‘Keres-kínál’ kategória archívum

Nem hisz a szemének…

2017 11 13

A HUNOR COOP ZRt. üzleteiben ebben a hónapban is több szemet gyönyörködtető lehetőség közül választhat. Itt van mindjárt a Tripla pont akció, és itt vannak a kedvezményes termékek. Jó vásárlást mindenkinek! (tovább…)

Európai Kereskedelem Napja – Elismerést kaptak a COOP vezetői

2017 11 09

Budapest, 2017. november 8. – Rangos elismeréseket kaptak tegnap az Európai Kereskedelem Napja alkalmából a COOP Gazdasági Csoport dolgozói. Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezett szakmai esemény mára a kereskedelem ünnepévé vált, ahol minden évben elismerik a kereskedelem legkiválóbb dolgozóit. A rendezvényen elhangzott: több éve tartó kedvező lendület után idén is bővül a kereskedelem, ez évben a szektor forgalma elérheti a 10 ezer milliárdos álomhatárt. Az eseményen sok szó esett az ágazat legégetőbb problémájáról, a munkaerő-hiányról is, amely a szereplők kivétel nélkül mindegyikét kedvezőtlenül érinti. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója, Tóth Géza szerint a probléma az országon belül, például a kistelepüléseken is eltérően jelentkezik.

(tovább…)

20 éves a Venezia Pizzéria

2017 11 08

Még a múlt évszázadban nyílt meg az akkor újdonságnak számító Pizzéria. Sok ember ott ismerkedett meg a pizzával, kóstolta meg különböző ízesítéssel.
Kedves kis vendéglátó egység a Szent Imre herceg utcában, ahol megihatunk egy kávét, a nyári melegben egy pohár sört, a téli hidegben egy jó meleg teát.

(tovább…)

Stílustippek 2 – Alapruhatár

2017 10 31

Alapruhatár lényege, hogy minden hordható mindennel, vagyis a színek harmonizálnak egymással. Törekedjünk az egyszínű, minta nélküli, úgynevezett, alap (basic) darabokra. Az alap ruhatár fő színei semlegesek, amelyek a színtípusunknak megfelelő semleges színeket jelentik. Az alap ruhatár felépítésénél teljesen egyéntől függ, hogy kinek mire van szüksége, meghatározó, hogy milyen az életed, testalkatod, stílusod, ami ön azonos veled. De nagy általánosságban az alábbi darabok jolly jokerek:

(tovább…)

Rajtunk múlik! – Újabb esély a NICS-től

2017 10 19

„A bélben egyes baktériumfajok a kedélyállapotot megváltoztató kémiai anyagokat termelnek…” Ezért aki zaklatott, stresszes, alapvetően rossz közérzete miatt, alig ha van képben. Legtöbbször a bélflóra rendellenességei lapulnak meg a háttérben.

(tovább…)

Vagyonvédelem, videorendszerek – Stoptábla a netnek

2017 10 18

26 éve foglalkozik a megyében vagyonvédelmi szolgáltatásokkal Kotymán László, aki ma a 3V-KL Vagyonvédelmi Vállalkozás Kft. ügyvezetője. Az eltelt idő alatt a vagyonvédelmi rendszerek tervezésével és telepítésével a megye határain túl is számos ügyfelet szereztek. Arról érdeklődtünk tőle, hogy a folyamatos szakmai fejlődés mellett az ügyfelek és leendő ügyfelek mi-mindenre legyenek figyelemmel?

(tovább…)

Stílus tippek 1. – Őszi időben rétegesen, de csinosan

2017 10 17

A hűvös idő beálltával nem kell lemondanunk a csinos, színes és stílusos öltözködésről. Ugyan ilyenkor előtérbe kerülnek a sötétebb színek az üzletek kínálatában, viszont a barna, bézs, kheki, mustársárga és burgundi színektől óvnám azokat, akik nincsenek tisztában a színtípusokkal. Ugyanis Magyarországon még mindig a tél és nyár színtípusba tartozók képviselői vannak többen, akiknek a hideg színek állnak jól, viszont az előbb említett színek mind meleg tónusúak.

(tovább…)

Szépség és egészség egy kiállításban

2017 10 13
Szombaton délután 18.00 óráig várja látogatóit a Bartha János szakközépiskola udvarán, földszinti tantermeiben és a tornatermében a 19. alkalommal megrendezett “Kertmagyarország felé…” kiállítás.

(tovább…)