‘Szabadidö’ kategória archívum

Pedagógusok elismerése – Szolgálati emlékérmet vehettek át

2018 06 16

A Magyar Köztársaság Emberi Erőforrás Minisztere nyugdíjba vonulása alkalmából Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott az alább felsorolt pedagógusoknak, amit a Szentesen, június 9-én a Megyeházán megtartott ünnepségen vettek át:

(tovább…)

Az utolsó Római vakáció Szentesen – Orlai produkciók a nyári színházban

2018 06 16

Június 14-én sajtótájékoztató keretében ismertette Szirbik Imre polgármester és Orlai Tibor az Orlai Produkciós Iroda producere a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház új előadásait.

(tovább…)

A kismesterek újabb munkái a könyvtárban

2018 06 15

2005 óra rendezi meg a Szentes Városi Könyvtár a Szentesi Kismesterek kiállítását. Az idei a 13. alkalom, amelyen 21 helyi alkotó munkáit csodálhatja meg a közönség egészen szeptember 6-ig.

(tovább…)

Lelki nap a Jézus Szíve templomban

2018 06 13

A mellékletben csatolt találkozásra várják az érdeklődő lakosságot a szervezők.

A Dancsó Erika Szalon ajánlata – és itt egy új zöldséges!

2018 06 13

A legjobb ajánlatok a következő napokra, íme: (tovább…)

Fagyi különlegesség is lesz a gasztro piacon

2018 06 13
Június 16-án újabb eseménydús, sok szezonális finom magyar élelmiszert felvonultató piaccal készülünk. Séfjeink most is gondoskodnak róla, hogy a tradicionális magyar húsételek kedvelői is jól lakjanak, de a vegetáriánusok se maradjanak éhen.

(tovább…)

Nyári programok az Üdülőközpontban

2018 06 12

Június 12-én délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott a Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. Az egyesület képviseletében Matkócsik Pál elnök és Hankó Györgyné, a Zöldág Hagyományőrző Szakkör vezetője az egyesület által a strand területén szervezendő négy programjukról adtak információkat, míg az Üdülőközpont igazgatónője, Márton Mária a helyben rendezett táborokról, a HMG napról és a Sas tornáról számolt be.

(tovább…)

Ismét Szentesre látogat Csaba testvér

2018 06 07

A holnapi napon ismét Szentesre érkezik Böjte Csaba ferences szerzetes. 18 órai kezdettel a Jézus Szíve templom szentmiséjének főcelebránsa lesz. Ez alkalomra is tisztelettel hívják, várják a híveket és minden érdeklődőt.