Két kerékkel egészségesebb!

A Legrand Zrt. idén elsõ alkalommal csatlakozik az Európai Autómentes nap programjának szentesi rendezvényeihez. Erre a napra, szeptember 22-ére mozgósítja a város általános és középiskolásait, szüleiket és tanáraikat, hogy kerékpározzanak együtt, mert két kerékkel egészségesebb!

A Legrand Zrt. számára fontos a társadalmi felelõsségvállalás, amely nemcsak a saját munkatársainak életminõségére és egészségére odafigyelõ magatartásban nyilvánul meg, hanem a város egész lakossága, ifjúsága és környezete irányában is.
A kerékpározáshoz csatlakozik Szirbik Imre, Szentes polgármestere és Cseuz László pedagógus, testnevelõ is. A sportrendezvény zökkenõmentes lebonyolításában segít a Városi Rendõrkapitányság és a Szent Jupát Sportegyesület.
A résztvevõk a Legrand Zrt. színeiben kerékpároznak, és nem tét nélkül. Ugyanis a legnagyobb létszámot mozgósító három oktatási intézmény a cég felajánlásában pénzjutalomban részesül, amelyet az iskola a diákok javára használhat fel.
Az összefogás szép példáját nyújtó rendezvény rajtja a Legrand Zrt. elõl indul és a közel 6 km-es távot a város fõbb útvonalain teszik meg, melynek cálállomása a Kossuth utcán a Luther tér. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 14.30 órakor kerül sor a Luther téri díszkútnál.
A rendezõk szeretettel várnak minden érdeklõdõt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.