Bolt a belvárosi vásárlókért – Plusz egy remek recept

Füstölt áruk a bolt kínálatából.A Brillir Kft. Mintaboltját a József Attila utca 14. szám alatt négy éve vezeti Tóth Attila hentesmester. Keddtől szombatig a Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem friss termékeit lehet itt megvásárolni.

A vágás után, minden szerdán érkezik birkahús, és minden nap friss sertéshús. A nagyobb tételű rendeléseket bármely húsárura célszerű néhány nappal korábban leadni az üzletben. Attila a húsáru előkészítését, darabolását igény szerint elvégzi. Az évek alatt már megismerte a Belváros vásárlóközönségének elvárásait, amelyeknek igyekszik is eleget tenni.
A füstölt húsok szezonjának kezdetén felhívja a figyelmet, hogy kiváló minőségű tarja, csülök, kolozsvári szalonna vagy darabolt comb folyamatosan kapható. Amennyiben a vásárlók igénylik, szívesen ad tanácsot a húsáruk felhasználásához, mivel otthonosan mozog a konyhában is. Ennek bizonyítására megosztjuk egyik saját receptjét:

Citromos marhalapocka (a marhahús beszerezhető a mintaboltban).
Hozzávalók: 2 nagy fej vöröshagyma, 60 dkg marhalapocka, só, bors, majoránna, bazsalikom, ízlés szerint, 1 kispohár tejföl, 3-4 csemegeuborka, citromlé.
Elkészítése: A marhahúst a hagymán megdinszteljük, a fűszerekkel, kevés vízzel tovább forraljuk. A készre fövés előtt belekeverjük a tejfölt és a felkockázott uborkát. Meglocsoljuk citromlével, és az ételt készre forraljuk. Nokedlivel tálalva rendkívül finom, ízletes étel.
Kép és szöveg: dt. 

Igazi hazai frissen minden nap.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.