‘Album’ kategória archívum

Elsőre második a város…

2018 10 04

A hétvégén került sor a kanadai székhelyű Edmontonban a Communities in Bloom Collectivités in fleurs elnevezésű világverseny eredményhirdetésére.

(tovább…)

Csirike 80 éves

2018 09 05

Szeptember 5-én a Szecessziós Házban rendezte meg az Együtt Szentesért Egyesület a Városi Könyvtárral és a Művelődési Központtal közösen az “Arcképek Szentesről” programsorozata újabb találkozóját, melynek vendége Dóczi Gáborné a Petőfi Sándor Általános Iskola ny. címzetes igazgatónője volt. A beszélgetőtárs Szobotáné Györgyi feljegyzését adjuk közre.

(tovább…)

Új irányok a múzeumban – A többlábonállás igényével

2018 08 30

Augusztus 29-én a megújulás jegyében járhattunk a Koszta József Múzeumban. A két hónapja kinevezett igazgató, Farkas László Róbert szervezte ezt a találkozót, hogy a fenntartó Szentes Város Önkormányzata tisztségviselőinek, a képviselő-testület tagjainak, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatójának, valamint a sajtó munkatársainak bemutassa a munkatársakat, s együtt közösen szemléltessék azokat az új irányokat, amelyek a jövőben meghatározzák a múzeum kínálatát és a múzeum épületeit látogatók élményeit.

(tovább…)

Családi események 25-26. hét

2018 07 20

Született (25. hét): Mike Lajos és Vida-Szűcs Anitának (Huszár utca 7.) Flóra, Gruller Attila és Kállai Anna Évának (Csongrád, Tanya 7265.) Richárd és Márk. Nagy Renátó és Sándor Alexandrának (Csongrád, Dózsa György tér 5. VI/31.) Kevin, Farkas Róbert Márk és Finotta Kitti Bernadettnek (Csongrád, Kert utca 35.) Róbert Zoárd nevű gyermeke.

(tovább…)

Elhozták Az ibolyát…

2018 06 22

Június 21-én a SzeVASZ helyi színjátszó csoport Molnár Ferenc: Az ibolya c. vígjátékát mutatta be Szentes Város Gondozási Központja 2. sz. klubjában. A kicsit korosabbak és még fiatalabbak nagy élvezettel és örömmel fogadták a nagyszerű játékot.

(tovább…)

Pedagógusok elismerése – Szolgálati emlékérmet vehettek át

2018 06 16

A Magyar Köztársaság Emberi Erőforrás Minisztere nyugdíjba vonulása alkalmából Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott az alább felsorolt pedagógusoknak, amit a Szentesen, június 9-én a Megyeházán megtartott ünnepségen vettek át:

(tovább…)

Pedagógusok köszöntése – Díszdiplomások 2018-ban

2018 06 11

Június 9-én a Megyeházán került sor az idei pedagógusnapi ünnepségre Szentes Város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ szervezésében. A megjelenteket köszöntötte Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, Szirbik Imre polgármester és Balázs József, a tankerületi központ igazgatója. Ezt követően került sor a díszdiplomák átadására, amelyet a következőkben felsorolt pedagógusok vehettek át:

(tovább…)

Családi események 21-22. hét

2018 06 10

Született (21. hét): Debreczeni-Kiss Dániel és Antalfi Nikolett Anikónak (Szentes, Aulich Lajos utca 22.) DORINA, Rocska László és Fehér Renátának (Csongrád, Fövenyi utca 54/A.) VIKTOR MARTIN, Sebők Bence és Gyöngyi Juditnak (Csongrád, Fövenyi utca 1. I/6.) ÁRON nevű gyermeke.

(tovább…)