Hajas baba fodrászat újdonságokkal – Zsuzsi, a Hajas-növendék

A szentesi Márok Zsuzsanna, gimnáziumi érettségivel a zsebében gondolt egyet: márpedig Hajas Lászlónál tanulja ki a fodrász mesterséget, lesz ami lesz!

Nekivágott az általa korántsem kedvelt Budapestnek elõször, majd még egyszer. 
Zsuzsi második próbálkozása sikerrel járt, így mára – túl a sikeres vizsgákon – a Hajas baba fodrászat lesz saját vállalkozása, ahol nap mint nap bizonyíthatja szentesi vendégeinek, mit tanult az elmúlt három év alatt.
– Büszke vagyok rá, hogy a mesterfodrász Hajas László szalonjaiban dolgozhattam és készülhettem fel a szakmára. Rendkívüli emberekkel, hírességekkel találkozhattam, beszélgethettem minden nap. Sosem felejtem el a sok szép élményt, s bár maradhattam volna a Hajas szalonok munkatársa, mert felkértek erre, de szülõvárosom mindig is hiányzott. Nagyon szeretem Szentest, ezért is tértem vissza, és szeretnék itt dolgozni – meséli Zsuzsi, a kedves, mosolygós fiatal fodrászlány.
– Milyen embernek ismerted meg Hajas Lászlót, a sztárfodrászt?
– A vizsgamunkáinkat mindig rendkívüli szigorral értékelte. Követelt, elvárt, ami nagyon jó. Megismerhettem a legtrendibb hajápolási termékeket, az újabbnál újabb divatirányzatokat, technikákat, azt a mérhetetlen eleganciát, gondosságot, amit soha máshol nem ismerhettem volna meg. Tanúja lehettem a két mester, Hajas László és Zsidró Tamás együttmûködésének. Annak a továbbképzõ rendszernek, amely minden hétfõn mûködött, és ezután is részt veszek majd a továbbképzéseken, mert naprakész szeretnék maradni.
– Melyek azok az újdonságok, amelyeket itt, a fodrászatodban alkalmazni fogsz?
– A vendégeim igényeihez igazítom a szolgáltatásaimat. Alkalmazni szeretném a hajhosszabbítást, ami kétféle technikával végezhetõ, és a megtanult speciális fejmasszázst is. Megtanulhattam, hogy melyik embertípusnak milyen hajviselet áll jól, ezért segítek a tökéletes összhang megtalálásában mindenkinek, aki számít a tapasztalataimra.
Zsuzsi szerencsésnek tartja magát, mert  itthon is nagyon ízléses, szép környezetben dolgozhat. Egyedül lesz, csak magára, és a tanultakra támaszkodhat. Hozza az üzletbe sajátos szín- és ízlésvilágát, igényes és egyedi hangulatot teremtve maga körül. Az Éjjeli Bagoly Panzió mellett, közvetlenül, az Apponyi tér 15/A. szám alatti Hajas baba fodrászat rugalmas nyitva tartással fogadja a vendégeket hamarosan. Tel: 06-30/467-0529.

Zsuzsi azt mondja, kedvezõ árakon dolgozik majd, szeretné, ha mind többen ismernék meg azt a pluszt, amiért õ három évet Budapesten eltöltött.         
– dite –

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.