‘Sport’ kategória archívum

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont felhívja Vendégei figyelmét…

2017 11 03

…az alábbi aktuális változásokra:  – A 25 méteres medence minden hétköznap 6-20 óráig tart nyitva.
– Az élmény-, wellness- és szauna részleg szombatonként 23 óráig tart nyitva. Jegyvásárlásra a recepciónál szombatonként 22 óráig van lehetőség.
– A kültéri szauna minden nap 16-20 óráig üzemel.

(tovább…)

Nemzetközi Szenior Úszóverseny Szentendrén

2017 11 01

A Szentendrei V8 Uszoda és Szabadidő Központ adott otthont október 14-én a Pécsi Vörös Meteor Sportkör Úszószakosztálya által rendezett versenynek. Ez a rendkívüli helyzet azért jöhetett létre, mert a pécsiek saját városukban nem tudták megrendezni szenior úszóversenyüket szeptember közepén, ugyanis az uszoda bérleti díját nem tudták volna kigazdálkodni a nevezési díjakból.

(tovább…)

Őszi műfüves bajnokság

2017 10 11

A Pano Sport Pub Műfüves Labdarúgó Bajnokság őszi negyedik fordulója előtt adunk hírt a bajnokság állásáról. A második játéknap még szeptember 22-én volt, amikor három mérkőzést játszottak le. A Dream Team 5:2 arányban győzedelmeskedett a Black Jack csapata felett. A Favoritosok viszont 3:2-es fölényt értek el a Next Group játékosaival szemben. Az Old Tigers és a Mono Pool Team 2:2-es döntetlennel folytatta a bajnokságot.

(tovább…)

Programdömping a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban

2017 09 17

2017. szeptember 22-24. között a Szentesi Sport- és Üdülőközpont az alábbi sportprogramokra várja vendégeit:

(tovább…)

Szentesi katonák a G-átfutáson

2017 09 16

Az Európai Mobilitási Hét keretében Csongrád megyében már hagyományosan az őszi sportrendezvények része a G-átfutás, melyet Szentes és Csongrád települések között, a Tisza töltésen rendez a két város önkormányzata. A verseny szervezésében évek óta tevékenyen részt vesz az alakulatunkhoz szervesen kötődő Honvéd Rákóczi Sportegyesület is. Az egyesület tagjai a regisztrációtól a futók indításán és kísérésén át a célig tevékenyen kiveszik részüket a feladatokból.

(tovább…)

Programdömping az elkövetkező napokban

2017 09 13

Szeptember 12-én sajtótájékoztató keretében kapott Szentes és térsége lakossága invitálást az elkövetkező napok helyi eseményeire. A sajtótájékoztatón dr. Demeter Attila alpolgármester összefoglalóan szólt arról, hogy ezekben a napokban testvérvárosi delegációk érkeznek városunkba, ugyanakkor a szentesi képviselő-testület részéről Szirbik Imre polgármester, dr. Szabó Andrea és Kiss Csaba képviselők pedig a lengyelországi Skierniewicébe látogatnak.

(tovább…)

III. Szentes Sprint

2017 09 06

A SZENTESI SPORT ÉS ÜDÜLŐKÖZPONT VÁNDORSERLEGÉÉRT történő nemzetközi versengés szeptember 23-án szombaton lesz.

(tovább…)

Műfüves Labdarúgó Bajnokság – őszi fordulók

2017 09 04

Csatoltan olvashatják a bajnokság részletes felhívását.