Méretescipők Gyomaendrődről – Egyedi és minőség

A gyomaendrõdi Méretescipõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzemében a tizenhetes mérettõl az ötvenkettes méretig gyártják a különleges, egyedi lábbeliket.

A tíz embert foglalkoztató munkahelyen cipõgyártó szakemberek végzik ezt a precíz munkát.
– Nagy gondot fordítunk a minõségellenõrzésre. Termékeink, mivel egyedi méret alapján készülnek, igen munkaigényesek.  A méretfelvételt a kaptafa-készítés, majd a tervezés és mintakészítés követi minden egyes pár cipõ esetében, és csak ezek után kerül sor a cipõ elkészítésére, – sorolja Gellai Tamás ügyvezetõ.
– Milyen fajta cipõket gyártanak itt Gyomaendrõdön, a Blaha Lujza u. 12/1. szám alatt, illetve minden kérést, igényt ki tudnak elégíteni?
– Gyártmányaink nõi, férfi és gyermekcipõ, kényelmi és gyógycipõ kategóriába tartoznak. A gyógycipõk gyártásához minden szükséges hatósági és ORKI engedéllyel rendelkezünk. Utcai és divatcipõket akár egyedi méret szerint is vállalunk. A lovagló csizmák bõr talppal, faszeges technológiával igen keresettek, hátul húzózáras, vagy hagyományos, úgynevezett „tiszti” csizma kivitelben is. Lovagló és hajtó cipõket, vadász bakancsokat, csizmákat is gumi talppal készítünk. A csizmák bõvíthetõ betétes szárral, s  ha szükséges, meleg béléssel egészíthetõk ki. A ma-zsorett csoportok részére lemez talppal gyártunk csizmákat.

Az ügyvezetõ elmondja, hogy vállalják még népi táncos és hagyományos csizmák gyártását is, keményített szárral, bõr  talppal, faszegezve.
– Úgy tudom, hogy alkalmi cipõkre is felveszik a rendelést?
– Az alkalmi kategóriában  menyasszonyi, võlegényi, ballagási, színházi cipõket értünk, amelyeket az alkalmi ruha anyagából készítünk. Pincérek, felszolgálók részére speciális cipõt ajánlunk cserélhetõ betéttel.
Ezek a cipõk milyen anyagból készülnek?
– A gyártmányaink felsõrészei kizárólagosan természetes bõr felhasználásával, bõr béléssel készülnek. – mondja Gellai Tamás. – Igény szerint természetes bõr talppal, vagy a kényelmi és gyógycipõk esetén mikró talppal dolgozunk.
Önöket milyen telefonszámon lehet elérni?
– Az érdeklõdõk a 06-30/283-4260-as telefonon tudnak bennünket keresni. Készséggel állunk minden megrendelõnk rendelkezésére.
Szöveg és fotó: Dömsödi Mihály (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.