Falunap Nagymágocson

http://www.youtube.com/watch?v=nyQCfYcEIBw&feature=related
Nagymágocs nagyközség önkormányzata július 17-én szombaton immár 18. alkalommal rendez falunapot. A változatos programokra több helyszínen várják a közönséget.

Reggel 6 órakor veszi kezdetét a kastély-tavon a hagyományos horgászverseny, melynek eredményhirdetése délután a kultúrház udvarán lesz. A délelõtt folyamán a Falusi 7próba vetélkedõ, a fõzõverseny, valamint a veterán motorosok találkozója vonzza a mûvelõdési házhoz a falubelieket.
A délutáni látnivalók 15.30 órakor kerékpáros bemutatóval kezdõdnek. Ezután a színpadon a gyerekek kedvéért mutatja be a Kincses Színház a Brémai muzsikusok történetét. 17 órától a mûvelõdési házban kiállítás megnyitó, majd a községi ünnepség következik a legifjabb és legidõsebb lakosok köszöntésével, a “Nagy-mágocsért” kitüntetések átadásával. Helyi és szentesi fellépõk (Nefelejcs Népdalkör és Napraforgó Citerazenekar, Desperado mazsorettek, Stílus moderntánc és Kelet Lányai Hastánccsoport) mellett mûsorral lepi meg a közönséget a Csillag szüle-tikbõl a Big Family, mulattat Nótás Jana, 21 órakor a sztárvendég a Unique (képen) együttes lesz.
Az éjszakai mûsor retro-disco show-ra épül, amit 22 órakor tûzijáték elõz meg.
Minden érdeklõdõt szívesen látnak a szervezõk.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.