Stílustippek 6. – Stílusosan év végén is, avagy mit vegyünk fel szilveszterkor?

A céges karácsonyi partik lehetnek formális események vagy parti jellegűek, illetve a szilveszteri bulik már lazábbak, de ha szeretnénk stílusosak maradni és nincs konkrét dress code megszabva, akkor kis fekete összeállítással, vagy aki nincs tisztában a színtípusával, kis kék összeállítással nem lőhetünk mellé, az mindig kifinomult és elegáns. Amivel ezt a szettet ünnepibbé, parti képesebbé tehetjük az a fényes, csillogó vagy gyöngy ékszerek, magas sarkú, boríték táska, stb.

A fekete/kék egybe ruha optikailag remekül nyújtja az alakot, ezt a hatást színben a ruhával megegyező harisnyával és magas sarkúval tovább tudjuk fokozni. Az arany és ezüst fülbevalókkal, nyakláncokkal, pedig az arcra irányítjuk a figyelmet.

Ha fázósak vagyunk, akkor jó választás a hosszú ujjú ruha/felső, vagy egy kis kabát/boleró. A hosszú ujjú fazon jó választás akkor is, ha felkarunk tónusosságával nem vagyunk megelégedve. Akinek szélesebb a csípője, vagy a pocakot szeretné eltakarni, válasszon A vonalú ruhát/szoknyát. Aki a nadrágot választaná, hajrá, egy jól megválasztott, csinos, picit elegánsabb nadrágos szett ugyan olyan stílusos.

Idén nagyon divat a csipke és bársony. Arra figyeljünk, hogy a bársony az előnytelen testrészekre ráemelhet, szóval óvatosan. Ezeket az anyagokat be lehet úgy is építeni a szettbe, hogy pl. felsőben van egy kis csipke a nyakrésznél, stb.

Szeretnék egyre több stílusos embert látni az utcákon jövőre is! Sikerekben Gazdag ÚJ Esztendőt Kívánok Mindenkinek!

Addig is, ha segíthetek, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó
+36/70/426-5898
ovarigabi1985@gmail.com
www.facebook.com/ovarigabriella
https://hu.pinterest.com/szinessikkesstilusos

 

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.