Sok jó kis helyen elfér…

… egy hátizsákban. Őszre vízálló anyagból készült hátizsákot választunk. A hölgyek és urak nem csak iskolába, munkába járáshoz vagy kiránduláshoz, sportoláshoz is szívesen használnak mindennapi táskaként hátizsákot.

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzletben kiváló minőségű hátizsákok kaphatóak. Olyanok, amelyek helyettesítik a női táskát, és olyanok, amelyek kiegészítik azt. Fontos, hogy hátizsákunkat kényelmes legyen viselni, kímélje, óvja a gerincünket. A használatnak megfelelő elrendezés szerint válasszunk, nem mindegy, tehát hol nyílik, milyen a külső megjelenése. Bár a hátizsák kortalan, azért a használója, más-más életkorban, más-más elvárásokat támaszthat kedvenc táskájával szemben.

Igazi kényelem, amikor két táska kiegészíti egymást.

Érdemes megismerni a Heureka kiváló minőségű, gazdag szín- és formaválasztékú hátizsákjait a Kereskedőház emeletén (Kossuth L. u. 15/A.). Az üzlet őszre hangolt táska kínálatával lepi meg önöket.

Kép és szöveg: dite – x.

Amikor mindenre gondoltunk.

Egy hozzászólás “Sok jó kis helyen elfér…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41366 online lapszámunkban. A lap saját gépre letöltésével további cikkeinket is elolvashatja.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.