Névnapra, nőnapra pénztárcák… – Pénzmágnes vagy pénzmágus

A pénztárca is legalább olyan sokféle, mint maga az ember, aki használja. Azon túl, hogy férfi, nő vagy tinédzser, kevesebb vagy több pénzt tart magánál nap, mint nap, funkció szerint választ közülük. Lehet kisebb, egészen kicsi, lehet nagyobb alakú, kevesebb zsebbel, és lehet nagyobb a pénztárca sok-sok zsebbel, amelybe kártyák, iratok, sok más hasznos információ elfér a pénz mellett.

A Feng Shui szerint a piros pénztárcák vonzzák a pénzt, azaz pénzmágnesek. A hölgyek ezért szívesen élnek a piros szín bűvöletében, s ez nem is meglepő, amikor pénztárcát vásárolnak. Pénzmágus pénztárcáknak tekinthetjük azokat, amelyek sok funkcióval bírnak, biztonsággal rejtik el a rájuk bízott forintokat és iratokat. A fekete pénztárca kevésbé kényelmes, ha sötét bélésű táskában hordjuk, nehéz megtalálni.

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet felvételein példákat láthatnak a különféle méretű, fazon és szín szerinti pénztárcákra.
A közelgő jeles névnapok, a Nőnap alkalmat adhat a meglepetés tavaszi pénztárca kiválasztásához. Amennyiben határozott elképzelése van, ragaszkodik a bevált típushoz, akár a régi pénztárca megmutatásával, vagy kép alapján beszerzi önnek az üzlet tulajdonosa a megfelelőt. Amennyiben a pénztárca leendő tulajdonosára bízná a döntést, vásárlási utalvánnyal lepheti meg, és segítheti hozzá a megajándékozandó hozzátartozóját a jó döntéshez.

Döntsön bárhogy, Szentesen a Kereskedőház emeletén, Kossuth u. 15/A. készséggel áll az ön rendelkezésére Horváthné Anna tulajdonos.
A pénztárcákat ajánló kesztyűbábok is megvásárolhatóak az üzletben.

Kép és szöveg: dite x.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41083 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.