‘Keres-kínál’ kategória archívum

Van megoldás, a NICS…

2017 07 15

Már korábban is felhívtuk olvasóink figyelmét egy olyan, egyedülálló vitamin családra, amely többet tud társainál, hiszen rendelkezik a százszázalékos feszívódás képességével.

(tovább…)

Anekke nem kopik ki a divatból

2017 07 10

Alapdarab táska? Elgondolkodtató, mit is jelenthet ez? A mindennapi életünkben 15 féle olyan holmi létezhet, amiben akár 20 év múlva is jól fogunk kinézni – írja a szakirodalom. Ilyen alapdarabnak tekinthető pl. a bőrtáska, bőrpénztárca… s az Anekke…

(tovább…)

Petőfi Kávéház, a klasszikus süteményekkel…

2017 06 18

Jó dolga lesz ezután a házasulandóknak, esküvőjük helyszínéül az Art Cafe, a Petőfi kávéház szépen felújított területét is választhatják. Dömsödi Imrét, a kávéházat üzemeltető SÉF Kft. egyik tulajdonosát kérdeztük, hogyan tervezik az egykor patinás épület megújult részének újbóli bevezetését.

(tovább…)

Varázslatos Szent Iván-éj – Köszönettel várjuk a jelentkezéseket!

2017 06 12
Várjuk és köszönjük a jelentkezéseket ma, vagy legkésőbb június 18-ig. 06 20 9837 226. Jegyek csak elővételben válthatók!

(tovább…)

Belépő egy egészségesebb világba – “NICS” az év minden napján…

2017 06 07

Ma már a táplálékaink szegényesebben tartalmaznak a szervezetünk működéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, mint régen. A közelmúltban megjelent egy új hazai táplálék kiegészítő család, amely probiotikumokkal együtt képes elősegíteni szervezetünk számára a hasznos tápanyagok pótlását, felszívódását.

(tovább…)

Állásajánlat

2017 05 19

Kereskedői végzettséggel bolti eladót felveszek. Érdeklődni: 06 20 207-4467

Ajándékozzon önmagának szépséget

2017 05 06

A Dancsó Erika Szalon újdonságokkal lepi meg Önöket, amelyek közül egész hónapban választhat. Éljen a lehetőséggel és érezze jól magát. Jegyezze fel a képes információkban található elérhetőséget az érdeklődéshez, bejelentkezéshez. Érdeklődjön akkor is, ha bármelyik lehetőséget ajándékba adná. (tovább…)

Egy táska a megújulásért

2017 05 04

Míg a férfiak ruhatárát remekül fel lehet frissíteni egy új inggel, addig a hölgyek élvezhetik a számtalan kiegészítővel elérhető változatosságot.
Egy kedvelt, szép ruha egy új cipővel, táskával a teljes megújulás látványát képes nyújtani. Nem beszélve arról az izgalmas játékról, amely az övek, ékszerek, kendők, sálak „bevetésével” hatásként elérhető.

(tovább…)