Teremlabdarúgó Bajnokság Csongrádon

A Csongrád Városi Teremlabdarúgó Bajnokság huszonhét csapat részvételével zajlik december végétõl folyamatosan. A tabella jelenlegi állását nagyban befolyásolta az elmúlt hétvégi mérkõzések végeredménye is, amikor a körmérkõzések során tizenhat meccsre került sor.

A tabellát jelenleg a Turbó Kft. Batyu Bt. csapata vezeti 33 ponttal. Az eddig lejátszott tizenegy mérkõzésük során egyetlen vereséget sem szenvedtek el. A hétvégén a “Nem tudom” csapatát 6:1, a MARS játékosait 5:0 arányban gyõzték le. A következõ hétvégén, január 23-án a Szombat SC-vel és a Szerelemhajó nevû csapattal mérik össze újra erejüket, nagyon komolyan véve a küzdelmet. 
A második helyen most a “Kutyaütõk” állnak 29 ponttal. Tizenegy mérkõzésükbõl kétszer szereztek vereséget. A hétvégén, mivel az elõzõ hétvégén nem volt meccsük, szombaton a Dave és barátai és a Mars csapatával küzdenek meg, vasárnap pedig a Szerelemhajó és a Kiscsapat lesz az ellenfelük. Kipihenten bizonyíthatnak, és erõsíthetik meg eddigi helyezésüket.
A Foci 2000 birtokolja jelenleg a tabella harmadik helyét, 24 pontot gyûjtöttek. Tíz mérkõzésükbõl hétszer gyõztek. Vasárnap kipihenten folytathatják a küzdelmet a Gusp fiai és Takarékszövetkezet gárdájával.
A negyedik helyet épp a Takarékszövetkezet teamjének sikerült megszereznie. Õk már 12 mérkõzést játszottak, s a torna gyõzelem megszerzésére is lehet még esélyük. Gólarányban gyengébbek, mint a most vezetõ Batyu Bt. Az elmúlt hétvégén a Youth-Surranó játékosait egy góllal gyõzték le 2:1 arányban, az Öcsi Team pedig öt góllal kapott ki tõlük (5:0). A Sport ing és a Foci 2000 adja fel számukra a leckét vasárnap.
Nem tudom, hogy a “Nem tudom” megõrzi-e a játék végéig ötödik helyezését, most mindenesetre 22 pontjukkal itt állnak.
A tabella hatodik helyérõl az Öcsi Team folytatja a küzdelmeket. Õket a Youth-Surranó, a Titánok, a Szerelemhajó és a Hycomat követi.

Íme az elsõ tíz csapat, akik, ahogy a többiek is, a játék hevéért, izgalmáért és a mozgás öröméért kergetik a labdát hétrõl hétre a szomszédos városban. Azzal már mindannyian nyernek, hogy jól érzik magukat.

2 hozzászólás “Teremlabdarúgó Bajnokság Csongrádon” bejegyzésre

  1. Petrity Rudolf:

    A tabella élén az elmúlt hétvégi meccsek után az állás a következőképpen változott:
    1 Kutyaütők
    2 Takarékszövetkezet
    3 Turbó Kft-Batyu BT
    4 Foci 2000
    5 Titánok
    6 Youth-Surranó
    7 Hycomat
    8 Öcsi Team
    9 Nem tudom
    10 Szerelemhajó
    A hétvégén a mérkőzések tovább folytatódnak.

  2. Petrity Rudolf:

    A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet és a Magyar Evezős Szövetség támogatásával és szervezésében, a Sport XXI. Utánpótlás-nevelési Program részeként kerül megrendezésre Csongrád városában a „Dél-alföldi Régió Amatőr Evezős-Ergométeres Bajnokság” január 30-án szombaton 11.00 órai kezdettel, a Batsányi János Gimnázium Kollégiumának tornatermében.

    A Programon a Dél-alföldi Régió 10-14 éves kor közötti evezős sportágban nem igazolt általános iskolás fiataljait érinti. A program célja a tehetségek felismerése, kiválasztása, az érintett korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. A rendezvényen előzetes nevezések alapján 200-nál is több általános iskoláskorú, amatőr gyermek vesz részt. Tíz kategória, huszonhat futamában, versenyeznek az országos döntőbe jutásért a gyerekek, melynek megrendezésére március elején kerül sor Mosonmagyaróváron.

    Rendezvény további támogatói: Csongrád Város Önkormányzata, KB AUTOTEAM KFT FIAT Márkakereskedés, Csongrádi Vízügyi Sportegyesület.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.