‘Album’ kategória archívum

Pedagógusok elismerése – Szolgálati emlékérmet vehettek át

2018 06 16

A Magyar Köztársaság Emberi Erőforrás Minisztere nyugdíjba vonulása alkalmából Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozott az alább felsorolt pedagógusoknak, amit a Szentesen, június 9-én a Megyeházán megtartott ünnepségen vettek át:

(tovább…)

Pedagógusok köszöntése – Díszdiplomások 2018-ban

2018 06 11

Június 9-én a Megyeházán került sor az idei pedagógusnapi ünnepségre Szentes Város Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ szervezésében. A megjelenteket köszöntötte Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, Szirbik Imre polgármester és Balázs József, a tankerületi központ igazgatója. Ezt követően került sor a díszdiplomák átadására, amelyet a következőkben felsorolt pedagógusok vehettek át:

(tovább…)

Legújabb lapszámunk

2018 06 10

Értesítjük, kedves Olvasóinkat, hogy legújabb szerkesztett lapszámunk elolvasható a  http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41490, valamint a http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031 linkekről.

(tovább…)

Kiemelkedő középiskolás teljesítmények

2018 06 08

Szentes Város Önkormányzata idén is köszöntötte a megyei és országos tanulmányi versenyeken, valamint a diákolimpián kimagasló sikereket elért diákokat és felkészítő tanáraikat. Alább a középiskolások eredményeit olvashatják: (tovább…)

Májusi árnyak

2018 06 01

Májusban ünnepelik hazánkban az Anyák napját, az első vasárnapon. Óvodákban, iskolákban rendezett műsorokkal általában sikerül megkönnyeztetni az édesanyákat, nagymamákat.

(tovább…)

Élet a vízpartokon, diák szemmel 2. rész

2018 05 26

A szentesi Szivárvány Művészeti Iskola és a SZTE Rajz- Művészettörténet Tanszék kilencedik alkalommal hirdette meg Országos Képzőművészeti Versenyét két korcsoportban. A 7-10 éves, valamint a 11-16 éves diákok március 31-ig küldhették el pályamunkáikat, ők összesen 554-en voltak, és 52 intézményből pályáztak. A pályázat témája Csodálatos Magyarország: Vizeink volt.

(tovább…)

Élet a vízpartokon, diák szemmel 1. rész

2018 05 26

A Szivárvány Művészeti Iskola és a SZTE Rajz- Művészettörténet Tanszék kilencedik alkalommal hirdette meg Országos Képzőművészeti Versenyét két korcsoportban. A 7-10 éves, valamint a 11-16 éves diákok március 31-ig küldhették el pályamunkáikat, ők összesen 554-en voltak, és 52 intézményből pályáztak. A pályázat témája a következő volt: Csodálatos Magyarország: Vizeink.

(tovább…)

Jövőnkért néptáncgála – Újra és újra felzúgott a taps

2018 05 18

„Addig leszünk magyarok, amíg magyarul énekelünk és magyarul táncolunk…„ Kallós Zoltán Kossuth-nagydíjas erdélyi magyar néprajzkutató, népzenegyűjtő örök érvényű gondolatai adták május 18-án a Jövőnkért Néptáncegyüttes hagyományos gálaműsorának mottóját. A gálaműsornak ezúttal a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok adott otthont. A néptáncegyüttes ifjúsági és gyermekcsoportjai mutatkoztak be, mintegy számot adva egész éves eredményes munkájukról, arról a sok-sok elismerésről, arany minősítésekről, amellyel gazdagodhattak.

(tovább…)