‘Keres-kínál’ kategória archívum

Mit főzzünk apróhúsból?

2017 02 21

A sertés apróhúsból sok finom étel készíthető. A háziasszony találékonyságára, tapasztalatára bízva, a sertéspörkölt, brassói aprópecsenye, a különféle raguk, tokányok kiváló alapanyaga az apróhús. A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem frissen szállítja mintaboltjaiba a sertés apróhúst, amely egész héten, február 21-től 25-ig 780 Ft/kg akciós áron vásárolható meg Szentesen a József Attila utca 16, valamint a Jókai utcai HUNOR COOP ABC húspultjánál.

(tovább…)

Farsangolj velünk!

2017 02 20

A szentesi Iroda-Profil Kft. két helyen, a József Attila utca 18. szám alatt, Suli-Profil üzlete a Horváth Mihály utca 4. szám alatt a februári alkalmakra hangolódva számít az iskolai osztályok, családok, az ünneplő érdeklődők figyelmére.

(tovább…)

Változó szemlélettel a változó világban hogyan őrizzük meg a pénzügyi bizalmat – Hasznos pénzügyi, befektetési tanácsok

2017 02 19

Az elmúlt évek bróker botrányai és a jegybanki alapkamat alacsony szintje (0,9%) sokunkat elbizonytalanít és kérdéseket vet fel. Hol tudom a pénzem biztonságban, hol és hogyan takarékoskodjak? Ebben az alacsony kamatkörnyezetben, hogyan érhetek el magasabb hozamot?

(tovább…)

Agykontroll könyvek 50% kedvezménnyel – S néhány hasznos tanács

2017 02 16

Hogyan akarjuk, hogy a világ körülöttünk jobb legyen vagy változzon, ha mi magunk nem teszünk érte?

(tovább…)

Ha harmadik szombat, akkor gasztro piac

2017 02 16

Friss, helyben készülő disznótorossal, farsangi fánkkal, házi rétessel, forralt borral, termelői élelmiszerekkel, kézműves termékekkel, kiegészítő kulturális- és gyermekprogramokkal várja februárban is a 3. szombaton látogatóit a Garaboly Gasztro Piac a Művészetek Házában. Egy minőségi program az egész családnak, legyen benne része!

Újabb hét, újabb jó ajánlat!

2017 02 14

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem által vágott sertések egyik legértékesebb részét a csont nélküli karajt lehet február 14. és 18. között kedvező áron megvásárolni a Brillir Kft. két mintaboltjában. A József Attila utca 16. szám alatt (felvételünkön), továbbá a Jókai utcai HUNOR COOP ABC-ben az említett napokon a csont nélküli karaj kilója 1299 Ft-ért kapható. Ennek az akciónak a segítségével is ünnepnappá tehetik a hétköznapokat a család számára.

(tovább…)

A Szentesi Üdülőközpont is készül a Valentin napra

2017 02 09

A hétvégén, valamint a következő hét elején a Szentesi Sport- és Üdülőközpont kényeztető programjai szolgálják a vendégek feltöltődését.

“…lesz ugye hurka az asztalon…”

2017 02 06

Disznótoros hangulat? Változatos ünnepi meglepetés a családi asztalon hétköznap is?

(tovább…)