Rajtunk múlik! – Újabb esély a NICS-től

„A bélben egyes baktériumfajok a kedélyállapotot megváltoztató kémiai anyagokat termelnek…” Ezért aki zaklatott, stresszes, alapvetően rossz közérzete miatt, alig ha van képben. Legtöbbször a bélflóra rendellenességei lapulnak meg a háttérben.

A napokban látott napvilágot egy tanulmány arról, hogyan képes a tartós antibiotikum használat igénybe venni a bélrendszert, s mindennek következményei hosszas, elhúzódó tüneteket okozhatnak az idegrendszerben is. A bélflóránk védelmére ma sok féle készítmény áll rendelkezésre, azonban az utólagos kezelések helyett inkább a megelőzésre érdemes hangsúlyt fektetni.
Megelőzőleg már többször ajánlottuk figyelmükbe a NICS vitaminokat, amelyek felnőtt és gyermek számára egyaránt biztosítják a szervezet erőnlétéhez szükséges táplálék kiegészítő hasznos anyagokat úgy, hogy a bélflóra erősítésére is gondoltak a kifejlesztői. Most a NICS egy új termékkel jelentkezett, teljes termékskálájuk megtalálható Szentesen a Bolt az Egészséghez Üzletben a Kossuth utca 22. szám alatt. Az újdonság, az Immuno, abszolút lökés a sejteknek a tökéletes megújuláshoz, az életteli működéshez és az egyén egészséges, pozitív, teremtő életérzéséhez.

Mi mindent tartalmaz az Immuno?

Tegyék meg, hogy megismerkednek a termékcsalád adta kiváló előnyökkel, s mondják el másoknak is a tapasztalataikat! Segítsünk egymásnak, vigyázzunk egymásra ily módon is. Vigyázzunk gondolatainkra, teremtsük meg a tiszta, megbocsátó, a társainkat felemelő életérzést magunkban, hogy szétszórhassuk minél több embertársunk örömére, s a saját boldogulásunkra. A szellemi és lelki megtisztuláshoz ajánljuk pl. az erdélyi Hajdú Laura előadásait https://www.youtube.com/  V. V. x.

További részletek. (A képek rákattintással nagyíthatók!)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.