‘Újság cikkei’ kategória archívum

A sötétkék táska mindenkinek jó választás!

2018 09 28

Ebben a hónapban Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó rovatunk vendége, szakmai tapasztalataira alapozva osztunk meg olvasóinkkal néhány hasznos tanácsot.

(tovább…)

Régi új biobolt – A hónap terméke a Vasbor

2018 09 27

A szentesi Bolt az Egészséghez biobolt immár két hónapja új helyen, megszépült, tágas környezetben fogadja régi és új vásárlóit. A Rákóczi Ferenc utcában, az árnyat adó fa hűvösében a „reformélelmiszer” tábla hívja fel a figyelmünket, s aztán az óriási kirakatból már pontosan látható a vásárlóbarát elrendezés, a gondosan szemügyre vehető sok-sok hasznos termék, a tágas eladótér.

(tovább…)

Egyasszony…

2018 09 24

Az Orlai Produkció a Fügével közösen mutatja be az Egyasszony című darabot Tenki Réka előadásában.

(tovább…)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont tájékoztatója

2018 09 19

Figyelem! a Szentesi Sport- és Üdülőközpont tájékoztatja vendégeit az alábbiakról: (tovább…)

Babosba öltözhet a Lecsófesztivál? – Ötletgazdag főzőcsapatok tizenhetedik találkozása

2018 08 25

Lám, mint gurulnak felfelé a számok, máris elérkeztünk a XVII. Szentesi Lecsófesztiválhoz. Az Apponyi tér környéki helyszín augusztus 31-én és szeptember 1-én népesül be ismét a szentesi paprikából és paradicsomból készülő étel közös főzése és elfogyasztása kedvéért.

(tovább…)

Heureka, utazunk!

2018 08 19

Azt is mondhatnám, megtaláltam, megvan, utazunk! Azaz minden együtt van, a helyszín, a szükséges kellékek, időpontok. Így történt ez a Török házaspár életében is a közelmúltban. Török Károlyné Tündi és férje 5 napot töltöttek Szlovákia és Lengyelország különleges, szép helyeinek megismerésével.

(tovább…)

Családi események 30-31. hét

2018 08 17

Született (30. hét): Kátai-Pál Gábor András és Doszlop-Nagy Renátának (Szentes, Jókai Mór utca 85.) Botond, Újszászi Zsolt és Fülöp Enikőnek (Csongrád, Arany János utca 9.) Boróka, Bertók József és Varga Anitának (Csongrád, Kazinczy Ferenc utca 4.) Szilvia, Bakai Gáspár Zsolt és Bartók Renátának (Csongrád, Csemegi Károly utca 25.) Szilárd nevű gyermeke.

(tovább…)

Ha füst csap a bográcsba… – Tippek ünnepi menühöz

2018 08 13

Ha augusztus 20. akkor bográcsozás vagy tárcsázás. Ezekhez a kellemes foglalatosságokhoz minden alapanyag beszerezhető a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem mintaboltjaiban. Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai húsboltban Szűcs Antal hentesmester oszt meg velünk néhány nagyon okos tippet.

(tovább…)