Szilveszter is lesz a színházban! December 9-től megújítandók a bérletek!

Az adventvárás, az ünnepi hangulat jegyében tartott december 2-án sajtótájékoztatót a Tóth József Színház és Vigadó szalonjában Seregi Zoltán igazgató és Szojka Cinthia művészeti vezető.

Szojka Cinthia elsőként arról számolt be, hogy a Szentesi Szalon programok részévé vált a forró tea és a sütemény, mint a családias fogadtatás, vendégvárás elmaradhatatlan kelléke. Kiemelte, hogy december 3-án Hajnóczy Soma bűvész világbajnok érkezik a színházba, hogy elbűvölje a gyerekeket és szüleiket. A belépő nélküli rendezvényre 17.00 órára várják a közönséget.

Szólt arról, hogy december 9-én a „Köszönjük, Magyarország!” programban Molnár Zoltán verses műsorát várják, és ajánlják a közönség figyelmébe. A Szentesi Szalon december 10. vendége pedig Bihari Brigitta jeltolmács lesz, aki jelnyelvre nagyon sok szép dalt fordított le. Sokat tesz azért, hogy elfogadtassa a siketek világát a hallókkal, valamint zenét a hallássérültekhez minél közelebb hozza.

Szojka Cinthia elmondta, hogy a mesebérlet dec. 13., 14. Napsugár Bábszínház előadásaira még lehet jegyeket is kapni. Kiemelte a főelőadást december 15. és 18. között. A parádés szereposztással bemutatott Viktória nagyoperettre is vannak még korlátozott számban jegyek.

December 19-én a Ladybird táncstúdió gálaműsorára várják a közönséget. 21-én 18.30 órakor a Sportcsillag sarok vendége Illés Fanni világ- és paralimpiai bajnok mellúszó lesz, akivel Borsi László újságíró beszélget. Kiemelte továbbá a dec. 23. Diótörő bemutatót, az Egri Gárdonyi Géza társulat előadását. Majd arról is szólt, hogy idén a színház ad otthont az Óévbúcsúztató hangversenynek.

A szilveszterről, a bérletek megújítási rendjéről Seregi Zoltán igazgató tájékoztatta a sajtó megjelent munkatársait. Elmondta, hogy december 9-től január 10-ig lehetőség van a bérletek megújítására. Majd ezt követően természetesen az új bérlettulajdonosok is megvásárolhatják bérleteiket. A következő félév is négy fergeteges bemutatót fog tartogatni a bérletesek számára, a korábban elmaradt Sweet Charity, a Lili bárónő operett, a Jöjj el Szabadság! c. történelmi játék és a Kakukkfészek (Száll a kakukk fészkére) c. bemutató várja majd a közönséget. A gyermekeknek többek között a János vitéz rockosított, áthangszerelt változatával készülnek, de érkezik a Fehérlófia bemutató is. A részletekért a Szentes Ház nyitva tartási idejében érdeklődjenek, ill. a színház honlapján is folyamatosan olvashatók az új információk.

S végük az idei Szilveszteri mulatságról hallhattunk. Szilveszter este Marc Camoletti: Hatan pizsamában c. bohózatát nézheti meg a közönség. Előtte 19.00 órától azonban állófogadással vacsora, éjfélkor pezsgős koccintás, háttér muzsika szórakoztatja a szilveszterezőket. A jegyek 11400 és 12900 forintos helyáron vásárolhatók meg a színház honlapján keresztül, vagy a Szentes Házban.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.