Tájákoztató

A Szentesi Sport-és Üdülőközpont az elmúlt napok nagyon kemény és szokatlanul hideg időjárási körülményei hatására több olyan intézkedést hozott, melyek az üzembiztonság és a rendelkezésre álló energia felhasználása érdekében váltak szükségessé. Az összes részleg fűtését és a medencék üzemeltetését 2015. decemberétől a fürdő területén megfúrt kút vize biztosítja.

Az időjárás hatásaként a kút, teljesítményének felső határa felé közeledett, ezért a kitermelt víz mennyiségi korlátozására volt szükség. Számos intézkedés mellett a „brüg” medencék közül először a nagymedencét, majd pedig a „hattyúnyakas” medencét kellett alap fűtésre átállítani. Az időjárás kedvező alakulásával a medencék ismételten beüzemelésre kerülnek. A „hattyúnyakas” medencét várhatóan már akár a hétvégén is visszaadhatjuk a közönség számára. Az intézkedések hatásaként minden részlegünk üzemel, és a kitermelt víz mennyisége is csökkent.
A szabadtéri szaunát az igények figyelembe vételével a jövőben csak a délutáni órákban, pontosabban 15-21 óráig üzemeltetjük. Itt hívjuk fel a fürdőzők figyelmét, hogy a szauna üzemeltetése kapcsán több esetben tapasztaltunk szabálytalan, nagy mennyiségű felöntést, mely a kályha meghibásodásához vezetett. A szabadtéri szauna jelenleg ingyenesen használható!
Kiváló és színes szolgáltatási palettával várjuk kedves vendégeinket.
Szentesi Sport- és
Üdülőközpont

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.