‘Keres-kínál’ kategória archívum

Sertéscomb akció a Brillirnél

2017 03 21

Ezen a héten, azaz március 21-étől 25-ig a Brillir Kft. Szentes, József Attila utca 16. és a HUNOR COOP ZRt. Jókai utcai áruházában lévő mintaboltjában a sertéscomb kilónkénti ára 999 Ft.

(tovább…)

Ön rendelkezik Előny kártyával? Ha igen, jó eséllyel nyerhet!

2017 03 19

Ha önnek még nem volna Előny kártyája, a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ üzletben is beszerezheti ingyenesen. Már a kártya meglétével automatikusan jár önnek egy nyereménysorsjegy a június 30. sorsolásra, amikor értékes nyereményeket, pl. notebookot, porszívót vagy gáztűzhelyt is nyerhet. Indulhat továbbá a fődíjért, amely egy Opel személygépkocsi.

(tovább…)

A Művészetek Háza programjai

2017 03 16
Ismét elérkezett a hónap harmadik szombatja, tehát ismét nyit a Garaboly Gasztro Piac. Újdonság, hogy helyben készülő, frissen sült reggelivel (sült vérrel) is szolgálnak a látogatóknak.

(tovább…)

Füstölt csülök akció a Brillirnél

2017 03 14

A Brillir Kft. Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzeme mintaboltjai már készülnek a húsvéti ünnepekre. Idén is óriási lesz a választék a hagyományos (6-8 hét) érlelésű, sóéretten keményfa fűrészporral füstölt, nagyapáink hagyományos ízvilágát őrző nagy- és kisebb méretű parasztsonkákból, hálós sonkákból, parasztlapockákból, tarjából vagy darabolt combból. A méretes parasztsonkák felezve is kaphatók lesznek.

(tovább…)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont havi szaunaszeánszai

2017 03 09

A csatolt plakáton a Szentesi Sport- és Üdülőközpont március havi szaunaszeánszairól tájékozódhatnak Olvasóink. Kellemes felfrissülést kívánunk!

Figyelmesség a bátrak kerti partijához – Újabb briliáns ajánlat

2017 03 07

Ahogyan az első melengető napsugarak felhívják a figyelmünket a tavasz érkezésére, úgy érezzük, hogy jó egyre több időt eltölteni a szabadban. Elkezdjük kibontani téli álmukból a grill- és főzőhelyeket, s ha még plédekbe burkolódzva is, de már kacérkodunk a kerti parti gondolatával.

(tovább…)

Névnapra, nőnapra pénztárcák… – Pénzmágnes vagy pénzmágus

2017 03 05

A pénztárca is legalább olyan sokféle, mint maga az ember, aki használja. Azon túl, hogy férfi, nő vagy tinédzser, kevesebb vagy több pénzt tart magánál nap, mint nap, funkció szerint választ közülük. Lehet kisebb, egészen kicsi, lehet nagyobb alakú, kevesebb zsebbel, és lehet nagyobb a pénztárca sok-sok zsebbel, amelybe kártyák, iratok, sok más hasznos információ elfér a pénz mellett.

(tovább…)

A marhahús hete a Brillirnél

2017 02 28

Február 28. és március 4. között a csont nélküli marhalábszár, a comb, lapocka, nyak, a gulyásnak elődarabolt marhalábszár kilónkénti ára 1650 Ft a Brillir Kft. Szentes, József Attila utca 16. és a HUNOR COOP Jókai utcai áruházának húsrészlegén is.

(tovább…)