‘Szabadidö’ kategória archívum

Első helyezést ért el a Pollák csapata az országos programozói versenyen

2017 11 17

A Veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai kara által meghirdetett Bakonyi Bitfaragó Bajnokságon óriási sikert ért el a Hódmezővásárhelyi SZC Pollák Antal Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 3 fős programozó csapata. 49 csapat közül 8 csapat jutott a november 11-én Veszprémben megrendezett döntőbe, ahol a Pollákos fiúk első helyezést értek el.

(tovább…)

Jótékonysági Rotary Bál

2017 11 15

A Szentes-Csongrád Rotary Club tizenkettedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját, melynek helyszíne a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ. Időpontja november 25. szombat 19.00 óra.

(tovább…)

A novemberi gasztro piac

2017 11 14
Piacunkkal védjük és segítjük a vidék gasztronómiai és kulturális értékeinek megóvását, ismételt felfedezését, segítjük a turizmus fejlődését.

(tovább…)

Légy színes, sikkes, stílusos – Óvári Gabriella előadása

2017 11 12

A Mosolygósabb Régióért Egyesület szervezésében november 10-én a Petőfi Cafe-ban került sor “Légy színes, sikkes, stílusos!” címmel Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó előadására. A nagy figyelemmel és érdeklődéssel kísért programon az előadó a legizgalmasabb formában világított rá a divat és az egyéniség kapcsolatára, önmagunk megismerése, belső harmóniánk megteremtése néhány nélkülözhetetlen, ám egyszerű szabályszerűségére.

(tovább…)

Verses meditáció mindenkinek!

2017 11 05

„8 éve zenélünk együtt a kvartettem tagjaival, és amikor a dobosunk, István Attila felvetette a versmeditáció ötletét, egyből arra gondoltam, hogy csakis női szerzők jöhetnek szóba. Ezen a téren (is) meglehetősen feminista vagyok. Aztán ahogy egyre jobban belebonyolódtam a versek és monológok halmazába, isteni sugallat villant be: hiszen minden ott van egy helyen, a férjem pendrive-ján, nem kell toldozott-foldozott gondolatokat illesztenem egymáshoz; hiszen Laci versei, levelei vagy éppen dalszövegei szinte kivétel nélkül számomra készültek.

(tovább…)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felhívja Vendégei figyelmét…

2017 11 03

…az alábbi aktuális változásokra:  – A 25 méteres medence minden hétköznap 6-20 óráig tart nyitva.
– Az élmény-, wellness- és szauna részleg szombatonként 23 óráig tart nyitva. Jegyvásárlásra a recepciónál szombatonként 22 óráig van lehetőség.
– A kültéri szauna minden nap 16-20 óráig üzemel.

(tovább…)

Nemzetközi Szenior Úszóverseny Szentendrén

2017 11 01

A Szentendrei V8 Uszoda és Szabadidő Központ adott otthont október 14-én a Pécsi Vörös Meteor Sportkör Úszószakosztálya által rendezett versenynek. Ez a rendkívüli helyzet azért jöhetett létre, mert a pécsiek saját városukban nem tudták megrendezni szenior úszóversenyüket szeptember közepén, ugyanis az uszoda bérleti díját nem tudták volna kigazdálkodni a nevezési díjakból.

(tovább…)

Ismét Közéleti kávéház Szentesen – Rajt november 8-án!

2017 10 29

2005. tavaszán dr. Dobos András kezdeményezésére, Horvát Zoltán cukrászdájában, a Petőfi cukrászdában kezdődött a Közéleti kávéház. A program célja az volt, hogy a város neves személyiségeit – politika mentes  – beszélgetés formájában hozza közelebb a hallgatósághoz. Az első vendég Szirbik Imre polgármester volt, ő dr. Tóth Gyula állatorvos, vízilabda mesteredzőt jelölte meg, így ő lett a második vendég. Dr. Tóth Gyula dr. Csíky László orvos-szobrász részére adta át a stafétát, s így tovább…

(tovább…)