A tizedik HUNOR COOP Bál

Február 18-án immáron tizedik alkalommal került megrendezésre a hagyományos HUNOR Bál, melyen több mint 500 dolgozó és meghívott vendég vett részt. A nagy létszámra való tekintettel ezúttal is a Szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokot kellett kibérelni, hogy azt jókedvvel és vidámsággal töltsék meg Társaságunk dolgozói. Három megyéből, összesen 26 településről, 7 busszal érkeztek a vendégek, sőt idén már 2 új Lajosmizsei üzletünk is erősítette a Csapatot.

Ez a bál sok munkatársunk számára okozott meglepetést, hiszen az elmúlt évben végzett munkája alapján 31 dolgozó kapott arany, ezüst és bronz oklevelet, illetve 7 munkatársunk pedig elismerő oklevelet, melyhez anyagi elismerés is párosult.
2016 év Legjobb boltja megérdemelten a kiszombori Coop ABC és a szentesi Kála Szupermarket lettek. A két üzlet Kollektívája jutalomként egy Wellness hétvégén pihenheti ki a tavalyi év fáradalmait. Csatordai Lajost, a HUNOR COOP ZRt. kereskedelmi igazgatóját, az ÁFEOSZ által adományozott COOP Érdeméremmel tüntette ki Mészáros Zoltán a Társaság elnök – vezérigazgatója.

Ebben az évben ismét süteménysütő versenyt hirdettünk a boltok között. A desszertként elfogyasztott, ízvilágukban és kinézetükben is fantasztikus süteménycsodák méltó befejezést adtak a vacsorának.
A bált Kiss Viktória énekesnő produkciója nyitotta meg. Ezt követően a meglepetés vendégek, Varga Feri & Balássy Betti, fokozták tovább a hangulatot, majd éjfél előtt Oláh Gergő énekes lepte meg a közönséget. Tánccal, jókedvvel múlattuk az estét a Tonic együttes jóvoltából.
A Bál résztvevői idén is egy Jótékonysági akció keretén belül több mint 150 ezer Ft értékben vásároltak tombolát. Az összeget a HUNOR COOP ZRt. megduplázta, és a Kárpátaljai magyarokat támogató Alapítvány javára átutalta.

Simon-Oláh Mária
Fotó: Vidovics Ferenc

Megjelent: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41083 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.