A Hölgyek Ünnepére készülődve Szentesen

A Rotary Magyarország és a Szentes-Csongrád Rotary Club egész napos programmal készül március 11-én, amelynek a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ ad otthont. Ebből az alkalomból került sor ma sajtótájékoztatóra a HUNOR COOP ZRt. irodaházában. Nem véletlenül itt.

Mészáros Zoltán, a HUNOR COOP ZRt. vezérigazgatója a magyarországi Rotary soron következő kormányzója, Nagy Péter Sándorral, a Szentes-Csongrád Rotary Club elnökével ezen a sajtótájékoztatón jelentették be a március 11. rendezvény részleteit. Nagy Péter Sándor elmondta, hogy a Hölgyek Ünnepére készülnek az országos szervezetük támogatásával. Erről a rendezvényről már az elnökség átadó összejövetelen határoztak, Pénzes Ilona kormányzójuk – akit Mészáros Zoltán követ – támogatásával és ösztönzésével. A program azért is került a Szentes-Csongrád Rotary Club szervezésébe, mert ebben a klubban található országos szinten a legtöbb hölgy tag.  Ők voltak azok a fennállásuk 10 éve alatt, akik kreativitásukkal sokkal színesebbé, sokrétűbbé tették a klub programjait, mindennapjait. A mostani programról Nagy Péter Sándor elmondta, a nyílt rendezvényre már 9.30 órától várják az ünnepelteket, párjukkal együtt.

Mészáros Zoltán a programot ismertetve kiemelte, mivel a HUNOR COOP munkatársainak döntő többsége is hölgy, az udvariasság, a feléjük megnyilvánuló tisztelet a mindennapok részévé vált. Szeretnének egyúttal jó példát mutatni a Rotary-n belül is, hogy a klubok vonzóbbak legyenek a hölgyek számára. Ezzel a rendezvénnyel a Rotary szellemiségét, karitatív programjait szeretnék még ismertebbé tenni, de kiváló alkalom lesz ez a két város, Szentes és Csongrád népszerűsítésére is. A rendezvény vendége lesz Jakupcsek Gabriella, aki nem csak moderátorként vesz részt a Hölgyek Ünnepén, de saját könyvéről is beszélni fog a nézőknek. (A helyi mesterek és neves vendégek a csatolt plakáton megtalálhatóak.) A rendezvény teljes egészében arról szól, ami a hölgyeket érinti és érdekli.

A rendezvényen bárki részt vehet, a http://rotary.hu/  honlapon érdemes regisztrálni, így könnyebb lesz megvásárolni a támogatói jegyet. A nap bevételét karitatív célokra, a nemzetközi diákcsere táborra, kárpátaljai családok támogatására fogja a helyi klub fordítani.

Kép és szöveg: dt. 

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.