Revitalizáló Spiráltölcsér, ami életre kelti a vizet – Ég és föld a különbség!

Rendkívüli meleggel érkezett az idei június. Akár perzsel a nap, akár nem, akkor is érdemes betartanunk az aranyszabályt, ami napi 2 liter tiszta ivóvíz elfogyasztását jelenti.

Igen, de hol találunk igazán élő, tiszta ivóvizet? Ha utazás közben van nálunk Revitalizáló Spiráltölcsér, bárhol és bármikor. A közönségesnek mondható tölcsér lelke a kis spirál szerkezet, egy különleges kalibrált fém, vagy arany spirál, amely a természet ősi törvényein alapuló geometriai kialakításával képes kvantum szinten pozitív változásokat véghezvinni a vízben, vagy bármilyen más italunkban. Azzal, hogy – rajta átfolyatva – energiával tölti fel, vagyis nem szűri, a folyadékot, akár még az alkohol tartalmú italokat is, finomabb, energiát adóbb, lágyabb, selymesebb, könnyebb lesz az italunk. Ég és föld a különbség, mondják a tölcsért rendszeresen használók.
Praktikus, odahaza akár előre is dolgozhatunk vele, mert három napig megtartja vizünk az energiával feltöltöttségét. S ha már van Revitalizáló Spiráltölcsérünk, ne csak magunkra, házi kedvenceinkre, szobai növényeinkre is gondoljunk! A kisállatok is ezt a vizet fogják választani, virágainkon pedig a különbség szemmel látható lesz.
A terméket megismerheti, megvásárolhatja, további kérdéseire választ kaphat a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLETBEN (Szentes, Kossuth utca 22.)
Azt kívánom a nyárra, hogy ilyen finom, egészséges vízből elengedőt vegyenek magukhoz, s azután jöhetnek a szép élmények. Jó egészséget, vidámságot, mosolygós szép napokat kívánok Mindenkinek!
– dite x. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.