Disznóvágás helyett kész töltelék, darálva, kockázva… – Hazait az ünnepekre!

Az ünnepek közeledtével az elõkészületek teendõi is sokasodnak. Sokan sokféleképpen éljük meg ezt az idõszakot. Azonban a karácsonyi családi ebédek, vacsorák sikeréért már most jól jön néhány hasznos tanács.

A G-Hús Kft. Szentes József Attila utca 14. szám alatti húsboltjának ügyvezetõjével, Gál Lászlóval beszélgetünk azokról az újdonságokról, amelyekkel vásárlóik idei ünnepi felkészülését segítik.
A húsvét elõtt nyílt húsboltról érdemes tudni, hogy a Brillir Kft. Derekegyházi Vágó- és húsfeldolgozó üzeme termékeinek kizárólagos forgalmazója. A napi friss húsválaszték most szezonális újdonságokkal egészül ki – tudjuk meg Gál Lászlótól.

Azokra is gondolnak, akik, idén odahaza nem vágnak disznót, ám a házias ízek élményérõl nem szeretnének lemondani. Ha nagy a család, sok vendégre fõznek töltött káposztát, vagy az ünnepi asztalra házias kolbászt, szalámit szeretnének tenni, a húsboltban – elõzetes megrendelés alapján – beszerezhetik hozzá a kész tölteléket, akár darálva, akár kockázva. Az elõkészített töltelék azután odahaza egyénileg fûszerezhetõ. A kolbász, szalámi töltéséhez jó minõségû bél kapható a boltban.
De készülnek a kocsonya szezonra is. A hozzávaló köröm, fül, farok, csülök folyamatosan kapható, a nagyobb mennyiséget célszerû elõrendeléssel bebiztosítani.
Ám a marhahúsok és a pacal is mindig friss a József Attila utcai húsboltban. Hazai beszállítók biztosítják mindegyiket.
 Az említett elõrendelés személyesen a húsboltban lehetséges, a termékekrõl és a hétvégi akciókról a 70/341-4106-os telefonszámon tájékozódhatnak. A húsbolt keddtõl péntekig 7.00-12.00, valamint 13.00-17.00 óra, míg szombaton 7.00-11.00 óra között tart nyitva. Elõny, hogy az üzlet elõtt ingyenesen lehet parkolni. S amit még szintén érdemes tudni, hogy a megrendelésre beszerezhetõ kész töltelék és kocsonyahúsok a Jókai utcai Reál ABC húsrészlegén és a Rákóczi utcai húsboltban is beszerezhetõk.

Kép és szöveg: dt. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.