny sorozat következő, immár évek óta hagyományos koncertje a következők szerint várja a közönséget, íme a melléklet.

Pedagógus kezek rejtelmei

2018 04 07

Szentes Város Önkormányzata, a Szentesi Művelődési Központ és négy megye, Csongrád, Békés, Bács- Kiskun, valamint Jász-Nagykun-Szolnok pedagógus szakszervezetei XXI. alkalommal rendezték meg Szentesen a „Rejtelmek, ha zengenek…” Alkotó pedagógusok regionális tárlatát a Tokácsli Galériában.
Ráfi Dénes gimnáziumi tanár maga is kiállító alkotóként vett részt fotóival az idei tárlaton. Rendhagyó módon – éppen ezért – kérték fel a szervezők a kiállítás megnyitására.

(tovább…)

Tavaszi könyvajánló

2018 04 02

Az első könyv Margittai Gábor: Tiltott kastély című történelmi kötete, melynek alcíme: Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében.

(tovább…)

Virrasztás Magyarországért…

2018 03 30

Április 4-én, szerdán reggel  8 órától csütörtök reggel  8 óráig 24 órás szentségimádás lesz a szentesi Kórház kápolnában “Virrasztás Magyarországért” megnevezéssel. Közösen kérjük a Mennyei Atyát, hogy az Ő akarata szerinti eredmény szülessen az április 8-i választáson.

Tojásfa díszítés és Kézműves Ízek Fesztiválja

2018 03 29

Április 02-án, 10-16 óra között, a IX. Kézműves Ízek Fesztiválja a Művelődési és Ifjúsági Házban várja vendégeit. A ház termeiben és a Kurca parton a hagyományőrző kézművesek, háziasszonyok, szakkörök, klubok mutatkoznak be, kiállítással, kóstoltatással.

(tovább…)