‘Szabadidö’ kategória archívum

Író-olvasó találkozó

2018 10 19
Kedves Látogatónk! Szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy programot: Závada Pál Kossuth- és József Attila-díjas író lesz a vendégünk 2018. október 24-én, szerdán 18 órakor a Művelődési és Ifjúsági Házban!

(tovább…)

Mosolygós programok, kivételes tehetségekkel

2018 10 17

Október 4. és 12. között a szentesi Mosolygósabb Régióért Egyesület rendhagyó módon szervezte meg a nagy múltú Kiséri Napokat. A Gondozási Központ 2. sz. Idősek Klubjában – hagyományteremtő szándékkal – 65 év felettieknek rendeztek szavalóversenyt. A program érdekessége, hogy dr. Demeter Attila alpolgármester, köszöntőként egy csodás szavalattal lepte meg az időseket. Volt, aki saját versét, míg más a nagyapa által írt verset osztotta meg a többiekkel. A legidősebb versmondó a 98 éves Baloghné Terike néni volt.

(tovább…)

Amikor ismét harmadik szombat a hónapban, akkor…

2018 10 16
…az évszak legjobb ízeivel, színeivel, illataival, családias hangulattal vár minden érdeklődőt a piacszervező Szivárvány Művészeti Alapítvány. Ebédre magyaros ízeket és vegetáriánus ínyencségeket kínálunk a “Közös bográcsból” és a Látványkonyhából, amit új borokkal leöblíthet.

(tovább…)

A művész benned él!

2018 10 14
A Festészet Napjához kapcsolódóan a Szivárvány Művészeti Iskola élményfestészeti programján a részt vevők Frida Kahlo egy híres festményét készítik el, festőművész instruktor segítségével. Az eseményre felnőtteket és gyermekeket is várunk. Közös családi programnak is ajánljuk. Előzetes tudás nem szükséges. A sikerélmény garantált. Egy remek alkalom az alkotásra, kikapcsolódásra! Helyszín: Művészetek Háza (Szentes, Petőfi u. 4.)

Programajánló

2018 10 13

Őszi tábor kreatív gyerekeknek

2018 10 10

A Szivárvány Művészeti Iskola tábori foglalkozásait ajánljuk a szülők figyelmébe:

Szentes, Kisér Feszt. – További programjaink

2018 10 08

Október 8. (hétfő) 16.00 óra: Szecessziós Ház – Gasztro börze. Háziasszony: Nagy Lászlóné Jusztika. Háztartási praktikák: befőzés, sütés, főzés, reform fogások. Reform receptcserebere lehetőség.
Október 9. (kedd) 16.00 óra: Szecessziós Ház – A társművészetek, mint az irodalom és zene, hatása a festészetemre – vendég: Török Katalin festő, akivel a Mosolygósabb Régióért Egyesület tagjai beszélgetnek.
Október 10. (szerda) 16.00 óra: Szecessziós Ház – Gyógyító kezek. Ön is kérdezhet testről, lélekről. Tordas Kálmán gyógymasszőr válaszol.

(tovább…)

Az Üdülőközpont visszavág a törpeharcsáknak!

2018 09 30

Törpeharcsafogó verseny a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban 2018.október 6-án. Most végre nem kell bosszankodnod a törpeharcsa kapás miatt, de a többi halat sem kell visszadobnod… A versenyen minden halfaj értékelésre kerül, azonban a törpeharcsa 3x-os szorzóval számít a pontozásba.

(tovább…)