‘Sport’ kategória archívum

Változás az Üdülőközpontban!

2018 02 09

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felhívja kedves Vendégei figyelmét, hogy a kollégák sorozatos megbetegedése miatt február 10-én szombaton a szauna szeánszok elmaradnak és a nyitva tartás is módosul. A Wellness részleg a hétköznapi rend szerint zár.

(tovább…)

Szilveszteri futás 2017

2018 01 01

A szentesi St. Jupát SE december 31-én délelőtt rendezte meg Szilveszteri futás címmel hagyományos nyílt sportrendezvényét. A negyvennél is több résztvevő a Széchenyi liget bejáratától rajtolt 11 órakor. A résztvevők közel fele a hosszú, míg másik fele a rövidebb távot vállalta futva megtenni. Ez azt jelenti, hogy a Topolya utcáig 2 km-t tettek meg a rövid távot választók, míg a belső korforgalomig 3,8 km-t futottak a hosszabb táv bátor teljesítői. Néhányan jelmezt öltöttek a Szilveszteri futáshoz.

(tovább…)

20. Regionális Teremlabdarúgó Bajnokság a Hungerit Kupáért

2017 11 28

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok december 10. és március között ismét megrendezi a Hungerit Kupáért folyó labdarúgó mérkőzés sorozatot. A nevező csapatok irányított sorsolás alapján különböző erősségű, A, B, C, D és „Szenior” csoportba kerülnek. A csoporton belül mindenki mindenkivel játszik az elsőség megszerzéséért.

(tovább…)

Delfines győzelmek ismét

2017 11 28

A DKMT Európa Régiós Szenior Úszó Kupát a Temesvári Szenior Úszóklub IX. alkalommal rendezte meg, melyen a három szomszédos ország – Szerbia, Románia és Magyarország versenyzői vehettek részt. A Szentesi Delfin ESC versenyzői közül mindössze öt fő úszott most a sűrű versenyidőszak miatt. Ennek ellenére negyedik helyen végeztek az összesített pontversenyben. A legjobb csapat ezúttal a Resica 07 lett.

(tovább…)

Az első mérkőzés után

2017 11 25

November 16-án lejátszotta első mérkőzését szivacskézilabdás versenycsapatunk Mindszenten a Makói KC csapata ellen.

(tovább…)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felhívja Vendégei figyelmét…

2017 11 03

…az alábbi aktuális változásokra:  – A 25 méteres medence minden hétköznap 6-20 óráig tart nyitva.
– Az élmény-, wellness- és szauna részleg szombatonként 23 óráig tart nyitva. Jegyvásárlásra a recepciónál szombatonként 22 óráig van lehetőség.
– A kültéri szauna minden nap 16-20 óráig üzemel.

(tovább…)

Nemzetközi Szenior Úszóverseny Szentendrén

2017 11 01

A Szentendrei V8 Uszoda és Szabadidő Központ adott otthont október 14-én a Pécsi Vörös Meteor Sportkör Úszószakosztálya által rendezett versenynek. Ez a rendkívüli helyzet azért jöhetett létre, mert a pécsiek saját városukban nem tudták megrendezni szenior úszóversenyüket szeptember közepén, ugyanis az uszoda bérleti díját nem tudták volna kigazdálkodni a nevezési díjakból.

(tovább…)

Őszi műfüves bajnokság

2017 10 11

A Pano Sport Pub Műfüves Labdarúgó Bajnokság őszi negyedik fordulója előtt adunk hírt a bajnokság állásáról. A második játéknap még szeptember 22-én volt, amikor három mérkőzést játszottak le. A Dream Team 5:2 arányban győzedelmeskedett a Black Jack csapata felett. A Favoritosok viszont 3:2-es fölényt értek el a Next Group játékosaival szemben. Az Old Tigers és a Mono Pool Team 2:2-es döntetlennel folytatta a bajnokságot.

(tovább…)