‘Album’ kategória archívum

Gera József Szentes Díszpolgára 80 éves

2017 05 23

A nyugalmazott NASA kutatási igazgató, repülőtervező, fejlesztő mérnök Szentesen született 1937. február 22-én. Szentesi éveit, alakját, kötődését szülővárosához unokatestvérével, Ökrös Péterné Gera Piroskával idézzük fel.

(tovább…)

Újabb szerkesztett újságunk az ekönyvtárban!

2017 05 15

Értesítem Olvasóinkat, hogy legfrissebb lapszámunk felkerült az ekönyvtárba. A következő címen a “Megjelenít…” piros linkről saját gépre letölthető és olvasható: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41234 

(tovább…)

Az én anyukám…

2017 05 14

… ezzel a címmel hirdetett rajzpályázatot a Magyar Vöröskereszt területi szervezete a Születés Hete Fesztivál jegyében. A pályázaton, egyénileg választott technikával készült rajzzal vehetett részt óvodás, általános iskolás tanuló egyaránt. A mintegy 130 beérkezett pályamunka közül a zsűri 23 rajzot javasolt kiállításra, díjazásra. A díjazottak a következők, akiknek ezúton is gratulálunk: (tovább…)

Iparosok egymás között – Rendezvényekkel nyitnak

2017 05 12

A Szentes és Vidéke Ipartestület május 5-én 18 órától tartotta az Ipartestület székházában éves közgyűlését, amikor a tagság elfogadta Kádasi Zoltán elnök beszámolóját, értékelték az elmúlt év gazdasági eredményeit, és a felügyelő bizottság jelentésével is egyetértettek.

(tovább…)

A hónap könyve

2017 05 09

A múlt héten immáron 24. alkalommal várta vendégeit a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma.

(tovább…)

Édesanyák ünnepe

2017 05 06

A világon mindenütt ünnepelt nap az Anyák napja, igaz különböző időpontokban. Ez az egyetlen ünnep talán, amire minden gyerek készül, meglepetést készít, gyűjtögeti a zsebpénzt egy szál virágra. Természetesen ebbe segítenek az apukák is, ha szükséges. Az apróságoknak ők veszik meg, a kicsik pedig csillogó szemmel átadják a meghatódott anyukáknak és nagymamáknak.

(tovább…)

Anyák napi ünnepség a II. sz. Idősek klubjában

2017 05 05

Május 5-én anyák napi ünnepséget rendezett a szentesi Gondozási Központ II. sz. Idősek Klubja. A klub nagymamáit a gondozónők most is kedves műsorral, a klub férfi tagjai pedig szép versekkel lepték meg. Feldolgoztak közösen egy kedves mesés történetet az óvodás kislány lyukas kétfilléreséről, amit a kislány Anyák napjára tartogatott, hogy az édesanyjának vegyen belőle ajándékot.

(tovább…)

A Zene Ünnepére

2017 04 25

A Szentesi Hangversenyközpont a következő koncert produkcióval készül a Zene Ünnepére.