‘Sport’ kategória archívum

Emlékezés és koszorúzás

2017 04 05

Április 4-én kora délután Szentes és Csongrád város önkormányzata, a Magyar Birkózó Szövetség, valamint a Dr. Papp László Birkózó Egyesület, és annak csongrádi szakosztálya megemlékezést rendezett a Lőrincz Márton téren az olimpiai tölgy ültetésének 80. évfordulója tiszteletére.

(tovább…)

Menetszél kerékpártúrák

2017 03 20

Csatoljuk az Életjel Egyesület felhívását, amelyben a szervezendő kerékpártúráikról adnak tájékoztatást.

Küldetése és szenvedélye a természetjárás… Tóth Tibor tanár úr elismerése

2017 03 18

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége Ifjúsági Természetjárásért Díjban részesítette Tóth Tibort, a Horváth Mihály Gimnázium tanárát. A díjátadó ünnepségre március 4-én, Budapesten a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Középiskola dísztermében került sor. Ebből az alkalomból beszélgettünk a kitüntetettel és igazgató úrral.

(tovább…)

A Fit Kidről

2017 03 18

Szentesen február utolsó hétvégéjén a sportcsarnokban Fit Kid bemutató volt.

(tovább…)

Tornaterem átadás

2017 03 13

Március 12-én délelőtt került sor a Klauzál Gábor Általános Iskola felújított tornatermének átadására. A megjelenteket dr. Chomiak Waldemar önkormányzati képviselő köszöntötte, aki Farkas Sándor országgyűlési képviselőnek adta át a szót.

(tovább…)

Az Év parasportolója

2017 03 04

Március harmadikán köszöntötte Szentes Város Önkormányzata az Év sportolóit a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban, amikor az Év parasportolója cím is méltó tulajdonosához került.

(tovább…)

A sportolók köszöntése előtt…

2017 03 03

Ma délután került sor az elmúlt év során legeredményesebb sportolók és edzőik elismerésére. Íme egy rövid részlet abból a sportbemutatóból, amivel az Amazinx Team freestyle kosárlabda és breakdance csoport képviselői kápráztatták el a közönséget.

(tovább…)

Halhatatlan Sportolók Szentesen

2017 02 24

A Szentes Városi Könyvtár és az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred szervezésében az érdeklődők egy különleges baráti beszélgetésen vehettek részt ma kora este.

(tovább…)