Fiatal Feleségek Versenye – Móka + ügyesség = nő

A szentesi esküvõ kiállítás mellékágaként egy vidám, mókás vetélkedõ is megrendezésre kerül február hónapban, a Fiatal Feleségek Versenye. (Plakát kinagyítandó!)

A vetélkedõre minden fiatal hölgy jelentkezhet, aki feleség, feleség jelölt, vagy csak kellõen elszánt teremtés, aki szereti a kihívásokat.
A szervezõk szerint korhatár nincs, mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát, de jelen állás szerint a 40 évnél fiatalabb hölgyek jelentkeztek inkább. A vetélkedõ selejtezõje 1 héttel az esküvõ kiállítás elõtt, február 5-én lesz. A vetélkedõvel kapcsolatos információk fokozatosan kerülnek fel a www.gladiatorrendezvenyiroda.hu, illetve a www.szentesinfo.hu/mozaik oldalra.  Az már nyílt titok, hogy a rendezvény kezdõ feladatára az egyik támogató partnernél, a HUNOR COOP Zrt. kertvárosi élelmiszer üzletében kerül sor, Flúgos Futam elnevezéssel.
A vetélkedõ ezen a napon elõreláthatólag 3-4 órás idõtartamú lesz, és a legjobb eredményt elért 5 hölgy fog a döntõbe bekerülni.
A döntõ az esküvõ és baba-mama kiállítás második napján, február 13-án zajlik. Fontos információ, hogy a döntõbe bejutott hölgyeknek magukkal kell hozniuk férjüket, võlegényüket, párjukat-partnerüket!
A szervezõk mindenkit buzdítanak az indulásra, és ígérik, hogy kellemes és vidám kikapacsolódásban lesz részük.

Az eseményt a CIVIL TELEVÍZIÓ felvételrõl fogja közvetíteni. Média partner a Városi Visszhang.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.