Fantasztikus gálaműsor február 18-án – Folytatódnak a jótékony célú események a sportcsarnokért

Ma, február 4-én, a Városházán sajtótájékoztatót tartott Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Szebeni Zoltán szervező a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok újjáépítéséért február 18-án rendezett gálaestről és a programhoz kapcsolódó jótékonysági árverésről.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester elöljáróban összefoglalta a december 28-án bekövetkezett sajnálatos tűzeset óta az újjáépítés érdekében történt lépéseket. Elmondta, hogy a már másnap életre hívott elkülönített számlára eddig 11,5 millió forint gyűlt össze. Éppen tegnap Balatongyörök polgármesterétől kapott tájékoztatást a képviselő-testület támogatásáról. Nincs olyan nap, hogy két-három jótékony célú felajánlás ne történne a létesítmény újjászületéséért. Megerősítette, pontos kimutatás készül a felajánlásokról, továbbá a befolyt összeg teljes felhasználásáról. Az új sportcsarnok átadásával egyidejűleg büszkeségfalat is készítenek, amelyen megjelenítik a támogatókat.

A február 18-ai rendezvényről Szebeni Zoltán beszélt, kiemelve, hogy mintegy 20 neves résztvevő gondoskodik a közönség színvonalas szórakoztatásáról a zene, a tánc, a próza, a humor műfajaiban. (A rendezvény plakátját csatoljuk! A jegyvásárlás lehetősége a színház honlapján keresztül, ill. előzetesen a jegypénztárban lehetséges: www.tothjozsefszinhaz.hu.)   

Szólt a Szentes Televízióval közös árverés tárgyairól is, az árverés kezdő licit összegei várhatóan 20-50 ezer forintról indulnak a jövő-héten a televízió műsorán. Az már látható, hogy az árverésre felajánlott tárgyak javarészt sport-vonatkozásúak, pl. a vízilabda válogatott kapitányának EB győztes meze dedikálva, a csapat labdája, ugyancsak a válogatott minden tagjának kézjegyével ellátva, vagy a Ferencváros dedikált pólója, a Pick Szeged kézilabdázói által aláírt mez… A felajánlások folyamatosan érkeznek, érdemes lesz figyelni a jövő hét közepétől a televízió műsorát, és jegyet váltani a jótékony célú gálaműsorra akár már ma is.

Kép és szöveg: dite

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.