‘Sport’ kategória archívum

Országos Szenior Úszóbajnokság

2017 07 10

Augusztus 7. és 20. között Budapesten rendezik a Masters Úszó Világbajnokságot. Ez a lehetőség nagyon felpezsdítette a 25 évesnél idősebb úszóversenyzők életét. Több mint 100 regisztrált versenyzője van a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének. Gombamód szaporodnak azok az egyesületek is, melyek felvételüket kérték a Szövetségbe. Ez a verseny volt az utolsó lehetőség arra, hogy a nevezési szinteket teljesítsék a Masterek, így nem csoda, hogy közel 500 fő állt rajthoz a Gyulán rendezett Országos Szenior Úszóbajnokságon.

(tovább…)

Élethosszig tartó sport – a HMG pályázati projektje

2017 07 10

A tanév utolsó hetében a Horváth Mihály Gimnáziumban sportnapokat rendeztünk a gimnáziumban tanuló diákjaink, és valamennyi érdeklődő részére. A programokhoz az NTP-SR-16-0123 kódjelű, “Élethosszig tartó sport!” című pályázat biztosította az ideális feltételeket.

(tovább…)

Országos Pedagógus Úszóverseny

2017 07 05

Az ország különböző részeiből, Szerbiából és Romániából érkeztek pedagógusok, hogy összemérjék tudásukat a vízben. Szentesről ez alkalommal sajnos csak két versenyző érkezett, ők viszont nagyon szépen helyt álltak.

(tovább…)

Medencetakarítás

2017 07 02

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont tájékoztatja kedves Vendégeit, hogy a fedett 50 méteres medence időszakos takarítása és vízcseréje július 2. és július 16. között lesz. A medence várható nyitása július 17. Felhívják a figyelmet arra, hogy ez időszak alatt hajnali úszásra a kültéri 33 méteres medencében van lehetőség. Köszönik a Vendégeik megértését!

A legszebb kutyusok és gazdáik találkoztak

2017 07 02

Szentesi Ebtenyésztők és Sportkutyások Egyesülete (SZESE) július elsején országos CAC kutya szépségversenyt és kiállítást rendezett Szentesen a Kurca-part Kalandpark területén. Az F.C.I. nemzetközi előírásainak megfelelő feltételekkel rendezett megmérettetésre több mint négyszáz kutyatulajdonos nevezett előzetesen.

(tovább…)

Gyorshírek Siófokról…

2017 06 11

Szentes városa idén második alkalommal képviselteti magát a Nemzeti Regattán. A BAHART szervezésében vitorlás versenyen méretteti meg magát közel 40 település 7-7 fős csapata. A szentesi hetes főleg vízi sportokat képviselő tagjai túl vannak az első futamon. Harmadikként végeztek, így holnap folytatják a küzdelmet az összesített első helyért. A fődíj: egy sétahajó egy évig annak a településnek viselheti a nevét, aki abszolút győztes lesz. Emellett Szentes promótálja önmagát: szóróanyagokkal és prospektussal várja az érdeklődőket.

(tovább…)

Nemzeti Regatta, szentesiekkel

2017 06 07

Szentes is képviselteti magát a június 10-11-én rendezendő siófoki Nemzeti Regattán.

(tovább…)

Nemzetközi Szenior Úszóverseny – Huszonkettedszer is siker

2017 06 02

5 országból több mint 200 versenyző vett részt a Szentesi Üdülőközpontban 22. alkalommal megtartott nemzetközi szenior úszóversenyen. A verseny több mint két évtizedes története alatt soha ilyen számban nem neveztek még az úszók, mint az idén. Ez annak is köszönhető, hogy a hagyományos számok mellett új számokat is beiktattak a rendezők.

(tovább…)