A HUNOR COOP ZRt. újabb hírei – Mindig kéznél lévő lehetőségek

Ezúttal Csatordai Lajos kereskedelmi igazgatóval beszélgettünk arról, milyen újdonságokról tud beszámolni az áruházakat érintő, vásárlói komfortérzetet javító döntések, vagy a nyári promóciók területén, s persze invitálást kaptunk a jubileumi Lecsófesztiválra is.
A kereskedelmi igazgató úr megerősítette, július elsejével a hajósi üzlettel, immár mind a hét Kalocsa környéki áruház megkezdi működését. Teljesen megújulva fogadják a vásárlókat.

-Folyamatban van a lajosmizsei Coop Szupermarket felújítása is, továbbá július közepétől a legnagyobb áruházunk, a makói Maros Áruház teljes körű modernizációja is elkezdődik. Ezek az áruházak bő egy hónap alatt kívül-belül teljesen megújulnak majd – hallhattuk.

-Bizakodva várjuk továbbá a Magyar Falu pályázati program pozitív elbírálását, amelynek segítségével hat kistelepülés élelmiszerboltja tud megújulni. A pályázat érinti Fábiánsebestyén, Baks, Mártély és Derekegyház 1-1 üzletét, valamint a kalocsai körzetben Foktő és Géderlak kistelepüléseket.

Csatordai Lajos kereskedelmi igazgató

-A térségünkben is lesznek további fejlesztések. Mire számíthatnak a vásárlók?

-Az idei évben a Jókai utcai ABC-ben és a Vásárhelyi úti ABC-ben új pékáru sarok kialakítása történt meg közösen a Fornettivel. Exkluzív bútorokban érhető el a friss pékáru. De a Jókai utcai ABC kapott egy fotocellás bejárati ajtót is, amit nagy örömmel fogadtak a vásárlóink. Felújítottuk a közeli játszóteret is, hogy a családbarát jellegét erősítsük az áruháznak. Folyamatosak továbbá a világítástechnikai beruházások, festések, hűtő- és klímacserék. Több százmillió forintot költünk ezekre a kisebb munkálatokra éves szinten, és büszke vagyok a műszaki kollégákra, mert nagyon precízen, gyorsan dolgoznak. Így a lehető legrövidebb ideig terheljük a vásárlóink komfortérzetét. Folyamatosan előre gondolkodunk, és minden egyes áruháznál minden évben hozzájárulunk a vásárlói komfortérzet javításához valamilyen újdonsággal.

Mi történik a régi berendezésekkel?

-Nagyon szigorú szabályok kötnek bennünket. Van alvállalkozónk, aki profin szervezi meg pl. a hűtőberendezések cseréjét. Szakszerűen elvégzik a hűtőkben lévő gáz lefejtését, az eszköz elszállítását, az újak üzembe helyezését. A Klímavédelmi Hatóság felé pedig megtesszük a szükséges bejelentéseket. Az eszközök hasznosításának több módját választhatjuk, ilyen lehet az áthelyezés, vagy az értékesítés, ill. ha szükséges, megtörténik a veszélyes hulladékkénti leadása. A leadási bizonylatokat pedig ez esetben a hatóság részére meg kell küldeni.

A kalocsai Szupermarketben járunk.

Milyen a fogadtatása az új törzsvásárlói rendszernek?

-A Törzsvásárlói rendszer idei nagy változása a mobil applikáció bevezetése. Ha valaki letölti a COOP mobil applikációt a telefonjára, azon követheti a személyre szóló akciókat, kinyomtathatja a mobil kuponját. Az összes áruházunk minden pénztárgépét a legmodernebb szkenner leolvasókkal láttuk el, hogy az új törzsvásárlói rendszer zavartalanul működhessen. A fontos kényelmi funkció főleg a fiatalok körében népszerű. De mára egyre több háziasszony zsebéből is egyre gyakrabban kerül elő az alkalmazással az okostelefon. Megszokják az ezzel járó gyors és bármikor kéznél lévő lehetőségeket.

Ezen a nyáron milyen promóciókkal lepik meg a vásárlókat?

-Vannak országos promócióink, amelyek az internetes felületeinken megtalálhatóak, továbbá minden hét elején olvashatóak a szórólapjainkban. De mi is készülünk plusz lehetőségekkel. Nemrég zárult a csomagtippes játékunk, amikor egy édességcsomag súlyát kellett megtippelni. A nyertes hölgy grammra pontosan eltalálta a csomag súlyát, és a Kála Áruházban már át is vette a nyereményét. De készülünk hasonlóval a Foci EB kapcsán, s majd a Tokiói Olimpiához kötődően is. Hamarosan megjelenik a HUNOR Magazin legújabb száma, ami az olimpia és a sport jegyében nyújt át új tartalmakat a vásárlóknak és olvasóknak.

Gombnyomás előtt áll a Lecsófesztivál. Mit jelent ez?

-Igen, már óriási az érdeklődés az idei Lecsófesztivál iránt. A terveink szerint, ha a járványhelyzet kedvezően alakul, szeptember 3-án és 4-én lesz a rendezvény, amelyre a csapatunk teljes erőbedobással készül. Már mindent megrendeltünk. Különösen szívügyünk a 20. jubileumi rendezvény. Bízunk abban, hogy egymásra nagyon odafigyelve, alkalmazkodva a járványügyi szabályokhoz, talán mégis sikerül visszahozni a megszokott fesztivál hangulatot. Mi készen állunk, a kampányt elindítottuk, hiszen bízunk a rendezvény sikerében.
Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.