‘Keres-kínál’ kategória archívum

Állás ajánlat

2017 04 20

Az L-Direct Kft. nyári munkára keres 25 évnél fiatalabb munkavállalókat, a Kurca-part Kalandparkban betöltendő munkakörökre. Angol, és/vagy német nyelvtudás előny. Fényképes életrajzot az alábbi címre lehet elküldeni: robert@bertokpromotion.com

A “vásárlóbarát” Áruház – A HUNOR COOP-nál 2016. év egyik Legjobb boltja a KÁLA

2017 04 14

A 2016-os esztendő Legjobb Boltja címet megosztva kapta a HUNOR COOP szentesi Kála Szupermarketje és a kiszombori Coop ABC áruháza. Az elismerést Mészáros Zoltán vezérigazgató adta át a boltvezetők és csapatuk részére a Szentesen rendezett HUNOR Bálon február 18-án.

(tovább…)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont aktualitásai

2017 04 13

Sátorbontás és tavaszi karbantartás: Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 33 méteres úszómedence műszaki probléma miatt korábban kerül leengedésre, így 2017. április 15-től nem üzemel. Várható nyitás: április 28. (péntek). Megértésüket köszönjük! (tovább…)

Zenés éjszakai élményfürdőzés

2017 04 12

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont invitálását adjuk közre a holnap esti programjukra.

Húsvéti gasztro piac

2017 04 11

Szombaton a Húsvétot és a Garaboly Gasztro Piac 3. születésnapját is ünneplik a szervezők, akik ezúton is köszönik az együttműködést minden termelő és kézműves barátjuknak, partnereiknek, támogatóiknak és a piacot lelkesen, töretlen érdeklődéssel látogató közönségnek!

Változik a nyitva tartás a húsvét miatt!

2017 04 07

A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem hagyományos, 6-8 hetes érlelésű, sóéretten, keményfa fűrészporral füstölt, nagyapáink hagyományos ízvilágát őrző nagy- és kisebb méretű parasztsonkák, hálós sonkák, parasztlapockák, tarja, darabolt comb kínálata megérkezett a mintaboltokba és a környező üzletekbe. A méretes parasztsonkák felezve is kaphatók. Az ünnepekre tekintettel a nyitva tartás változik: A mintaboltok hétfőn, április 10-én, valamint Nagypénteken, április 14-én a szokásos hétköznapi nyitva tartás szerint szolgálják ki a vásárlókat!

(tovább…)

Brillir Kft: Újabb hét, szemrevaló akcióval

2017 04 04

Közeleg a Húsvét. A Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem felkészült az ünnepekre. Keressék a mintaboltokban a hagyományos (6-8 hét) érlelésű, sóéretten, keményfa fűrészporral füstölt, nagyapáink hagyományos ízvilágát őrző nagy- és kisebb méretű parasztsonkákat, hálós sonkákat, parasztlapockát, tarját vagy darabolt combot. A méretes parasztsonkák felezve is kaphatók.

(tovább…)

Brillir Kft: Minden mintaboltra vonatkozó akció

2017 03 28

Kedvelik Önök a házias eljárással és ízesítéssel készült májast? Bizonyára kóstolták már, sőt sokan kedvelik a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem által készített füstölt és füstölés nélküli kenőmájast. Jó hír, hogy ezen a héten, március 28. és április 1. között ezek a termékek a Brillir Kft. minden mintaboltjában kedvező, 750 Ft/kg. áron vásárolhatók meg.

(tovább…)