‘Hírek’ kategória archívum

A kismesterek újabb munkái a könyvtárban

2018 06 15

2005 óra rendezi meg a Szentes Városi Könyvtár a Szentesi Kismesterek kiállítását. Az idei a 13. alkalom, amelyen 21 helyi alkotó munkáit csodálhatja meg a közönség egészen szeptember 6-ig.

(tovább…)

Lelki nap a Jézus Szíve templomban

2018 06 13

A mellékletben csatolt találkozásra várják az érdeklődő lakosságot a szervezők.

Fagyi különlegesség is lesz a gasztro piacon

2018 06 13
Június 16-án újabb eseménydús, sok szezonális finom magyar élelmiszert felvonultató piaccal készülünk. Séfjeink most is gondoskodnak róla, hogy a tradicionális magyar húsételek kedvelői is jól lakjanak, de a vegetáriánusok se maradjanak éhen.

(tovább…)

Ismét Szentesre látogat Csaba testvér

2018 06 07

A holnapi napon ismét Szentesre érkezik Böjte Csaba ferences szerzetes. 18 órai kezdettel a Jézus Szíve templom szentmiséjének főcelebránsa lesz. Ez alkalomra is tisztelettel hívják, várják a híveket és minden érdeklődőt.

Szentesi programok az Ünnepi Könyvhét alkalmából

2018 06 06

Mellékeljük az idei Ünnepi Könyvhét programját. Válogassanak kedvükre közülük.

Temetőinkkel foglalkoztak(nak) a képviselők

2018 05 31

Szentes Város Képviselő-testülete április 25. ülésén a Pálmások Szövetsége képviselője, Dömsödi Mihályné kezdeményezésére napirendként tárgyalta meg a Városi temetők aktuális helyzetének felméréséről készült tájékoztatót. A Városellátó Nkft. munkatársa, dr. Bujdosó Károly és Berezvai Csilla főkertész, a temetőket fenntartó egyházak közreműködésével, állították össze a képviselők elé kerülő előterjesztést.

(tovább…)

Júniusban is jól jár…

2018 05 30

… ha nálunk jár, és nálunk vásárol. Ismerje meg ajánlatainkat és kedvezményeinket. Készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére! A HUNOR COOP Csapata
(tovább…)

Ismét kamionos véradás!

2018 05 29
Figyelem! Városunkba látogat a Magyar Vöröskereszt kamionja! Ismételten megrendezésre kerül a Kossuth téren a Megyeháza előtti részen a kamionos véradás!

(tovább…)