Törzsvásárlói fronton erősít a HUNOR COOP!

Illusztráció a szentesi Farkas Antal utcai áruházból. Fotó dt.Az elmúlt évben jelentõsen bõvült a HUNOR COOP ZRt. törzsvásárlóinak száma, a kártyával rendelkezõ vevõk létszáma várhatóan még idén eléri a 45.000 fõt.

A COOP Klub Magyarország egyik legnagyobb törzsvásárlói programja. A regisztrált tagok száma országosan már meghaladja a 900 ezer fõt. A Coop Klub kártya egyszerûen mûködik: minden vásárláskor a pontok jóváírásra kerülnek a kártyán, mely után vásárlási utalványt adunk ajándékba.
Törzsvásárlóink a pénztárnál történõ fizetés alkalmával kapják kézhez a hûségkupont, valamint a további kedvezményekre jogosító speciális kupont is, mely a nyugta alján lesz látható. Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhetõ törzsvásárlói kártya. A kártyaigénylés egyszerû és gyors.
A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkezõ hazai élelmiszerlánca, mindannyiunk “Jó szomszédja”. A jelmondat kifejezi a hálózat legfontosabb ismérvét: a Coop szinte mindenütt jelen van, a barátságos, közeli Coop üzlet mindennapi életünk része. Üzletláncunk elkötelezett a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának fejlesztése mellett.
Küldetésünk szerint: “Üzleteinkben európai vásárlási kényelem biztosításával, mosolygós és segítõkész kereskedõinkkel egy csapatként azon dolgozunk, hogy egyre több vásárló bizalmát és hûségét elnyerjük.” x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.