‘Közlemények’ kategória archívum

Felhívás!

2017 11 16
A HMVH-i Szakképzési Centrum Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete 2017. november 20-án /hétfőn/ 14.00-16.00 óráig véradást szervez. A véradás helyszíne a HMVH-i Szakképzési Centrum Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája!

Jótékonysági Rotary Bál

2017 11 15

A Szentes-Csongrád Rotary Club tizenkettedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját, melynek helyszíne a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ. Időpontja november 25. szombat 19.00 óra.

(tovább…)

Kétszáz kormányhivatali dolgozó ad vért a héten

2017 11 15
November 13-tól, azaz hétfőtől november 17-e péntekig tart a Véradó hét, amelynek keretében ismét vért adnak az állami tisztviselők. A Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai közül előzetesen több mint kétszázan csatlakoztak a Miniszterelnökség felhívásához.

(tovább…)

Európai Kereskedelem Napja – Elismerést kaptak a COOP vezetői

2017 11 09

Budapest, 2017. november 8. – Rangos elismeréseket kaptak tegnap az Európai Kereskedelem Napja alkalmából a COOP Gazdasági Csoport dolgozói. Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezett szakmai esemény mára a kereskedelem ünnepévé vált, ahol minden évben elismerik a kereskedelem legkiválóbb dolgozóit. A rendezvényen elhangzott: több éve tartó kedvező lendület után idén is bővül a kereskedelem, ez évben a szektor forgalma elérheti a 10 ezer milliárdos álomhatárt. Az eseményen sok szó esett az ágazat legégetőbb problémájáról, a munkaerő-hiányról is, amely a szereplők kivétel nélkül mindegyikét kedvezőtlenül érinti. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója, Tóth Géza szerint a probléma az országon belül, például a kistelepüléseken is eltérően jelentkezik.

(tovább…)

Az egyenlő bánásmód mindenkit megillet

2017 10 28

AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG ügyfélfogadása Csongrád megyében 2017 november hónapban:

(tovább…)

Választanak a gazdák

2017 10 21

Az érintettek figyelmébe ajánljuk, hogy a Nemzeti Agrár Kamara megyei küldötteinek megválasztására kerül sor november harmadikán. A részletek a csatolt dokumentumban elolvashatók.

(tovább…)

Zsoldos-díj a tanárnőnek

2017 10 20

Az idei Zsoldos Napok keretében került sor ma, október 20-án reggel az 56-os forradalom és szabadságharc történéseinek felidézésére, az iskolai ünnepségre a HSzC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma A épületében. Az ünnepség keretében átadásra került a Zsoldos Ferenc-díj, amelyet Pintér Etelka igazgatónő kezdeményezésére alapított az oktatási intézmény, s immár 10 éve kapja az a pedagógus kolléga, aki legalább 20 éve aktív a pályán, és abban az évben nyugállományba vonul.

(tovább…)

Vállalkozók napja a kamarában!

2017 10 16

Idén először, hagyományteremtő céllal rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató és Kereskedelmi Tagozata az Enterprise Europe Network szegedi irodájával együttműködve az I. Vállalkozók Napját, október 18-án szerdán Szegeden. A Legyen B-terv! elnevezésű egész napos rendezvény azt járja körbe, hogy miből lehet felismerni a helyzetet, amikor változtatni kell, és hogyan érdemes azt megtenni, valamint azt, hogy mi az alkalmazkodás leghatékonyabb módszere.

(tovább…)