‘Újság cikkei’ kategória archívum

Könyvajánló

2017 02 20

A szabadidő hasznos eltöltésének egyik legjobb módja az olvasás. Az alábbiakban szeretnék néhány könyvet ajánlani Önöknek, melyek a közelmúltban kerültek a könyvesboltok polcaira.

(tovább…)

Farsangolj velünk!

2017 02 20

A szentesi Iroda-Profil Kft. két helyen, a József Attila utca 18. szám alatt, Suli-Profil üzlete a Horváth Mihály utca 4. szám alatt a februári alkalmakra hangolódva számít az iskolai osztályok, családok, az ünneplő érdeklődők figyelmére.

(tovább…)

Változó szemlélettel a változó világban hogyan őrizzük meg a pénzügyi bizalmat – Hasznos pénzügyi, befektetési tanácsok

2017 02 19

Az elmúlt évek bróker botrányai és a jegybanki alapkamat alacsony szintje (0,9%) sokunkat elbizonytalanít és kérdéseket vet fel. Hol tudom a pénzem biztonságban, hol és hogyan takarékoskodjak? Ebben az alacsony kamatkörnyezetben, hogyan érhetek el magasabb hozamot?

(tovább…)

Udvariasság az utakon…

2017 02 18

Az elmúlt időben a melegedés után kaptunk a csapadékból bőven, aminek talán nem csak én nem örültem. Nem kerékpárosok időjárása ez, de, ha menni kell, nincs pardon, menni kell.

(tovább…)

A szentesi póló megkerülhetetlen ikonja távozott – Kiss “Ottóbá”emlékére

2017 02 17

A napokban kaptuk a lesújtó hírt, hogy “Ottóbá” elment. Ő volt az a sportvezető, akinek az életútja generációkon keresztül fogta keretbe a Szentesi Vízilabdát, Ő volt a nagy idők tanúja. Lélekemelő története példaként áll előttünk. Olyan sportvezető nagyságokkal “szolgálta” a pólót 1957 óta (45 éven keresztül, köszönjük), mint Náday, dr. Haraszti, dr. Rébeli, Kádár, Kozák vagy olyan legendás játékosoknak intézte a dolgait, mint Dobossy, dr. Filep, Mikó, Dongó, dr. Tóth, Soós, Pengő, Horváth Cs, Berki, Pellei, Tóth L. és sorolhatnánk még sokáig a nagyszerű pólósok neveit. Sohasem tartotta magát (a klasszikus értelemben vett) sportembernek, csak a háttérben dolgozó “szürke munkásnak”, de mégis a legnagyobbak, mint Gyarmati, dr. Szívós, Gallov, dr. Faragó, Kemény stb.., barátságát, elismerését sikerült kivívnia. Ő testesítette meg a technikai vezető fogalmát!

(tovább…)

Agykontroll könyvek 50% kedvezménnyel – S néhány hasznos tanács

2017 02 16

Hogyan akarjuk, hogy a világ körülöttünk jobb legyen vagy változzon, ha mi magunk nem teszünk érte?

(tovább…)

Karnevál helyett maszkabál

2017 02 15

Szentes Város Önkormányzata 15 éven keresztül rendezte meg a Városi Télbúcsúztató Karnevált. A rendezvény sikeres volt, de az elmúlt években azt vettük észre, hogy újításra van szükség. Azért, hogy a hagyományt folytatni tudjuk, és a város első számú nagy rendezvénye továbbra is a farsang jegyében induljon, átgondoltuk a program struktúráját.

(tovább…)

Újabb hét, újabb jó ajánlat!

2017 02 14

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem által vágott sertések egyik legértékesebb részét a csont nélküli karajt lehet február 14. és 18. között kedvező áron megvásárolni a Brillir Kft. két mintaboltjában. A József Attila utca 16. szám alatt (felvételünkön), továbbá a Jókai utcai HUNOR COOP ABC-ben az említett napokon a csont nélküli karaj kilója 1299 Ft-ért kapható. Ennek az akciónak a segítségével is ünnepnappá tehetik a hétköznapokat a család számára.

(tovább…)