A Nagy Ho-Hó… eredményes versenyéve – Horgászbolt a Felsőpárton

Az elmúlt évben Halász-Szabó Imre sporthorgász egyéni vállalkozó a Baján megrendezett Perfect-Mahor Kupa horgászversenyen egyéniben harmadik lett, míg csapatversenyben az Exner-Mahor Tímár Mix Kupát sikerült elhoznia. A versenyt a Velencei-tavon, Sukorón rendezték.
 

– Nagyon sok kupa birtokosa vagy, sok versenyt nyertél. Mire vagy a legbüszkébb?
– Így van. Talán a Klubcsapatok Országos Bajnokságán, Kunhegyesen csapatban elért második helyre emlékszem így vissza, amit a Miló csapattal szereztünk. Tagjai Magyar Szilárd (Sopron), Faragó Róbert és Faragó Zoltán (Sukoró), Gábor András (Veszprém), és jó magam.
– Nem rég horgászboltot nyitottál Szentesen a Rákóczi Ferenc utca 54/A. szám alatt, ahol naponta 8.00-17.00 óráig, szombaton 8.00-12.00 óráig, ill. vasárnap is 8.00-11.00 óráig várod a vásárlókat, horgásztársakat.
– A horgászbolt neve is mutatja, hogy a fõ profil a horgászcikkek, botok, orsók, horgok, ólmok, etetõanyagok, versenyfelszerelések, kiegészítõk nagy választéka. Kapható továbbá kutya-macska eledel, és az akvarisztika termékei. Sõt madáreleséget is lehet kapni. Tavasztól pedig tavi tápok, tavi halak is lesznek.

– Milyen terveket, célokat tûztél magad elé 2010-re?
– A versenyhorgászatban minél jobb eredményeket érni el. Egyre többen horgásznak. Rengeteg a fiatal, lelkes horgász, akik anyagilag és idõben is megtehetik, hogy horgásszanak folyamatosan. Velük kell felvenni a versenyt. Az országos bajnokságon a válogatott kerettagság elérése, valamint klubcsapatban a Magyar Bajnokság megnyerése ugyancsak kecsegtet. Helyben pedig fontosnak tartom az ifjúsági horgászélet és versenyek fellendülését. Itt a boltban igyekszem minél nagyobb választékot, szolidabb áron biztosítani a vásárlóknak, – mondta. 
Kép és szöveg:
Dömsödi Mihály (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.