Startra kész a Nyári nemzeti játékok

Augusztus 26-án 19 órakor lesz a Kossuth téren a VII Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok ünnepélyes megnyitója. A hatályos kormányrendelet szerint a kordonon belül védettségi igazolvánnyal tartózkodhat a nézőközönség.

Az előkészületek a mai napon lázasan folytak, az ifjúsági ház mellett a honvédségi sátrak felépítése, berendezése az olimpiai falu teljes készültségét jelenti. Pénteken este – az időjárás függvényében itt, vagy esős idő esetén a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban kerül sor a programokra. Ha esetleg az időjárás megzavarná, a záró rendezvényt ugyancsak a sportcsarnokban rendezik.

A rendezvény ideje alatt az ifjúsági ház melletti „gödörben” egészségügyi szűrővizsgálatok is lesznek, érdemes kihasználni a lehetőségeket. Érdekesség, hogy a város központjában öt új műanyagkupak gyűjtő szív került elhelyezésre. Az otthoni gyűjteményt célszerű most elhelyezni valamelyikben.

A Művelődési és Ifjúsági Ház felújítását követően megnyílt, és a rendezvény teljes ideje alatt a földszinten üzemel a büfé. Pihenő és nyugodt beszélgetés egy kávé, üdítő és más finomságok mellett tervezhető a hétvégére.

A nemzeti játékok sportprogramjainak listáját mellékelem, a sportesemények szabadon, ingyenesen látogathatók. Jó szórakozást, szép élményeket mindenkinek!

dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.