‘Rónahír / Soroló / Szentes hírei online’ kategória archívum

Pedagógusok elismerése – Szolgálati emlékérmet vehettek át

2018 06 16

A Magyar Köztársaság Emberi Erőforrás Minisztere nyugdíjba vonulása alkalmából Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott az alább felsorolt pedagógusoknak, amit a Szentesen, június 9-én a Megyeházán megtartott ünnepségen vettek át:

(tovább…)

Az utolsó Római vakáció Szentesen – Orlai produkciók a nyári színházban

2018 06 16

Június 14-én sajtótájékoztató keretében ismertette Szirbik Imre polgármester és Orlai Tibor az Orlai Produkciós Iroda producere a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház új előadásait.

(tovább…)

Nyári programok az Üdülőközpontban

2018 06 12

Június 12-én délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott a Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. Az egyesület képviseletében Matkócsik Pál elnök és Hankó Györgyné, a Zöldág Hagyományőrző Szakkör vezetője az egyesület által a strand területén szervezendő négy programjukról adtak információkat, míg az Üdülőközpont igazgatónője, Márton Mária a helyben rendezett táborokról, a HMG napról és a Sas tornáról számolt be.

(tovább…)

Pedagógusok köszöntése – Díszdiplomások 2018-ban

2018 06 11

Június 9-én a Megyeházán került sor az idei pedagógusnapi ünnepségre Szentes Város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ szervezésében. A megjelenteket köszöntötte Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, Szirbik Imre polgármester és Balázs József, a tankerületi központ igazgatója. Ezt követően került sor a díszdiplomák átadására, amelyet a következőkben felsorolt pedagógusok vehettek át:

(tovább…)

A fagallyazások és a világverseny…

2018 06 09

Pénteken reggel tartott sajtótájékoztatóján tért ki Szirbik Imre polgármester a város lakosságának kedélyeit borzoló fanyesések ügyére.

(tovább…)

Kiemelkedő középiskolás teljesítmények

2018 06 08

Szentes Város Önkormányzata idén is köszöntötte a megyei és országos tanulmányi versenyeken, valamint a diákolimpián kimagasló sikereket elért diákokat és felkészítő tanáraikat. Alább a középiskolások eredményeit olvashatják: (tovább…)

A tanév legeredményesebb általános iskolás diákjai

2018 06 05

Szentes Város Önkormányzata idén is köszöntötte a megyei és országos tanulmányi versenyeken, valamint a diákolimpián kimagasló sikereket elért diákokat és felkészítő tanáraikat. Alább az általános iskolások eredményeit olvashatják: (tovább…)

Bicajra fel!

2018 06 04

Szentes Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív program „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” c. TOP-3. 1.1-15-CS1-2016 felhívásra. A program keretében kerékpárút létesül a Kiss Zsigmond utcán, az Ipartelepi út mentén, vagy a Tiszai Strand közvetlen elérésére.

(tovább…)