A derekegyházi vágóhíd mintaboltja Szentesen – A tapasztalat kamatozó

Vörös János, sokunk számára Jani bácsi már négy évtizede van a hentes szakmában. Azt mondja, A Brillir Kft. derekegyházi vágóhídján készült termékeket meggyõzõdésbõl vállalta fel. A megbízható minõség, az igényes feldolgozás és a házias ízek önmagukért beszélnek. Örömmel nyugtázza, hogy jól döntött.

Minden reggel nyitásra érkezik a vágóhídról a friss áru, amelyeket úgy szortíroz, és helyez el a hûtõpultban, hogy a vásárlók pontosan tájékozódjanak a kínálatról, és az árakról is. S ami nem fér elsõre a pultba, az a ma létezõ legmodernebb hûtõkamrában várakozik, ám szerencsére nem sokáig.
Jani bácsi neve már tradíció a szakmában, a város minden pontjáról, sõt vidékrõl is elhozza a vásárlókat az ismeretség, és marasztalja az udvarias kiszolgálás, a szakértelem. Az elmúlt évtizedekben Jani bácsi sok fiatal kollégát indított útjára, akikre szívesen és örömmel emlékezik. A legjobban azonban annak örül, hogy fia, János tovább fogja vinni a szakmát és a kórház oldalában lévõ kis boltot.

A vidám séf figura az ajtóból invitálja a vásárlókat a hét minden napján. A bolt ugyanis szombat, vasárnap, hétfõn 7.00-12.00 óra között, míg a hét többi napján délután 4-ig fogadja a friss derekegyházi húskészítmények gazdag választékával, és pénztárca kímélõ áraival a betérõ vevõket.
Tehát ha ön hazai sertésbõl, igazi házias ízek alapján készült májast, hurkát, kolbászt, szárazárut szeretne a családi asztalra tenni, már nem is kell tovább menni. Vörös János húsboltjában a közelgõ ballagásra és egyéb rendezvényekre elõrendelést is szívesen fogad. 
Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.