Befejeződött a forgatás – Élménybeszámoló december 5-én

A St. Jupát SE. tagjai befejezték a Gurul a kamera – A Szentesi Kistérség kerékpáros szemmel címû projektjük forgatási munkáit.

A tavaszi és õszi túráik során felkeresték a kistérség településeit, és filmre vették az ott található épített és környezeti értékeket. Az útjaik során ellátogattak az Ecseri templomromhoz, a Bökényi duzzasztóhoz, a nagymágocsi és a derekegyházi Károlyi-kastélyokhoz, Árpádhalomra, Fábiánsebestyénre, továbbá megnézték Szegváron a szélmalmot és a Falumúzeumot.

 
Az elsõ négy kiránduláson forgatott filmjeik már elkészültek, az õszi anyagokon pedig még dolgoznak. A fiatalok a munkáikat a Civil TV-ben és a honlapjukon (www.gurulakamera.extra.hu) mutatják be október második felétõl kezdõdõen folyamatosan az év végéig.

A projekt honlapján további érdekes – és sok fotóval illusztrált – részletek olvashatók a kistérségrõl, a túrákról és a tevékenységükrõl. A projektjük zárásaként pedig december 5-én a Megyeháza dísztermében egy nyilvános fotó, és filmvetítéssel egybekötött élménybeszámolót fognak tartani, ahová minden érdeklõdõt szeretettel várnak a csoport tagjai.
V. Zs.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.