‘Szabadidö’ kategória archívum

Pörög a maszkabál

2017 02 25
A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok és környéke már délelőtt is teljesen benépesült. Sok-sok program, látni-, és falatozni való fogadta az érdeklődőket az I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál keretében.

(tovább…)

A Hölgyek Ünnepére készülődve Szentesen

2017 02 22

A Rotary Magyarország és a Szentes-Csongrád Rotary Club egész napos programmal készül március 11-én, amelynek a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ ad otthont. Ebből az alkalomból került sor ma sajtótájékoztatóra a HUNOR COOP ZRt. irodaházában. Nem véletlenül itt.

(tovább…)

Könyvajánló

2017 02 20

A szabadidő hasznos eltöltésének egyik legjobb módja az olvasás. Az alábbiakban szeretnék néhány könyvet ajánlani Önöknek, melyek a közelmúltban kerültek a könyvesboltok polcaira.

(tovább…)

Dél-alföldi pásztorok a 20-21. században…

2017 02 17
…ezzel az alcímmel nyílt kiállítás tegnap a Koszta József Múzeumban. A kiállítás alapját a makói József Attila Múzeum gyűjteménye adja, de magángyűjteményekből is láthatunk tárgyakat és képeket. Az április 15-ig a múzeum nyitva tartási ideje alatt látható kiállítás emléket állít az ősi szakma művelőinek, bemutatja hagyományaikat, amelyek apáról-fiúra öröklődtek, megismerteti a mindennapi munkavégzéshez használt eszközeiket, azt az életformát, amely az állattartás teljes ismeretére épült fel.

(tovább…)

Ha harmadik szombat, akkor gasztro piac

2017 02 16

Friss, helyben készülő disznótorossal, farsangi fánkkal, házi rétessel, forralt borral, termelői élelmiszerekkel, kézműves termékekkel, kiegészítő kulturális- és gyermekprogramokkal várja februárban is a 3. szombaton látogatóit a Garaboly Gasztro Piac a Művészetek Házában. Egy minőségi program az egész családnak, legyen benne része!

Karnevál helyett maszkabál

2017 02 15

Szentes Város Önkormányzata 15 éven keresztül rendezte meg a Városi Télbúcsúztató Karnevált. A rendezvény sikeres volt, de az elmúlt években azt vettük észre, hogy újításra van szükség. Azért, hogy a hagyományt folytatni tudjuk, és a város első számú nagy rendezvénye továbbra is a farsang jegyében induljon, átgondoltuk a program struktúráját.

(tovább…)

“Disznóságok” Nagymágocson is…

2017 02 15

A nagymágocsiak február 25-én szombaton az alábbi program szerinti rendezvényükre várják a lakosokat. Hamarosan jövök az e napi szentesi programmal is, (melynek semmi köze a röfikhez, kivéve, ha valaki ilyen jelmezt választ magának) így lesz még idő az okos tervezésre, ha valaki mindkét programba szeretne “belekóstolni”.

A Házasság hete programjai Csongrádon

2017 02 10

Válogassanak kedvükre a gazdag programkínálatból: