Pálmások idei adománya

„Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is.”
Szabó Magda

A Pálmások Szövetsége a tagok által összeadott forrásokból minden évben, Karácsony előtt, adományokkal igyekszik segíteni valamely idős- vagy gyermekintézmény számára. Az idén úgy döntöttek, hogy a Családsegítő Központ által javasolt rászoruló családok ünnepi előkészületeit teszik szebbé.
December 4-én délelőtt keresték fel a pálmások képviselői a Családsegítő Központ által kiválasztott családokat. Először egy olyan apukát, aki három gyermekét neveli egyedül, közülük az 5 éves kisfiú rendszeresen a Pető intézet kezelésére szorul. Az apuka rendkívüli szorgalommal tölti be kettős szerepét, maximális figyelemmel, odaadással gondoskodik a gyermekekről, a háztartásról, a mindennapjaik fenntartásáról. Példa értékű áldozatvállalása bizonyítja, hogy a szerény támogatás jó helyre érkezett.
A másik fiatal család még közös élete elején tart, s láthattuk, hogy sok-sok feladat vár rájuk, amire családi házukat sikerül teljesen rendbe tenni. Bízunk abban, hogy adományunkkal nem csak a karácsony lesz számukra szebb, de többet tudnak félre tenni a jövőbeni teendőkre is.
Köszönjük szépen a Családsegítő Központ munkatársainak a segítő közreműködést, az intézmény minden munkatársának áldott adventi készülődést, békés, boldog karácsonyt és eredményes újesztendőt kívánunk!
Dömsödi Mihályné Teréz
önkormányzati képviselő

Egy hozzászólás “Pálmások idei adománya” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41382 online lapszámunk 4. oldalán és a http://www.palmasok.hu oldalon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.