Ezer aprócikk a mindennapokra – Új üzlet a Kisérben

A D-Trió-07 Kft. jóvoltából a Kisér városrészben, a Farkas Antal utca 54. szám alatt iparcikk üzlet nyílt. Mint megtudtuk, a lakosok szívesen fogadták a vállalkozást, hiszen nem kell a központba menni bizonyos termékek beszerzéséért.

Itt, a barkácsüzletben kézi-, gépi és kerti szerszámokat, vágó- és csiszolókorongokat, kötõelemeket, csavarokat, szegeket, de ajándéktárgyakat, egyedi tárgyakat, sõt faárukat, s még sok ezer apró cikket megtalálnak. Minden nap egyre bõvül a választék. Igyekeznek beszerezni minden, a vásárlók igényeinek megfelelõ terméket, – halljuk Dóczi Gábor ügyvezetõtõl.

– A kedves vásárlók telefonon, faxon (06/63 440-707) is rendelhetnek, vagy e-mailben írhatnak a kiseri kukac d-trio.hu-ra. Honlapunk www.d-trio.hu.
Most akciós áron kínálják pl. a locsoló tömlõket, fél colos 92 Ft/méter helyett 68 Ft/m ártól, a háromnegyed colos 160 Ft/m helyett 130 Ft/m ártól, míg az egy colos tömlõ 240 Ft/m helyett 213 Ft/m ártól már megvásárolható. AL-KO fûnyíró (1300 W) 21.700 forintért, míg az AL-KO sövényvágó (500 W) 16.100 forintért vihetõ el.
Ide mindig érdemes betérni, ha valamire szükségük van a ház körül. A kedvezõ árak, udvarias kiszolgálás mellé néhány hasznos tanács, barkácsötlet is társul. Hétfõtõl – péntekig 8 órától – délután 5 óráig, míg szombaton 8 órától 12 óráig van nyitva. Keressék fel a Kiséri Iparcikk Üzletet, nem fognak csalódni! Ne feledjék: “Vedd és védd a szentesit!”
Kép és szöveg: Dömsödi Mihály (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.