‘Sport’ kategória archívum

Szentesi katonák a G-átfutáson

2017 09 16

Az Európai Mobilitási Hét keretében Csongrád megyében már hagyományosan az őszi sportrendezvények része a G-átfutás, melyet Szentes és Csongrád települések között, a Tisza töltésen rendez a két város önkormányzata. A verseny szervezésében évek óta tevékenyen részt vesz az alakulatunkhoz szervesen kötődő Honvéd Rákóczi Sportegyesület is. Az egyesület tagjai a regisztrációtól a futók indításán és kísérésén át a célig tevékenyen kiveszik részüket a feladatokból.

(tovább…)

Programdömping az elkövetkező napokban

2017 09 13

Szeptember 12-én sajtótájékoztató keretében kapott Szentes és térsége lakossága invitálást az elkövetkező napok helyi eseményeire. A sajtótájékoztatón dr. Demeter Attila alpolgármester összefoglalóan szólt arról, hogy ezekben a napokban testvérvárosi delegációk érkeznek városunkba, ugyanakkor a szentesi képviselő-testület részéről Szirbik Imre polgármester, dr. Szabó Andrea és Kiss Csaba képviselők pedig a lengyelországi Skierniewicébe látogatnak.

(tovább…)

III. Szentes Sprint

2017 09 06

A SZENTESI SPORT ÉS ÜDÜLŐKÖZPONT VÁNDORSERLEGÉÉRT történő nemzetközi versengés szeptember 23-án szombaton lesz.

(tovább…)

Műfüves Labdarúgó Bajnokság – őszi fordulók

2017 09 04

Csatoltan olvashatják a bajnokság részletes felhívását.

Több országos csúcs született a világbajnokságon

2017 08 24

A Budapesti VB-n eredményesen helyt álltak a Szentesi Delfin Egészségmegőrző Sport Club versenyzői. A különböző versenyszámokban 18-an álltak a rajtkőre, ezúttal dr. Venczel Kincső volt az, aki három országos csúccsal gazdagította a szenior úszó sport történetét. Országos csúcsot úszott tovább Kiss Csaba 400 vegyesen, Melkuhn Dezső és Virágos Éva 800 méteres gyorsúszásban. A részletes eredménytáblázatot lentebb olvashatják. A kiváló helyezésekhez gratulálunk.

(tovább…)

Dr. Polner Tiborra emlékeztek

2017 08 23

A Szentesi Fogathajtó Egyesület augusztus 5-én, immár hetedik alkalommal rendezte meg a Dr. Polner Tibor Emlékversenyt, ezúttal a volt Esze Tamás Laktanya melletti gyakorlópályán. A versenyző fogatok a megyei pontgyűjtő versenyhez is csatlakoztak. A nap folyamán két fordulóban, akadályhajtás versenyszámban mérték össze ügyességüket a résztvevők, mintegy 300 néző folyamatos érdeklődése, szurkolása közepette.

(tovább…)

Gyermekeink, és a mozgás…

2017 08 08

Szentesen vagyok házi gyermekorvos, iskolaorvos, Makón én látom el a sportolókat a sportorvosi szakrendelésen. Uszodalátogatóként is látom a gyermekek ottani sporttevékenységét.

(tovább…)

Országos Szenior Úszóbajnokság

2017 07 10

Augusztus 7. és 20. között Budapesten rendezik a Masters Úszó Világbajnokságot. Ez a lehetőség nagyon felpezsdítette a 25 évesnél idősebb úszóversenyzők életét. Több mint 100 regisztrált versenyzője van a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének. Gombamód szaporodnak azok az egyesületek is, melyek felvételüket kérték a Szövetségbe. Ez a verseny volt az utolsó lehetőség arra, hogy a nevezési szinteket teljesítsék a Masterek, így nem csoda, hogy közel 500 fő állt rajthoz a Gyulán rendezett Országos Szenior Úszóbajnokságon.

(tovább…)