Huncut Mikulás-trükkök, boldog gyerekek a Berekben és Lapistón

Szentes Város Önkormányzata képviseletében Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Agócs Lászlóné a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke sok-sok ajándékkal érkezett a Berekben és Lapistón élő családokhoz.

A Mikuláscsomag mellé a gyerekek aprósüteményt, szaloncukrot csemegézhettek, és sok-sok szebbnél-szebb plüssállatka közül választhattak.

Az ajándékozásban a két településrészen 65 család vett részt. A gyerekek együtt játszhattak a mikuláscsomagokat huncut módon átadó Mikulással, aki nem csak énekelni, verselni hallotta szívesen a kicsiket és nagyobbakat, de tréfás játékokba is bevonta őket. A zenélő sisak előbb-utóbb minden kisgyermek fején táncolni kezdett, az ingaként rögzített csavarok nem biztos, hogy a kért irányba mozdultak el, így is élvezték, ahogy a törülközőből hajtogatott állatfigurák elővarázslása is élvezetes volt számukra. A délután, a kora este rengeteg mosollyal, nevetéssel telt el.

Lapistón, Pólya István helyi lakosnak köszönhetően, szendviccsel, a szervezők pedig zsíros kenyérrel, lilahagymával, valamint nutellás kenyérrel lepték meg a helyi családokat. Muzsika, fények és tánc is jutott a feldíszített fenyőfa alá.

Kép és szöveg: D. T.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.