Városi Visszhang Szentes » Hírek

‘Hírek’ kategória archívum

Gasztro piac az ünnep hangulatával

2018 08 15
A Gasztro Piac mindig kereste azokat a lehetőségeket, hogy egyszerre legyen otthonos, szerethető, naprakész, színvonalas és valami újat felmutató. Ugyanilyen fontos volt, hogy termelőinket minél közelebb hozzuk a vásárlókhoz.

(tovább…)

Véget ért a tábor

2018 08 14

Utolsó napjához érkezett az idei harmadik Honvédelmi Tábor Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél.

(tovább…)

Minden, ami dinnye, Ópusztaszeren!

2018 08 05

Augusztus 11-én, a Dinnyenapon nemcsak kedvére fogyaszthatják a mézédes gyümölcsöt, hanem az abból készült szobrokat is megnézhetik.  Kézműves foglalkozások, néptánc, népzene és gabonához kapcsolódó tematikus programnap is várja az érdeklődőket!

(tovább…)

Gyermeki emlékeink megelevenednek…

2018 08 01

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház kortalan meglepetése visszavisz bennünket régi olvasmányos emlékeinkhez. Jó szórakozást mindazoknak, akik részesei lesznek az előadásnak! Szervező a Szentesi Művelődési Központ.

(tovább…)

Mesterképzések indulnak

2018 07 29

Ismét mesterképzéseket indít a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat ezúttal fogtechnikusoknak és fodrászoknak szervezi meg az oktatást. A már 5 év szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek július 31-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A képzést sikeresen elvégzők a mestercím megszerzésével a legmagasabb szintre érnek el, mely lehetővé teszi, hogy valaki egy vállalkozáson belül szakmát tanuló fiatalokat képezhessen, így bekapcsolódva a duális szakképzés rendszerébe.

(tovább…)

Az idei kollekció bemutatója

2018 07 25

A Dancsó Erika Szalon a 2018-as frizura divatújdonságokat, csodaszép modellek közreműködésével mutatja be vasárnap este a Körös-torokban. Íme a részletek:

Felhívás véradásra!

2018 07 23

A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete július 27-én /pénteken/ 14.00 -17.00 óráig véradást szervez a szentesi TESCO Áruházban, Alsórét   Számítanak a véradókra! “Adj vért és ments meg három életet!”

Családi események 25-26. hét

2018 07 20

Született (25. hét): Mike Lajos és Vida-Szűcs Anitának (Huszár utca 7.) Flóra, Gruller Attila és Kállai Anna Évának (Csongrád, Tanya 7265.) Richárd és Márk. Nagy Renátó és Sándor Alexandrának (Csongrád, Dózsa György tér 5. VI/31.) Kevin, Farkas Róbert Márk és Finotta Kitti Bernadettnek (Csongrád, Kert utca 35.) Róbert Zoárd nevű gyermeke.

(tovább…)