Fellépnek a Nyári Nemzeti Játékokon

Fotó archív dt.

Szentes Város Gondozási Központja idén is megrendezte a „Szeretet mindent elfogad!” rendezvényét. Ezúttal nem kevesebb volt a kulturális bemutatkozások tétje, mint részvételi lehetőséget szerezni az augusztus 26. és 29. között városunkban rendezendő VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékokon.

Puskásné Halál Ágnes intézményvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy a Munkás utcai Közösségi és Nappali Ellátás „Nyújtsd a két kezedet!” c. produkciója Nagyiván Lajosné betanításában már eddig is nagyon szép sikereket ért el. Elismerést szereztek a gyulai filmfesztiválon, kivívták több mint ötszáz fős közönség szeretetét a sportcsarnokban tartott jubileumi rendezvényen, így részt vehetnek a csütörtöki nyitórendezvényen, ahol 20.00 órától láthatja őket ismét a közönség a Kossuth téren. Ugyancsak szerepelhet a megnyitón a Gesztenyeliget Otthon Derekegyházi Ápoló Otthona „Pál utcai fiúk” c. produkciója, Juhász Eszter felkészítésében. Ahogy ezúttal is, a derekegyházi ápoló otthon gondozói rendkívüli kreativitással és empátiával készítik fel ápoltjaikat a sikerélményt hozó bemutatkozási lehetőségekre.

A Nyári Nemzeti Játékok második napján 19.30-kor még két helyi vonatkozású műsorszám vonja magára a nagyközönség figyelmét. Az egyik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Gondviselés Háza Fogyatékkal élők Kisréti Otthona Tűztánc és Párizsi séta, valamint Lehetek én is az egyetlen… (modern tánc, zenei kísérettel) összeállítása, a másik a Gesztenyeliget Otthon Derekegyházi Ápoló Otthona Matróztánc c. munkája Juhász Eszter betanításában.

Büszkék vagyunk rájuk és sok sikert kívánunk mindnyájuknak! Nézzék meg őket minél többen!

-dite-

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.