‘Hírek’ kategória archívum

Lampionos, és további érdekes programok

2018 04 19

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében április 30-án 17.30 órakor kezdődnek a szórakoztató programok. Előbb a Luther téren lesznek sportos és táncos bemutatók, valamint POM-POM koncert a gyerekeknek, majd a Lampionos felvonulással, 19.50 perctől az Ifjúsági parkban tartandó koncertekre megy át a közönség. Itt 20.10 órakor ajándékműsor, 20.30 órától az Arany Zsiráf Díjas Kozmix zenekar, a hat albumos Groovehouse, majd a Just Showband party zenekar mulattatja a résztvevőket. Az est házigazdája Dj. Big Bill.
A zenei utazás változatos állomásokra hívogat mindenkit.

(tovább…)

Gasztro piac, tavaszi hangulatban

2018 04 17
A szombati munkanapra a “Közös bográcsból” finom magyaros ebédre, a Látványkonyhában vegetáriánus ételekre várjuk a Piacunk látogatóit. A vasárnapi családi ebédhez finomabbnál finomabb termelői alapanyagokat kínálunk. Most is lesz művészeti kiállítás és gyermekprogram, valamint ezúttal véradásra is sor kerül.

Olvasható legfrissebb szerkesztett lapszámunk

2018 04 16

Kedves Olvasónk! Legfrissebb lapszámunk megjelent az ekönyvtárban, a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41437 linken, valamint megnyitható és olvasható saját honlapunkról a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031 linkről.

(tovább…)

Beszélgetés a Műemléki Világnapon

2018 04 15

A Koszta József Múzeum a következő programjára hívja a nagyközönséget:

Már lehet nevezni a “Virágszínvonalasabb Szentesért” pályázatra!

2018 04 11

Tisztelt Környezetszépítő Lakosság! A hosszúra nyúlt csapadékdús, télies időjárás után egyik pillanatról a másikra virágba borultak a kertek. Mindazoknak, akik kertjeikkel, növényeikkel szívesen büszkélkednének, Szentes Város Önkormányzata – hagyományőrző módon –  15. alkalommal hirdeti meg a „Virágszínvonalasabb Szentesért” városszépítő versenyt. Az elmúlt évekhez hasonlóan a lakosság városszépítő munkáját kívánja az önkormányzat ismét nyilvánosan is elismerni.

(tovább…)

Családi események 12. hét

2018 04 10

Született: Szilágyi Szabolcs és Sebők-Papp Tündének (Szentes, Temető utca 6.) BENCE, SZABOLCS, Lázár László és Kuczora Krisztinának (Szentes Nagyhegy 60.) OLÍVIA nevű gyermeke.

(tovább…)

Molnár Dixieland Band koncert

2018 04 08

A Zene – Világ – Zene hangverseny sorozat következő, immár évek óta hagyományos koncertje a következők szerint várja a közönséget, íme a melléklet.

Nyitva lesznek a hét végén a kormányablakok

2018 04 06
Péntektől vasárnapig, 7-től 19 óráig tartanak nyitva a kormányablakok, hogy biztosítsák az ügyfelek részére a választási jog zavartalan gyakorlását – tekintettel arra, hogy szavazni csak érvényes személyi okmányokkal lehet. Így lesz ez Csongrád megye tizenkét kormányablakában is.

(tovább…)