‘Sport’ kategória archívum

Menetszél kerékpártúrák

2017 03 20

Csatoljuk az Életjel Egyesület felhívását, amelyben a szervezendő kerékpártúráikról adnak tájékoztatást.

Küldetése és szenvedélye a természetjárás… Tóth Tibor tanár úr elismerése

2017 03 18

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége Ifjúsági Természetjárásért Díjban részesítette Tóth Tibort, a Horváth Mihály Gimnázium tanárát. A díjátadó ünnepségre március 4-én, Budapesten a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Középiskola dísztermében került sor. Ebből az alkalomból beszélgettünk a kitüntetettel és igazgató úrral.

(tovább…)

A Fit Kidről

2017 03 18

Szentesen február utolsó hétvégéjén a sportcsarnokban Fit Kid bemutató volt.

(tovább…)

Tornaterem átadás

2017 03 13

Március 12-én délelőtt került sor a Klauzál Gábor Általános Iskola felújított tornatermének átadására. A megjelenteket dr. Chomiak Waldemar önkormányzati képviselő köszöntötte, aki Farkas Sándor országgyűlési képviselőnek adta át a szót.

(tovább…)

Az Év parasportolója

2017 03 04

Március harmadikán köszöntötte Szentes Város Önkormányzata az Év sportolóit a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban, amikor az Év parasportolója cím is méltó tulajdonosához került.

(tovább…)

A sportolók köszöntése előtt…

2017 03 03

Ma délután került sor az elmúlt év során legeredményesebb sportolók és edzőik elismerésére. Íme egy rövid részlet abból a sportbemutatóból, amivel az Amazinx Team freestyle kosárlabda és breakdance csoport képviselői kápráztatták el a közönséget.

(tovább…)

Halhatatlan Sportolók Szentesen

2017 02 24

A Szentes Városi Könyvtár és az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred szervezésében az érdeklődők egy különleges baráti beszélgetésen vehettek részt ma kora este.

(tovább…)

A szentesi póló megkerülhetetlen ikonja távozott – Kiss “Ottóbá”emlékére

2017 02 17

A napokban kaptuk a lesújtó hírt, hogy “Ottóbá” elment. Ő volt az a sportvezető, akinek az életútja generációkon keresztül fogta keretbe a Szentesi Vízilabdát, Ő volt a nagy idők tanúja. Lélekemelő története példaként áll előttünk. Olyan sportvezető nagyságokkal “szolgálta” a pólót 1957 óta (45 éven keresztül, köszönjük), mint Náday, dr. Haraszti, dr. Rébeli, Kádár, Kozák vagy olyan legendás játékosoknak intézte a dolgait, mint Dobossy, dr. Filep, Mikó, Dongó, dr. Tóth, Soós, Pengő, Horváth Cs, Berki, Pellei, Tóth L. és sorolhatnánk még sokáig a nagyszerű pólósok neveit. Sohasem tartotta magát (a klasszikus értelemben vett) sportembernek, csak a háttérben dolgozó “szürke munkásnak”, de mégis a legnagyobbak, mint Gyarmati, dr. Szívós, Gallov, dr. Faragó, Kemény stb.., barátságát, elismerését sikerült kivívnia. Ő testesítette meg a technikai vezető fogalmát!

(tovább…)