‘Keres-kínál’ kategória archívum

Mától pontzápor a HUNOR COOP-nál!

2018 10 18

Kedves Törzsvásárlók! Figyelem! A HUNOR COOP üzleteiben vásárolva most hatékonyan gyarapíthatják pontjaikat, így a kedvezményes vásárlásaik esélyét is. Nézzék meg gondosan a plakátokon feltüntetett időpontokat: (tovább…)

A sötétkék táska mindenkinek jó választás!

2018 09 28

Ebben a hónapban Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó rovatunk vendége, szakmai tapasztalataira alapozva osztunk meg olvasóinkkal néhány hasznos tanácsot.

(tovább…)

Régi új biobolt – A hónap terméke a Vasbor

2018 09 27

A szentesi Bolt az Egészséghez biobolt immár két hónapja új helyen, megszépült, tágas környezetben fogadja régi és új vásárlóit. A Rákóczi Ferenc utcában, az árnyat adó fa hűvösében a „reformélelmiszer” tábla hívja fel a figyelmünket, s aztán az óriási kirakatból már pontosan látható a vásárlóbarát elrendezés, a gondosan szemügyre vehető sok-sok hasznos termék, a tágas eladótér.

(tovább…)

Heureka, utazunk!

2018 08 19

Azt is mondhatnám, megtaláltam, megvan, utazunk! Azaz minden együtt van, a helyszín, a szükséges kellékek, időpontok. Így történt ez a Török házaspár életében is a közelmúltban. Török Károlyné Tündi és férje 5 napot töltöttek Szlovákia és Lengyelország különleges, szép helyeinek megismerésével.

(tovább…)

Ha füst csap a bográcsba… – Tippek ünnepi menühöz

2018 08 13

Ha augusztus 20. akkor bográcsozás vagy tárcsázás. Ezekhez a kellemes foglalatosságokhoz minden alapanyag beszerezhető a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem mintaboltjaiban. Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai húsboltban Szűcs Antal hentesmester oszt meg velünk néhány nagyon okos tippet.

(tovább…)

Íme a nyár slágere – Lábasba vele!

2018 08 08

Teljes megújulás után e héttől ismét várja a vásárlókat Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai Piac melletti húsbolt. Szűcs Antal hentes mester ezúttal az akciós bőrös malac húsra hívja fel a figyelmet, amiből 595 Ft/ kg. áron vásárolhatnak! Finom sütve, pörköltnek, minden alkalomra, ízlés szerint. Kiadós és pénztárca kímélő választás! A Derekegyházi Vágóhíd további mintaboltjaiban, Szegeden a Mars téri vásárcsarnokban, Kecskeméten a Budai utca 2, Csongrádon a Fő utca 20-22. szám alatt is a bőrös malac kilója ugyanennyiért kapható.
Jó étvágyat hozzá!

(tovább…)

Első féléves mérleg a DélKerTÉSZ-nél – Rendezvényekben is gazdag az idei év

2018 08 06

A Délalföldi Kertészek Szövetkezete áprilisi közgyűlése határozott a 2018 év tervszámairól. Az adatok között szerepel, hogy idénre 50 ezer tonna zöldségforgalmat terveznek, fele részben a hajtatott, fele részben pedig az ipari növényekből.

(tovább…)

Mesterképzések indulnak

2018 07 29

Ismét mesterképzéseket indít a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat ezúttal fogtechnikusoknak és fodrászoknak szervezi meg az oktatást. A már 5 év szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek július 31-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A képzést sikeresen elvégzők a mestercím megszerzésével a legmagasabb szintre érnek el, mely lehetővé teszi, hogy valaki egy vállalkozáson belül szakmát tanuló fiatalokat képezhessen, így bekapcsolódva a duális szakképzés rendszerébe.

(tovább…)