Kiemelkedő közszolgálati munkát végzők elismerése

Augusztus 17-én a Városháza házasságkötő termében került sor arra az ünnepségre, ahol a kiemelkedő közszolgálati munkát végző munkatársak, összesen 22 fő, Szent István Nap alkalmából elismerésben részesült. A plaketteket és oklevelet Szirbik Imre polgármester adta át a munkatársaknak.

Az elismeréseket kapták:
Balogh Józsefné – 2007. óta a Sportközpont takarítója. Munkakörén túli feladatot is ellát, mint gondnok, portaszolgálat, kertészet. Ötleteivel nagy segítséget nyújt a felmerülő problémák megoldásában.
Dr. Báló Mária 14 éve a Szentesi Intézmények Gazdasági Szervezetének középiskolai iskolaorvosa. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti. Több szakképesítéssel rendelkezik (gyermekgyógyászat, neonatológia, gyermekneurológia).
Bene Lászlóné a Családsegítő Központ ügyviteli alkalmazottja 2008 óta. Sokszor segít rászorulóknak is szaktudásával, élettapasztalatával, támogató és empatikus személyiségével. Az intézményi rendezvények szervezéséből is kiveszi részét.

Bene Lászlóné veszi át az elismerést.

Béni Attiláné kisgyermeknevelő 29 éve dolgozója a Bölcsődének. Magas fokú  kreativitását a gyermekek környezetének szépítésében, alkotásai előkészítésében kamatoztatja.
Budai Pál 8 éve a Városellátó Kft. elektronikai lakatosa, a  mélyépítő részleg „motorja”, vezéregyénisége. A város közterületein szinte mindenütt megtalálhatóak a közvetlen irányításával, professzionális módon kivitelezett térkő burkolási munkák.
Farkas Csaba 2006. októbere óta dolgozik a Városellátó NKft-nél, mint traktorvezető. Feladata a rakodási, szállítási munkák végzése. A járműveivel gondosan bánik, azok műszaki állapotára rendkívül körültekintően vigyáz.

Farkas Csaba veszi át az elismerést.

Gál Krisztina a Gondozási Központ vezető szociális gondozója. 1991. óta dolgozik az intézményben. 3 éve látja el a házi gondozás szakmai vezetői feladatait. Emellett részt vállal a gondozási feladatokban és rendezvények szervezésében is.
Gergely Antalné a Közös Önkormányzati Hivatal pénzügyi ügyintézője. Munkaköri kötelezettségein túl, rendszeresen közreműködik – akár munkaidőn túl is – más szervezeti egységekhez tartozó feladatok megoldásában.
Gránicz Imre a Szentes Városi Könyvtár gondnoka. Takarékos, de szakszerű alapanyag beszerzéssel, a Könyvtár érdekeit szem előtt tartva, jó gazda gondosságával végzi mindennapi munkáját.

Gránicz Imre kapja az elismerést.

Kiss Andrea a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon ápolója 2008 óta, a gondozási csoport munkájában tevékenykedik. Plusz feladatok vállalásában is élen jár. Folyamatosan frissíti tudását.
Kocsy János a Hajléktalan Segítő Központ fáradhatatlan szociális segítője 1998 óta. Kiemelkedő szerepet tölt be a Népkonyha működésében.
Kotvics-Vargáné Székely Anna 25 éve dolgozik a Művelődési Központban számviteli munkatársként. Kollégái minden szempontból számíthatnak tapasztalatára, segítőkészségére.

Kotvics-Vargáné Székely Anna az elismeréssel.

Lakatos Márk Patrik évek óta a Sport- és Üdülőközpont udvarosa. A rá bízott feladatokat maradéktalanul, szorgalmasan végzi. Mobilizálható, rendkívüli feladatokkal is megbízható.
Lantos Anita a Városellátó Nkft. raktárosa. 6 évig pénzügyi ügyintézői munkakört töltött be. A kollégái helyettesítésében is aktívan részt vesz.
Lászlóné Üveges Erika a Közös Önkormányzati Hivatal anyakönyvvezetőjeként dolgozik 30 éve. Maximális empátiával igyekszik segíteni mindenkinek. Derűs, mosolygós természete másokra is jó hatással van.

Kitüntetettek.

Marton György a Városellátó Nkft. művezetője. 8 éve a magas- és mélyépítési részleg egyik közvetlen termelés-irányítója. Gyors probléma megoldásaival hatékonyan járul hozzá a napi feladatok időbeni és hiánytalan végrehajtásához.
Márté László a Városi Szolgáltató Kft. TMK csoportvezetője. 1998 óta dolgozik a társaságnál. Igazi közösségi ember, a táv-hőszolgáltatási részleg „szíve”, összetartó erőt képvisel a közösségen belül.
Rédei Józsefné 1982 óta a Városi Szolgáltató Kft. adminisztrátora. Példaértékű a munkabírása és elismerésre méltó a szakmai tapasztalata. Jó közösségi ember, akire mindig lehet számítani.

Rédei Józsefné méltatása.

Szabó Lászlóné több éve a Sport- és Üdülőközpont gondnoka. Mobilizálható, a rendkívüli feladatokat önállóan, talpraesetten kezeli. Munkatársaival és a vendégekkel kedves, előzékeny, segítőkész.
Szarvady Lenke Anita majd 20 éve a Családsegítő Központ munkatársa, családsegítője.  2017 óta Szentes járás területén szociális diagnóziskészítéssel is foglalkozik munkaköre mellett.
Székely Gyuláné a Dr.Sipos Ferenc Parkerdő Otthon pénzügyi ügyintézője 2008 óta. Ellenőrzi és koordinálja a pénzügyi csoport tevékenységét. Folyamatosan frissítette tudását, pályázatíró és mérlegképes könyvelői szakképzettséget is szerzett.
Víglási Zoltánné a Rákóczi utcai óvoda dajkája 1987-től. Tiszteli a gyermeket, a szülőt, kapcsolataira a tapintat, az elfogadás a jellemző. Kreatív ötleteivel segíti az óvodapedagógusok munkáját.

(Fotók: DT.) További képekkel Facebook oldalunkon!

Víglási Zoltánné elismerése.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.