‘Keres-kínál’ kategória archívum

Gyermekek, kamionok, táskák…

2018 04 19

Most is három táska van nálam. Ma egész kevés. Egy a laptopnak, egy az iskolai dolgoknak, egy pedig az edzőruháknak. A többi, telefon, könyv, két szem csoki, ha szomorú gyermekekkel találkozom, pedig ezek között elosztva, ahogy éppen jólesik.

(tovább…)

A HUNOR COOP ZRt az alábbiakat adja közre:

2018 04 18

Pénztáros munkatársat keresnek Szegvárra.

(tovább…)

Pozitív változás 2018-ban – Diákhitel törlesztés adómentes támogatása

2018 04 09

2018. január 1-től a munkáltató adómentesen adhat támogatást a munkavállalója törlesztési szakaszban lévő diákhitelének visszafizetéséhez.

(tovább…)

A Szentesi Sport és Üdülőközpont aktualitásai

2018 03 28

A Szentesi Sport és Üdülőközpont az ünnepek alatt is változatlan nyitva tartással várja vendégeit. Sor kerül az ünnepi szauna szeánszokra, valamint tájékoztatást adnak közre a sátorbontásról is. (tovább…)

Új helyre költözött a Dancsó Erika Szalon

2018 03 24

Hétfőtől a szépülni vágyó hölgyeket és urakat a Szentes, Kossuth u. 34. szám alatt fogadja a Dancsó Erika Szalon csapata. Az átalakított, megszépült üzlethelyiség ünnepélyes átadása ma, március 24-én szombaton délután történt. 15.30 órakor Horváth István, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara helyi elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd a szalagátvágás után a nagyközönség bejárhatta a kávézóval kiegészült kétszintes új szalont. Íme képes összefoglalónk: (tovább…)

Ha könnyen járja a tű a sonkát, készre főtt… – Tóni bácsi tanácsai húsvétra

2018 03 23

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem mintaboltjai teljes húsvéti kínálatukkal állnak a vásárlók rendelkezésére. Változatlan nyitva tartással, friss, kiváló minőségű áruval és sok hasznos tanáccsal segítik a boltok munkatársai a családok felkészülését az ünnepre.

(tovább…)

Ünnepi előkészületek jegyében a gasztro piac

2018 03 11

Márciusi piacunk a tavasz és a húsvét jegyében zajlik. Édes szépségek: MÉZESKALÁCS álmok húsvétra is Paksi Gabitól.
A legjobb ünnepi borok a család asztalára a Gólyás Borháztól. Piacmenü magyaros klasszikusokkal – halászlé, túrós csusza, marhapörkölt. Ha ízlik az ételünk, a receptről kérdezd séfünket! Az alapanyagokat keresd termelőinknél! A Látványkonyhában: vegetáriánus ételek bő választéka.
Most is lesz művészeti kiállítás: KOVÁCSNÉ GAÁL KATI kerámiáiból és festményeiből. RÖVIDESEN INDUL ÚJ NYEREMÉNYJÁTÉKUNK!

(tovább…)

Most megtakaríthat, ha a Heurekában vásárol! Mire költené, ami megmarad?

2018 02 17

A költői kérdésre természetesen mindenki gyorsan választ tud adni. Ám lássuk, milyen meglepetéssel szolgál most Önöknek a Heureka Bőrdíszmű, Játék, Ajándék Üzlet? (Az itt látható táska megvásárlásakor most 2400 Ft-ot takaríthat meg.)

(tovább…)