Ami bőrdíszmű, játék vagy ajándék: Heuréka – Az okos választás (3.)

Sokan egész évben vágyakoznak a kiválasztott kedves ajándékra azzal, hogy majd karácsonykor biztos az kerül a frissen illatozó fenyõ alá. Hogy a színes, melegen fénylõ csomagolók tényleg a leghasznosabb, leginkább szeretett, szívet melengetõ ajándékot rejtsék az ünnep fényei alatt, ahhoz az alapos tájékozódás elengedhetetlen.

Kiváló ötletadó a Szentes, Kossuth utca 15/A. szám alatt – a kereskedõház emeletén – található Heuréka bõrdíszmû-, játék és ajándék üzlet kínálata. Horváthné Anna üzletvezetõ a gyermekektõl a felnõttekig, minden korosztályra gondol, akár ajándékozó, akár megajándékozott tér be hozzá, hiszen a kiváló minõségû, egyedi áruféleségek közül mindenki kiválaszthatja akár a saját, akár a megajándékozandó egyéniségének leginkább megfelelõ ajándékot. Az ünnepi forgatag kezdetén igen körültekintõ volt az a férj is, aki a felesége által még augusztusban megcsodált táskát akarta most megvásárolni. Ám mivel több információ nem állt rendelkezésére az áruról, a Heuréka vásárlási utalványa nyújtott megoldást, amelynek segítségével lehetõvé válik az áhított meglepetés.
Nézzük, mi minden ad hangulatot a Heurékában a vásárláshoz? Ötletadó a sokrétû igényes választék, de az is, hogy van idõ a nyugodt, megfontolt választáshoz. Az üzlet harmóniát árasztó hangulata megállít a hétköznapi rohanásban, mert a kisebb ajándékoktól egészen a drágább konkrét elképzelésekig informálódhatunk és találhatunk olyan ajándékot, ami igazi érték, maradandó, szép és leginkább igazodik az elképzelésünkhöz. Anna maximálisan partner abban, hogy jól válasszunk.
Legyen szép és meghitt az idei ünnepük: „Hóban ébred majd az ünnep,/ Minden percben nevet ránk./ Tud-e bármi szebbet adni,/ Mint a békés nagyvilág?” (Csondor Katalin). Horváthné Anna köszöni vásárlásaikat, egész éves figyelmüket és jövõre is segít abban, hogy okos választásaik örömét sokáig élvezhessék.
Kép és szöveg : dt.  (x.)

Előzmény: www.varosivisszhang.hu/?p=12421.

Egy hozzászólás “Ami bőrdíszmű, játék vagy ajándék: Heuréka – Az okos választás (3.)” bejegyzésre

  1. Tamás Kata:

    Az idézet a következő dalból való. Fogadják szeretettel!
    http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.