‘Keres-kínál’ kategória archívum

Fergeteges óévbúcsúztató

2018 12 14

A hagyományos rendezvény fantasztikus étkekkel, DJ Kaoss pörgős zenéivel nyújt maradandó élményt az év utolsó óráira. Töltse barátaival és kezdje az új évet a Nádas Csárda nyugodt, hangulatos környezetében! A belépők december 20-ig vásárolhatók meg a helyszínen, előzetes telefonos egyeztetést követően: Telefon: 06 30/938-2991.
Boldog ünnepeket és szerencsés újévet kívánnak a szervezők Mindenkinek!

Igazi téli vendégcsalogató a Szentesi Üdülőközpontba

2018 12 12

Válogassanak kedvükre a lehetőségek közül és hívják meg barátaikat is Szentesre! (tovább…)

Az egészség kulcsai

2018 12 08

Ha a betegség kulcsa a gyűlölködés, harag, rosszindulat, veszekedés, akkor az egészség kulcsa a szeretet, tisztelet, alázat, vagy a segítés. Mind az egészségéért, mind a betegségéért az egyén maga felelős.

(tovább…)

„Utánozhatatlanok a francia nők…” Amikor az utazó fodrász táskát vásárol…

2018 12 04

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet rovatának vendége ezúttal Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász, akiről köztudott, hogy mind fodrászként, mind magánemberként gyakran utazik. Ebben az értelemben az úti céljainak megfelelő holmikat visz magával.

(tovább…)

A mikulás a szalonba érkezik…

2018 12 04

Kedves Vendégeink! Mikulás alkalmából szeretnénk megköszönni hűségüket, ezért sok szeretettel meghívjuk 2018. december 6. Csütörtökön 18:00 – 19:00 óráig az Atelier kávézóba, ahol a Mikulás átadja gyermekének, unokájának az előtte lévő nap leadott csomagot. Szalonunkban  ingyenes fejbőr diagnosztizálással, frizurájához pedig sminkkel ajándékozzuk meg!

(tovább…)

Szerbia legnagyobb síparadicsoma Téged is vár!

2018 11 15

Utazás autóbusszal. Részletek a csatolt hirdetésben!

Így készül “Nyilas Misi Karácsonya” – Megnyílt a gyűjtőpont Szentesen

2018 11 14

A Kiss Bálint Református Általános Iskola 2012–ben csatlakozott az országos kezdeményezéshez, melyben karácsonyi ajándék cipősdobozokat készítenek rászoruló gyermekek számára. A Magyar Református Szeretetszolgálat Kiss Bálint Református Általános Iskolai hivatalos gyűjtőpontján november 12. és december 15. között szeretettel várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat.

(tovább…)

Ismét Gasztro Piac!

2018 11 12

Érdemes a naptárba bejegyezni! 17-én (szombaton) ismét GASZTRO PIAC. Most is szuper lesz! Már 9 órától lehet reggelizni, kávézni. Amíg a “Közös bográcsban” készül az ebéd, sajtot, mézet, lekvárt, szörpöt kóstolgathatnak, vásárolhatnak. Street art programunk keretében Fejes Erzsébet szebbnél szebb természeti témájú festményét nézhetik meg látogatóink. Közben már a karácsonyra is készülünk: kézműveseink elhozzák ünnepi újdonságaikat, a  karácsonyfára a szaloncukrot is megrendelhetik. A Bakos Marcipán extra minőségű szaloncukrait kínálja széles választékban.