‘Rónahír / Soroló / Szentes hírei online’ kategória archívum

86 éves a Hősök Erdeje

2019 02 08
A közparkot Top pályázat segítségével történt közösségi célú megújítás, fejlesztés után, ünnepélyes keretek között március 8-án veszi birtokba a nagyközönség. Íme, a részletek:

(tovább…)

Sajtóközlemény!

2019 01 24

Január 19-én Szentes Város Önkormányzatának Anyakönyvi Hivatala öt házasságkötési ceremóniát bonyolított le az előírt szabályoknak megfelelően. Ebből, mint ismeretes: az egyik házasságkötés után a rendőrök az épület előtt várták a párt, és az ifjú férjet elvezettették.

(tovább…)

Fókuszban a tehetség – Gálaműsor a Magyar Kultúra Napjára

2019 01 24

Január 23-án este a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban fiatalok, tanárok, hozzátartozók emlékeztek Nemzeti Himnuszunk születésnapjára. A megjelent fiatalok közül sokan tehetségük megmutatásával, szavalattal, zenével, énekkel köszöntötték a jeles napot, és tisztelettel tapsolták meg egymás produkcióit.

(tovább…)

Figyelemfelhívás!

2019 01 22

Tisztelt Lakosság! Bejelentés érkezett Szentes Város Önkormányzatához, hogy az Önkormányzat nevével visszaélve, több ingatlanba próbáltak csalók bejutni, azzal az ürüggyel, hogy az önkormányzat megbízásából kedvezményes ablakcserét végeznek náluk.

(tovább…)

Studium Generale csoport külföldi utazása – Diákok honlappal segítik a daganatos betegek gyógyulását

2019 01 19

Amint ismeretes, Szentes Város Önkormányzata, a Horváth Mihály Gimnázium és a Szentes Városért Közalapítvány évek óta folyamatosan sikeresen működteti a Studium Generale tehetséggondozó programot. Ebben az évben két nagyszerű eseményre készülnek a diákok, erről két résztvevő tanulóval és felkészítőjükkel, Dr. habil. Lantos Ferenccel beszélgettünk.

(tovább…)

Fogadónap

2019 01 18

Január 30-án /SZERDÁN/ délelőtt 9.00 – 11.00 óra között Szirbik Imre polgármester, délután 13.00 – 15.00 óra között Dr. Demeter Attila alpolgármester hivatali helyiségében fogadja az érdeklődőket.

(tovább…)

Tudományos és hitéleti konferencia

2019 01 17

A Szentes Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt a Szentes Városért Közalapítvány-Studium Generale és a Szentesi Dr. Bugyi István Kórház Tudományos Bizottsága által szervezett tudományos és hitéleti konferenciára! A konferencia előadások 2019. február 06-án, 17 órakor kezdődnek.

(tovább…)

A Magyar Kultúra napjai Szentesen

2019 01 16

A mai napon, január 16-án sajtótájékoztató keretében a helyi Magyar Kultúra napi rendezvényekről tájékozódhattunk bővebben. A találkozóra rendhagyó módon a Hangversenyközpontban került sor, hiszen itt is számos program várja a közönséget a jövő hét folyamán.

(tovább…)