E havi témánk: Még ott lehet a fa alatt a legfényesebb karácsonyi ajándék…

A Katalin Team Adó- és Pénzügyi Tanácsadó KFT ügyvezetõje, Kánvási Katalin közgazdász, igazságügyi adó- és járulékszakértõ rovata.

Képzelje el az alábbi szituációt: karácsony este van, az egész család együtt ünnepel. Mindenki a karácsonyfa alá teszi az ajándékokat.
Az egész család szépen becsomagolt, kisebb-nagyobb dobozokba készítette elõ az általa megvásárolt ajándékot. Ön is odasétál a fához, és a legkisebb ajándékot, egy kb. 3 cm x 5 cm-es dobozt tesz a fa alá, piros szalaggal átkötve, rajta a felirat: “Kislányom / Kisfiam.”
Megvacsoráznak, bemennek a szobába és megkezdõdik az ajándékok kibontása. Van, aki játékot, ruhát, könyvet kapott. Kislánya / kisfia is kezébe veszi a legkisebb dobozt és azon tûnõdik, hogy vajon mi lehet egy ilyen kicsi dobozban: óra, ékszer? De hiába is gondolkodik, mert Ön tudja, hogy a gyermeke nem fogja kitalálni. Ön olyan ajándékot készített elõ számára, amely a legfényesebben csillog…
Kislánya / kisfia méregeti a dobozt, amelynek meglehetõsen jó súlya van a méretéhez képest. Amikor már mindenki kibontotta az ajándékát, akkor kibontja az Ön gyermeke is. Az ajándék láttán mindenkinek eláll a lélegzete, és hirtelen senki nem tud megszólalni… Amikor gyermeke erõt vesz magán és megszólal, ezt kérdezi: édesanyám / édesapám, ez tényleg az, aminek látszik? Egy aranytömb!? Ez a legfényesebben csillogó ajándék, amit valaha is kaptam!
Köszönöm… és már csorognak is a könnyei…
Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben befektetési aranyat kíván vásárolni!
Amennyiben van olyan adózással kapcsolatos téma, amelyrõl szívesen tájékozódna jelen kereteken belül, kérem juttassa el hozzám témajavaslatát az alábbi e-mail címre: kanvasikatalin2@rubicom.hu, vagy kérje telefonon: 06/20/985-17-07 .                                (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.