‘Keres-kínál’ kategória archívum

Most megtakaríthat, ha a Heurekában vásárol! Mire költené, ami megmarad?

2018 02 17

A költői kérdésre természetesen mindenki gyorsan választ tud adni. Ám lássuk, milyen meglepetéssel szolgál most Önöknek a Heureka Bőrdíszmű, Játék, Ajándék Üzlet? (Az itt látható táska megvásárlásakor most 2400 Ft-ot takaríthat meg.)

(tovább…)

Ha Ön a HUNOR COOP TÖRZSVÁSÁRLÓJA, EZ A NAP AZ ÖNÉ!

2018 02 11

A HUNOR COOP nagy családjában mindig futja különleges meglepetésre. Íme, Valentin napi törzsvásárlói akciójuk:

Változás az Üdülőközpontban!

2018 02 09

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felhívja kedves Vendégei figyelmét, hogy a kollégák sorozatos megbetegedése miatt február 10-én szombaton a szauna szeánszok elmaradnak és a nyitva tartás is módosul. A Wellness részleg a hétköznapi rend szerint zár.

(tovább…)

Indulnak a mesterképzések a kamaránál

2018 02 08

Ismét támogatott mesterképzéseket indít a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzatnál tavaly 8 szakmában mintegy 47-en vették át mesterlevelüket. Az újabb képzésekre február közepéig lehet jelentkezni.

(tovább…)

Évkezdés a DélkerTÉSZ-nél – A növekedés fejlesztéseket generál

2018 02 01

A Dél-alföldi Kertészek Szövetkezeténél október közepe és január vége között kerül sor a palánta szerződések megkötésére. Ledó Ferenc, a szövetkezet elnök-ügyvezetője (képen) érdeklődésünkre elmondta, hogy a szabadföldi termelői létszám közel 40, ők 1200 hektár területen konzervipari növényeket termelnek. Hajtató kertészettel több, mint 350 tag foglalkozik. Megjegyezte, hogy ebben az ágazatban a termelés közel 45%-át az Árpád Cégcsoport biztosítja.

(tovább…)

15 éves a Bolt az Egészséghez Üzlet – Most egy teljes vásárlást nyerhet!

2018 01 22

Február 1-én 15 éve, hogy megnyílt Szentesen a Kossuth utca 22. szám alatti kis üzlet. A hasznos és termékeny évek bebizonyították, hogy a Bolt az Egészséghez Üzlet kiváló társ a mindennapokban. Olyan élelmiszereket, táplálék kiegészítőket árusít a tulajdonos, Ötvösné Évike, amelyek az egészséges életmód, a jobb közérzet szempontjából nélkülözhetetlenek.

(tovább…)

10%-os forgalomnövekedés a HUNOR COOP-nál – Egyre messzebbre építkeznek

2018 01 18

A HUNOR COOP ZRt. immár 26 településen 56 üzletet üzemeltet. Mészáros Zoltán vezérigazgató (képen) azt mondja, nem állnak meg. A földeáki üzlet beindítása után már januárban elkezdődik a csanádpalotai áruházuk újjáépítése. Mi-minden történt 2017-ben, s mi várható 2018-ra? Beszélgetésünk minderre rávilágít.

(tovább…)

Évindító gasztro piac

2018 01 11
2018-ban évnyitó piacunkon kiváló termelőinknek köszönhetően a megszokott gazdag minőségi választékkal, új árusokkal és új superfood termékekkel, a “Közös bográcsban” a tél ízeivel és (nemcsak) lélekmelegítő kiváló forralt borokkal szeretettel várunk mindenkit. A vegetáriánusoknak terít az Őrangyal Gasztroház- és Étterem. Művészeti kiállításról a Szivárvány Művészeti Iskola gondoskodik.

(tovább…)