Ki menti meg a Dél-alföldi vállalkozókat?

Az Üzleti Randi Klub a Dél-alföldi régióban a termelõ, gyártó, szolgáltató, tanácsadó, kis- és nagykereskedõ cégeket szeretettel várja a megye elsõ, együttmûködéseket és üzletet generáló kapcsolatépítõ rendezvényére.

A Klub különleges kapcsolatépítõ technológiájának, a KÜR-módszer-nek köszönhetõen képes a kkv-kat hozzásegíteni azokhoz az értékes személyes kapcsolatokhoz, melyeken keresztül rövid idõn belül komoly üzleteket köthetnek.
A metodika négy fontos alappillérbõl áll. A lényege: a cégvezetõknek személyesen kell találkozniuk egymással, így jobban megismerik egymás értékeit. Fontos, hogy bizalmat tudjanak építeni maguk iránt, és ha ez megvan, a sikeres üzlet már csak egy lépés.

A KÜR-módszerben semmilyen titok nincs, de ahogyan azt alkalmazzák, az az országban egyedülálló. Ennek a módszernek az elõnyeibõl profitálhatnak azok a Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megyei vállalkozók, akik eljönnek a Regionális Üzleti Randi Találkozóra, december 8-án a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába.

A találkozó célja hogy segítse a kis- és középvállalkozókat, ezért olyan interaktív szemináriumokba (tûzoltó-marketing, vissza nem térítendõ támogatások, kintlévõség-kezelés, fenntartható növekedés) csatlakozhatnak be a vállalkozók, melyek kellõképpen megalapozhatják a 2011-es, és az azt követõ éveket számukra.
Egyedülálló momentuma a rendezvénynek, amelyre egyetlen más üzleti rendezvényen sincs lehetõség, hogy minden egyes cégvezetõ bemutathatja vállalkozását, cége legfõbb értékeit, illetve elõzetes bejelölések alapján egy nap akár 8-10 négyszemközti tárgyalást is bonyolíthat.
Bõvebb információ: http://www.uzletirandi.hu/regiotalalkozo.
Benák Tünde
kommunikációs menedszer – KÜR Klub

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.