‘Keres-kínál’ kategória archívum

Üzlethelyiség kiadó!

2017 09 12

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont wellness részlegében kozmetikusok, manikűrösök, pedikűrösök és fodrászok részére üzlethelyiség kiadó. További információ a strand igazgatói irodájában (H-CS: 8-16, P: 8-12).

(tovább…)

Álláshirdetés!

2017 09 12

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felvételt hirdet PÉNZTÁROS munkakörbe, azonnali munkakezdéssel. Előnyt jelent angol és/vagy német nyelvtudás, számítógépes ismeret, ügyviteli-, számviteli jártasság.

(tovább…)

Anyának, apának és nekem… Pár okos tipp az iskolakezdéshez

2017 09 11

Elgondolkodtak már azon, hogyan tehetnék könnyebbé maguk és gyermekük számára a tanévkezdést? A válaszom a kérdésre az, hogy töltsék fel önmaguk, és gyermekük szervezetét megfelelő tápanyagokkal. Ha így tesznek, kiegyensúlyozottan tudnak koncentrálni a munkára, tanulásra.

(tovább…)

Játék, szórakozás, szabadulás… – 1 óra kaland a műhelyben

2017 08 24

Lehet, hogy még nem hallottak róla, hogy márciustól már Szentesen is választhatják a családok, baráti társaságok szabadidős programként a Szabadulószobát. Az Arany János utcában, az Ipartestület udvarán, szemben a bejárattal jól látható a PARA (és 1 fa) felírat. Itt a műhely, azaz egy régi asztalosműhely, telis-tele rejtélyekkel és rejtvényekkel.

(tovább…)

Melyiket válasszam?

2017 08 20

Szín- és formaválasztékot illetően nincs lehetetlen a Heurekában.

(tovább…)

Alacsonyabb árak, magasabb hozamok az első félévben a DélKerTÉSZ-nél

2017 08 07

A Dél-alföldi Kertészek Szövetkezeténél a zöldségforgalmazás az első félévben mintegy 4.3 milliárd forint árbevételt hozott, ami 7% közeli növekedés az előző év azonos időszakához képest. A forgalmazott zöldségfélék zöménél a piacon túlkínálat jelentkezett, ami az országba beérkező import további nyomása miatt felvásárlási árcsökkenésekhez vezetett. A belföldi értékesítésben pluszként jelentkező terményeket azonban exportra tudták értékesíteni – tudtuk meg Ledó Ferenctől, a szövetkezet elnök-ügyvezetőjétől.

(tovább…)

Többmintméz termékek – azaz méhekkel a pollenallergia ellen

2017 08 06

Lehetnek, sőt vannak is olyan csodálatos összetételű élelmiszereink, amelyek hatékony szerepet tudnak vállalni a jobb közérzet, az egészség megélésében.

(tovább…)

Amíg a hőmérséklet emelkedik, az árak csökkennek a Szentesi Sport és Üdülőközpontban!

2017 08 02

A kánikulára való tekintettel augusztus 4. (péntek) – augusztus 6. (vasárnap) között minden napijegy délutáni kedvezményes napijegy áron váltható meg a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban!

(tovább…)