Városi Visszhang Szentes » Keres-kínál

‘Keres-kínál’ kategória archívum

Ha füst csap a bográcsba… – Tippek ünnepi menühöz

2018 08 13

Ha augusztus 20. akkor bográcsozás vagy tárcsázás. Ezekhez a kellemes foglalatosságokhoz minden alapanyag beszerezhető a Derekegyházi Húsvágó- és Feldolgozó Üzem mintaboltjaiban. Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai húsboltban Szűcs Antal hentesmester oszt meg velünk néhány nagyon okos tippet.

(tovább…)

Íme a nyár slágere – Lábasba vele!

2018 08 08

Teljes megújulás után e héttől ismét várja a vásárlókat Szentesen a Rákóczi Ferenc utcai Piac melletti húsbolt. Szűcs Antal hentes mester ezúttal az akciós bőrös malac húsra hívja fel a figyelmet, amiből 595 Ft/ kg. áron vásárolhatnak! Finom sütve, pörköltnek, minden alkalomra, ízlés szerint. Kiadós és pénztárca kímélő választás! A Derekegyházi Vágóhíd további mintaboltjaiban, Szegeden a Mars téri vásárcsarnokban, Kecskeméten a Budai utca 2, Csongrádon a Fő utca 20-22. szám alatt is a bőrös malac kilója ugyanennyiért kapható.
Jó étvágyat hozzá!

(tovább…)

Első féléves mérleg a DélKerTÉSZ-nél – Rendezvényekben is gazdag az idei év

2018 08 06

A Délalföldi Kertészek Szövetkezete áprilisi közgyűlése határozott a 2018 év tervszámairól. Az adatok között szerepel, hogy idénre 50 ezer tonna zöldségforgalmat terveznek, fele részben a hajtatott, fele részben pedig az ipari növényekből.

(tovább…)

Mesterképzések indulnak

2018 07 29

Ismét mesterképzéseket indít a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat ezúttal fogtechnikusoknak és fodrászoknak szervezi meg az oktatást. A már 5 év szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek július 31-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A képzést sikeresen elvégzők a mestercím megszerzésével a legmagasabb szintre érnek el, mely lehetővé teszi, hogy valaki egy vállalkozáson belül szakmát tanuló fiatalokat képezhessen, így bekapcsolódva a duális szakképzés rendszerébe.

(tovább…)

A Szentesi Üdülőközpontban is Strandok Éjszakája!

2018 07 22
A Szentesi Sport- és Üdülőközpont július 27-én is a lazulás birodalma lesz. S ami várja a fürdőzőket: Vízi mozi a Kincsemmel.

(tovább…)

Gyermeksarok a Heurekában

2018 07 12
Az idei év a Családok éve. A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet családbarát kiszolgálással, gyermek játszósarokkal várja a vásárlóit egész évben. Fontosnak tartják-e a családok, szülők az ilyen jellegű szolgáltatást? Hogyan vélekednek a kezdeményezésről. Néhány érintettet megkérdeztünk.

(tovább…)

A Bolt az Egészséghez Üzlet elköltözött!

2018 07 04

Ezúton értesítjük a kedves Vásárlókat, hogy a szentesi Bolt az Egészséghez Üzlet a Kossuth utcáról a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alá költözött!

(tovább…)

Újabb egyeztetés a temetőkről

2018 06 22

Június 19-én délelőtt a szentesi Képviselő-testület Városrendezési,- fejlesztési bizottsága kezdeményezésére, a történelmi egyházak helyi képviselői, mint temető fenntartók, közreműködésével kerekasztal egyeztetésre került sor a város temetőinek ellátottságáról. A Városháza kistanácskozójában a képviselő-testületet Dömsödi Mihályné bizottsági tag és Szirbik Imre polgármester képviselte, jelen voltak továbbá a Városellátó NKft és a temetkezési szolgáltató társaságok vezetői.

(tovább…)