‘Album’ kategória archívum

Megjelent lapunk idei első online lapszáma!

2017 01 15
Letölthető és elolvasható, megosztható: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=40969

(tovább…)

Áldott Ünnepeket Kívánunk!

2016 12 24

Ezúton tudatjuk, hogy első internetes lapszámunk elolvasható és letölthető az alábbi linkről: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=40940 Következő megjelenésünk az ekönyvtárban január 14-én lesz, és innentől kezdve minden páros héten itt olvashatják megújuló tartalmainkat! Továbbra is kövessenek minket a Facebookon!

(tovább…)

Legszebb konyhakertjeink – Megtörtént az értékelés

2016 10 20

A legszebb konyhakertek - ünnepség.Szentes Város első alkalommal csatlakozott a Karcag alpolgármestere, Kovács Szilvia által indított országos kezdeményezéshez, amely “A legszebb konyhakertek” címmel indított települési szintű kampányt a házi kiskertek terményeinek népszerűsítése érdekében. A szentesi program partnere, a Király István Kertbarát-kör, lelkes tagjai közül többen neveztek a megmérettetésre.

(tovább…)

Szépséges szép álmok válnak valóra – Friderika Szeged Szépe lehet

2016 08 18

Motoros fotó.Friderika egyáltalán nem átlagos fiatal hölgy. Pontosan ismeri és érti önmagát, tisztában van az értékeivel és képességeivel. Már 12 évesen indult a Kiskunfélegyházán megrendezett tini szépségversenyen, ahol a második legszebbnek választották. 2011-ben a kiskőrösi Szüret Szépe döntősei között is ott lehetett a zsűri jóvoltából. Idén pedig a Szeged Szépe szépségverseny döntőseivel folytatja a versenyzést. Azt mondta, öt éve készül erre a versenyre. Vajon mi hajtja, mit vár ezektől a bemutatkozásoktól? (tovább…)

Köszönjük, “Mama”!

2016 02 06

Vajda Józsefné Erzsike néni.A Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete vezetősége és tagjai ezúton köszönik meg Vajda Józsefné Erzsike néninek (a Mamának – képen), hogy mintegy három évtizede folyamatosan szervezi számukra a jobbnál jobb programokat.

(tovább…)

Mentőkutyák köszöntöttek szentesi gyerekeket – Ajándék- és élményeső

2015 01 03

Dr. Dobos András a Kiséri Állatorvosi Rendelő tulajdonosa fogadja a Cserhát Mentőkutyás egyesület tagjait Szentesen.December 16-án a Kiséri Állatorvosi Rendelő és a Mosolygósabb Régióért Egyesület közös szervezésében a Cserhát Mentőkutyás egyesület munkatársai és mentőkutyái érkeztek Szentesre, hogy örömet szerezzenek a Vásárhelyi úti Óvoda óvodásainak.

(tovább…)

A legszebb hivatás a jövőformálás – Pedagógusokat köszöntöttek Szentesen

2014 05 30

Az elismerések.Szentes Város Önkormányzata és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szentesi Tankerülete közös rendezvényén a pedagógus nap alkalmából ma a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban több mint negyven tanító, tanár és óvónő részesült elismerésben.

(tovább…)

Évfordulóinkból

2014 03 12

Hagyományőrző, huszáros tisztelgés. Illusztráció.165 éve, 1849. március 14. A városi közgyûlés elrendelte, hogy a pesti március 15-i nagy nap elsõ évfordulójának emlékére a következõ napon 10 órakor minden szentesi templomban tartsanak hálaadó istentiszteletet, s a lelkészek mondjanak imát a magyar szabadságharc diadalmas befejezéséért.

(tovább…)