‘Hírek’ kategória archívum

Író-olvasó találkozó

2018 10 19
Kedves Látogatónk! Szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy programot: Závada Pál Kossuth- és József Attila-díjas író lesz a vendégünk 2018. október 24-én, szerdán 18 órakor a Művelődési és Ifjúsági Házban!

(tovább…)

Egy nép kiáltott

2018 10 18

Szentes Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából ünnepséget rendez a Büszkeségpontnál október 23-án. A megemlékezésre várják a lakosságot!

Amikor ismét harmadik szombat a hónapban, akkor…

2018 10 16
…az évszak legjobb ízeivel, színeivel, illataival, családias hangulattal vár minden érdeklődőt a piacszervező Szivárvány Művészeti Alapítvány. Ebédre magyaros ízeket és vegetáriánus ínyencségeket kínálunk a “Közös bográcsból” és a Látványkonyhából, amit új borokkal leöblíthet.

(tovább…)

A művész benned él!

2018 10 14
A Festészet Napjához kapcsolódóan a Szivárvány Művészeti Iskola élményfestészeti programján a részt vevők Frida Kahlo egy híres festményét készítik el, festőművész instruktor segítségével. Az eseményre felnőtteket és gyermekeket is várunk. Közös családi programnak is ajánljuk. Előzetes tudás nem szükséges. A sikerélmény garantált. Egy remek alkalom az alkotásra, kikapcsolódásra! Helyszín: Művészetek Háza (Szentes, Petőfi u. 4.)

Programajánló

2018 10 13

Őszi újéletfák átadása

2018 10 11

Szentes Város Önkormányzata minden évben kétszer, tavasszal és ősszel köszönti az elmúlt hónapokban született szentesi gyermekeket és szüleiket újéletfa átadásával. Október 10-én szerdán délután a Városháza udvarában 63 kisgyermek szülei vehették át az életfát, és a névre szóló emléklapot. A családok választhattak díszcserjét, gömbakácot, vérszilvafát, szomorúeper- vagy barkafát. A Városellátó NKft. munkatársa, Dancsóné Evelin a szükséges útmutatást is megadta a szülőknek a facsemeték elültetéséhez. (tovább…)

Őszi tábor kreatív gyerekeknek

2018 10 10

A Szivárvány Művészeti Iskola tábori foglalkozásait ajánljuk a szülők figyelmébe:

Az Üdülőközpont visszavág a törpeharcsáknak!

2018 09 30

Törpeharcsafogó verseny a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban 2018.október 6-án. Most végre nem kell bosszankodnod a törpeharcsa kapás miatt, de a többi halat sem kell visszadobnod… A versenyen minden halfaj értékelésre kerül, azonban a törpeharcsa 3x-os szorzóval számít a pontozásba.

(tovább…)