2010-ben is határidőnaplót és falinaptárt az Iroda-Profiltól

A jövõ évi tervezés elengedhetetlen kelléke a naptár vagy a határidõnapló. Naptárra nem csak a munkahelyen, hanem minden háztartásban szükség van. Most azonban lehetõsége lesz arra, hogy jövõ évi „iránytûjét” egyedi kedvezménnyel válassza ki az Iroda-Profil Kft. Szentes, József Attila u. 18. szám alatti üzletében.

Az ötletek végtelen gazdagsága jellemzi az Iroda-Profil Kft. 2010-es naptárkínálatát, amely már most megtekinthetõ, és megvásárolható .
November 20-ától pedig a lakossági vásárlók számára egyedi kedvezmények nyílnak.

Annál is inkább érdemes most körülnézni az üzletben, mert a közel ötven fajta naptár mellett a különféle, bõr-, mûbõr-, ill. papírkötésû, határidõnaplókból is óriási a választék. Kisebb és nagyobb méretûek, divatos színválasztékban kaphatók, napi és heti felosztásúk, valamint a filofax, azaz tervezõnaptárból és jegyzetlapokból álló szerkezetük teszi a használatukat nap mint nap még praktikusabbá.

A felsorolt termékeket hogyan teheti egyedi, személyre szóló karácsonyi ajándékká? Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat és névre szóló naptárat vagy határidõnaplót vásárol.
További információkért kérjük, keresse fel üzletünket személyesen, vagy akár telefonon: 06 (63) 444-110, e-mail: irodaprofil@invitel.hu, irodaprofil.besz@invitel.hu


(x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.