Mosolygós decembert kíván a HUNOR COOP csapata – Mindenkire vigyáznak, még a pénztárcákra is…

Nyereményátadás a domaszéki 504-es áruházban.

A HUNOR COOP ZRt. áruházai már felkészültek a közelgő ünnepekre, az egyes akciók, promóciók is a vásárlók, a családok örömteli készülődését segítik elő. Csatordai Lajos vezérigazgató helyettessel, kereskedelmi igazgatóval beszélgetve az aktualitásokat tekintettük át.

Évek óta egyre hangulatosabbak az áruházak. Hogyan alakul az idén a Karácsonyi dekorációs verseny? – kérdeztem elsőként.

-A vásárlási környezet fontos kelléke minden évben az ünnepi dekorációk elkészítése. Egyrészt saját dekorosunk vesz részt ebben, másrészt minden üzlet részére dekorációs versenyt hirdetünk. Erre a célra az áruház dolgozói kapnak egy keretet a társaságtól, amit különféle dekor elemekre, díszekre költenek, hogy extra dolgokkal tegyék meg hangulatosabbá az üzleteket. A munkájuk végeredményéről fotókat készítenek, melyek alapján zsűri dönti el a verseny végeredményét. A 39 üzlet közötti verseny díjai extra jutalmak lesznek az idén is. Ez az akció egyrészt csapatépítő jelleggel bír, másrészt kiemeli a családias, „Jó szomszéd” jellegét üzleteinknek.

Már novemberben is közel 10 féle kedvező akció közül választhattak a vásárlók. Melyek maradnak decemberre, és várhatók-e új promóciók?

-Vannak hetente megújuló akcióink, amelyeket figyelemmel követhetnek az akciós újságokból. Érdemes lesz továbbá a nyereményjátékainkban is részt venni, vagy akár az országos promóciókban, amikor vásárlási utalványokat tudnak nyerni a vásárlók. Lesz azonban idén is blokkgyűjtős játékunk, amikor áruházanként lehet egy-egy ajándékcsomagot nyerni. Az akció fődíja általában nagy értékű elektronikai eszköz, az idei fődíj még maradjon titok. Nagyon gazdag a törzsvásárlói kedvezmények ünnepi kínálata, de megismételjük a tavalyi Jótékonysági Hűtőmágnes jótékonysági promóciót is. A hangulatos, új képes hűtőmágneseket a pénztáraknál lehet megvásárolni. A befolyó összeggel pedig ismét az Országos Mentőszolgálatot támogatjuk. Tavaly ily módon több mint 1,5 millió forintot gyűjtöttünk össze és utaltunk át részükre.

A szegvári és két szentesi Coop Szupermarketben többféle készétel előrendelhető. Mikor indult ez a szolgáltatás, mik a tapasztalatok? Módosulnak-e a választható ételek decemberben?

-Tavaly indítottuk ezt a szolgáltatást két témában. Az egyik a reggeli húsos és vegetáriánus szendvicsek, a másik a készételek, rántott és sült termékek. Kimondottan nagy siker lett a hekk. Az ételkínálat jelenleg a hálózat 10 üzletében kapható. A visszajelzések alapján nagy segítséget jelent a háztartások számára ily módon megoldani a frissen melegített ebédet, vacsorát. Ez a szolgáltatás jelenleg a szegvári és a szentesi Kertvárosi és a Kála Coop áruházban érhető el. Van egy alap választék, de van lehetőség előrendelés leadására is. Az ételek az ünnepekre készülve sem változnak, az előrendelésekről pedig az áruházakban tudnak felvilágosítást kérni.

Az újévre készülve várnak-e új munkatársakat? Ha igen, mely üzletekbe és munkakörökbe?

-Rendszeresen hirdetünk álláshelyeket, mivel folyamatosan növekszik a boltszám és a forgalom, de figyelemmel vagyunk az egészségügyi és munkaügyi helyzetre is. Jelenleg minden álláshelyünk betöltött, mégis fogadjuk a jelentkezéseket. Ha valaki szeretne a lelkes, dinamikus csapatunk tagja lenni, a Facebook és honlap elérhetőségünkön (jelentkezes@hunorcooop.hu) keresztül jelentkezni tud hozzánk.

Hogyan készültek fel a jelenlegi pandémiás helyzetre, miként alakul a maszk használat?

-A járvány negyedik hulláma újabb szigorításokat, a vásárlók biztonságot szolgáló intézkedéseket kényszerítettek ki társaságunktól. Szeretnénk vigyázni a vásárlóinkra, de a saját dolgozóinkra is. Az elmúlt napokban minden áruházunkban automata fertőtlenítő berendezések kerültek a bejárat mellé. A dolgozóink részére kötelezővé tettük a szájmaszk használatát. A berendezéseket, kosarakat, bevásárlókocsikat, pultokat folyamatosan, kiemelt figyelemmel fertőtlenítjük. A dolgozóink mindenféle védőeszközzel el vannak látva, valamint vitamin csomagokat biztosítunk a részükre annak érdekében, hogy ezzel is segítsünk megóvni az egészségüket. A vásárlóknak nem kell az üzletekben maszkot viselniük, mi ezt nem írhatjuk elő. Erre kormányzati intézkedés vonatkozhat. Bízunk azonban abban, hogy az általunk tett intézkedésekkel elősegíthetjük a pandémiás helyzet mielőbbi visszaszorítását.
Dömsödi Teréz
(Fotók: HUNOR COOP ZRt.)


Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.