Ünnepi hangulatban az Üdülőközpontban

Esős, hűvös őszies napok, de gondolatban már a karácsonyra készülődünk és elképzeljük, hogy melegséget adó szép fehér ruhába öltözik akkorra a természet. Örömteli lenne erre kinézni az ablakokból, vagy éppen a Sport- és Üdülőközpont valamelyik medencéjéből. Miért is ne?
Szentes nyugalmat árasztó, szép környezetben fekvő strandfürdője több vendégcsalogató ötlettel hangolódik az adventi várakozás napjaira és az ünnepekre gondol a családokra, a gyermekekre. Dr. Kerekes Valéria ügyvezető igazgató figyelmünkbe ajánlja a gyermekek 50%-os belépőjegy kedvezményét, amelyhez járul a kísérő szülő, nagyszülő 30%-os kedvezményes belépője ezekben a napokban. Ismét lesz „Díjazzuk a hűségét!” akció, amikor a megvásárolt bérlet mellé szauna-pontokat kapnak a vendégek. A családok számára remek ajándék lehetőség a fürdő szolgáltatásaira feljogosító utalvány is. Sőt a két ünnep között 14.00 órakor nyit a nagy finn szauna, már tervezhetnek ezzel a szolgáltatással a szaunázás szerelmesei, és folytatódnak a népszerű szauna szeánszok is.


Valika beszámolt arról, hogy folyamatosan érdemes követni a honlapjukat, valamint a Facebook oldalukat, mert karácsonyig még lesznek meglepetések. Dolgoznak az élményelemek fokozásán annak érdekében, hogy tovább javítsák a fürdőzők komfort érzetét. Jó szívvel ajánlja továbbá a szállóvendégek kedvezményét, ne feledjék, a szállás árában már a fürdőbelépő is benne van.

Ha a jövő terveire gondolunk, a legoptimistább forgatókönyv milyen adottságokat kínál most?

-Az energetikai szolgáltatóváltással jelentősen csökkennek a költségeink és abban bízunk, hogy további fejlesztésekre tudunk részben többet költeni, részben újabb források is megnyílhatnak. Szükségesek lennének olyan beltéri beruházások mintegy 400 millió forintos befektetéssel, amelyek még több élményelem kialakításával és nagyobb ismertség elérésével igen gyors, 2-3 éves megtérülés mellett hozhatnának tevőleges változásokat a mindennapjainkba. Mindenképpen pozitívan nézünk a jövő év elé és ezúton is megköszönöm minden kedves vendégünk bizalmát, s hogy minket választott és választ. Munkatársaim nevében Boldog Karácsonyt, sikerekben gazdag Újesztendőt kívánok, s kedves Mindnyájukat várjuk figyelemmel és szeretettel a jövőben is.

dite –
(Fotó : Vidovics Ferenc)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.