A D-vitamin az élet kulcsa? – Az akció még 4 napig érvényes!

Kevesen tudjuk, hogy a D-vitamin megfelelő mennyiségben történő fogyasztása az egyes betegségek, mint a rák, vagy az 1-es típusú cukorbetegség, megelőzésében rendkívül hatékony módszer. A rendszeres D-vitamin bevitel azonban jó szolgálatot tenne az átlagéletkor legalább 2-3 évvel való meghosszabbításában, s az emberek 7-10%-a nem betegedne meg – erről tájékozódhatunk dr. Lenkei Gábor legújabb kiadványából, aki azt mondja: a D-vitamin védettségével az influenza is távol tartható.

Ezt azonban nem a vitaminjairól közismert reformer orvos állítja, maga is orvosi tudományos publikációkra hivatkozik. Kiadványa beszerezhető Szentesen a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ üzletben, (Kossuth u. 22.) ahol a készlet erejéig a D-2000 (60 szem) vitamin akciós áron 750 Ft helyett 600 Ft-ért kapható. Az évszak másik meghatározó egészségvédő vitaminja, a C-1000 (60 szem), 1630 Ft helyett most a készlet erejéig 1220 Ft.

Ezúton köszönöm meg kedves Vásárlóim egész éves hűségét és bizalmát, minden kedves Olvasónak lelki békében, nyugalomban és szeretetben teljes karácsonyt, az újévben jó egészséget, boldogságot kívánok szerettei körében.

Ötvösné Éva
az üzlet tulajdonosa x.

Egy hozzászólás “A D-vitamin az élet kulcsa? – Az akció még 4 napig érvényes!” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41396 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.