Szentesi Sport- és Üdülőközpont – A lehető leggyorsabb nyitásra készülnek

A Magyar Közlöny 242. számában megjelent kormányrendelet értelmében bezárni kényszerült a Szentesi Sport- és Üdülőközpont is. A kormányrendelet egyedül a versenysportokra való felkészítést, valamint a sportmérkőzések nézők nélküli megtartását teszi lehetővé. Ebben az értelemben a vízilabdaedzések, valamint az úszók edzései szigorú pályabeosztással folyamatosak.

Dr. Kerekes Valéria a Szentesi Sport- és Üdülőközpont NKft ügyvezető igazgatója érdeklődésünkre elmondta, hogy vidéki csapatok is érdeklődnek az edzéslehetőségek iránt, így a pályabeosztás az igényeknek megfelelően történik. Reményei szerint azonban minél előbb megkapják az engedélyt a vírusszűrő berendezés üzembe helyezésére, amely lehetővé teszi a létesítmény teljes területének biztonságos, maszk nélküli használatát, s ezután kinyithatnak. Bízik benne, hogy l hónapon belül sor kerülhet erre.

A rendelkezésre álló idő alatt az üdülőközpont teljes területén végzik a takarítást, kisebb felújításokat, a szükséges karbantartási munkákat. Addig is ajánlják apartmanjaikat, üdülőházaikat az üzleti, vagy oktatási célból érkező vendégek számára most 20% engedménnyel. A szállásárak a reggelit is tartalmazzák. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.