‘Hírek’ kategória archívum

Seres Antal élő koncertje

2018 12 13

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében a Petőfi Cafe-ban kerül sor Seres Antal zenész, alapítvány alapító élő koncertjére december 19-én 18 órakor. Részletek a melléklet szerint:

Dr. Mikecz Péter a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója

2018 12 11

A közigazgatásban és a versenyszférában egyaránt jártas szakember került a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetői közé: dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott javaslatára főigazgatóvá nevezte ki dr. Mikecz Pétert. A közel húsz éves munkatapasztalattal rendelkező új főigazgató 2018 decemberétől kezdte meg hivatalosan a munkát a kormánymegbízott általános helyetteseként.

(tovább…)

Jótékonysági kórushangverseny

2018 12 11

A hagyományos rendezvényre minden segítő szándékú szentesit várnak a szervezők.

Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren

2018 12 06

2018. december 14-én, pénteken ünnepelni hívunk minden magyart a nemzet karácsonyfája alá, az ópusztaszeri Magyarok Karácsonyára.

(tovább…)

Adventi vásár a Művészetek Házában

2018 12 06

GASZTRO PIAC: a minőségi, magyar termelői élelmiszerek és kézműves szépségek lelőhelye az adventi időszakban is. Hagyományaink szerint decemberben négy napon várjuk törzsvevőinket, a hazalátogató elszármazott szentesieket, a városba látogatókat és mindenkit, aki értékeli a jót és a minőséget.

(tovább…)

Családi események 48. hét

2018 12 03

Született: Kovács Zoltán  József és Berényi Gabriella Alexandrának (Szentes) Ádám Zeke, Lucze Ádám és Bali Szilviának (Csongrád) Anna Lili nevű gyermeke.

(tovább…)

Advent a Szivárvány Művészeti Iskolában

2018 12 01
A Szivárvány Művészeti Iskola évtizedes hagyományait követve az idén is egyedi, minőségi művészeti-hagyományőrző programmal köszönti az adventi időszakot. A programsorozat helyszíne a Művészetek Háza (Gólyás ház), Szentes, Petőfi u. 4. A programsorozat olyan interaktivitásra épít, melyben felnőttek, gyermekek, a családok minden tagja találhat olyan tevékenységet, amivel szívesen foglalkozik. Az elkészült alkotások a családi ünnepi asztalok díszei lehetnek.

(tovább…)

Egy hétvége, két megye, három helyszín – Mozgásban a „A mozgás legyen a gyógyszered” program

2018 11 30

Komolyan veszi a programja címét a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság a Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesület. A hétvégén Gyulán, Szarvason és Szegeden egyaránt jelen lesz a már több mint háromezer résztvevőt megmozgató, rekreációs rendezvény. Az életviteli tanácsokat, orvosi vizsgálatot és egészségfejlesztő mozgásformákat népszerűsítő program minden érdeklődő számára ingyenes.

(tovább…)