Sikeres esküvő kiállítás – páratlan családi vasárnap

A vasárnap ellenére sokan voltak kíváncsiak a rendezvény látnivalóira.Február 7-én párok és családok, sokan látogattak el a Megyeházán nyolcadik alkalommal megrendezett Esküvő kiállításra és vásárra. A kiállítás résztvevői és a szervező Gladiátor Rendezvényiroda Kft. megérdemelték a figyelmet és a sok tapsot, hiszen a szépség, a divat és hagyomány elbűvölő látványvilága, a modern fénytechnika eszközei által váltak még szemléletesebbé.

Az új ruha és frizura trendek épp úgy a nap hangulatához tartoztak, mint az esküvői sütemények megjelenítése, és persze kóstoltatása. A rendezvényszervezők standjain újabb és újabb érdeklődő párok tűntek fel, de a fotó és videó lehetőségek iránt is szép számmal érdeklődtek. A szolgáltatói paletta sokféleségét szinte fel sem lehet hiánytalanul sorolni. Aki keresett, talált ötletet, akár esküvői meghívó, rendezvénykellékek, torták, vőfély és számos apró részlet vonatkozásában.

Alkalmak és alkalmi ruhák.

A Fanni Esküvői Ruhaszalon bemutatójából.

Figyelem és érdeklődés.

Nem véletlen a rendezvény ideje, hiszen a farsangi időszak a párválasztás időszaka volt hajdanán.

Fanni bemutató pillanatfelvétel.

Most újra a királylány, hercegnő ruhák idejét éljük.

Sok tájékoztató prospektus talált gazdára. Újasszonyi ruha a divatos kollekcióból.

Interjú a színpadi műsorok szünetében.

A klasszikus vonalvezetéstől az egyszerűig.

Ami szép az szép.Nagy érdeklődés kísérte a nap eseményeit.

Tortacsodák.

Fanni bemutató finálé.

Közreműködött a Dávid Férfi Divat Üzlet.

A Daisy Esküvői Ruhaszalon idei kollekciójából.

A modellek a Szilver TSE táncosai voltak, a frizurákat
Presztóczki Veronika készítette.

A kiállítás részlete.

Uszályos ruha újragondolva.

A legkisebb modellek mindössze 2 évesek.

Mi az ott a kezedben. Nekem beszélsz?
Daisy bemutató finálé.

Tonomárné Dancsó Erika a Flower Hair Show c. műsorukat vezeti fel.

Elmondta, hogy a show két részből áll. Az első a művészi kompozíciók bemutatására épül, míg a második részben néhány otthon is megvalósítható frizura tippet mutatnak be hosszú hajú lányoknak, hölgyeknek.

Virágok és virágok.

A hajshow részlete.

A hosszú haj sok-sok megoldási lehetőséget kínál.

A show második része a bárki által könnyen alakítható frizura tippekről szólt.

Tonománé Dancsó Erika február 14-én Párizsban bizonyít, ahol a fodrászverseny nemzetközi mezőnyében a top tízben versenyezhet. Ez nagy megtiszteltetés és kihívás is számára. Szurkoljunk neki, hogy sikerüljön minél előkelőbb helyen végeznie!

Készül az újabb frizura.

Szépség, művészet és divat néhány határozott pontos mozdulatban.
A művészi kivitelű végeredmény.

Ági és modellje.

Egy-egy feltűzést tesznek alkalmivá a virágok.

Fonat, hajtű, gumi és csoda születik.

Ime az újabb végeredmény.

Indul a finálé.

Finálé Erikával.

(Fotók: Dömsödi Teréz)

Egy hozzászólás “Sikeres esküvő kiállítás – páratlan családi vasárnap” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    KIS KIRÁLYLÁNY, NAGY KIRÁLYLÁNY

    A Gladiátor Rendezvényiroda Kft. idén újra esküvõ kiállítást rendezett a szentesi Megyeházán.

    A február hetedikei egész napos forgatag beváltotta a hozzá fûzött reményeket, hiszen mintegy ezer látogató, érkezett az ország több megyéjébõl és a környezõ településekrõl. Négy esküvõi ruha szalon, a szépségápolás helyi és vidéki mesterei, a vendéglátás legújabb trendjei mutatkozhattak be az érdeklõdõk örömére. Számos kellékrõl és szolgáltatásról, a boszorkányos mézeskalácstól a fotómûtermi megoldásokig, az esküvõi csokrok és menyasszonyi ruhák összhangjáról, az életre szóló esemény filmfelvételeinek elkészítésérõl, vagy gyûrû választási tippekrõl, a jegyespárok hasznos információkat szerezhettek. Képviseltette magát a rendezvényen a Big Day esküvõi divatmagazin is. Minden érkezõt welcome drinkkel fogadtak a szervezõk. Az idei év legszebb standjának járó díjat a Dekor Mágia érdemelte ki.
    A meghirdetett nyereményjátékok nyertesei a következõk:
    Fõdíj: Wellness hétvége 2 fõ részére 3 nap/2 éj félpanziós ellátással, melyet az Aqua-rell Hotel**** biztosít Cegléden, nyertese Rácz Rita (Gátér) – Kecskeméti lakhelyû. Õ három nyereményt vihetett haza, ezenkívül nyert még egy 40 percre szóló masszázst a Dan-csó Erika Szalon felajánlásával, és nyert egy alkalmi (esküvõi) sminkre szóló utalványt Var-gáné Ágoston Szilvia gold referencia kozmetikus jóvoltából.
    A Meglepetés Díj egy Wellness hétvége – “Kisgólya Csomag” 2 fõ részére 3 nap/2 éj félpanziós ellátással, melyet a Granada Ho-tel**** Konferencia, Wellness és Sport Hotelben Kecskeméten tölthet el Bálint Boglárka és párja (Szentes). Valentin napi Díj: 2 fõ részére gyertyafényes, pezsgõs vacsora a Liget Étteremben Szentesen, Iványi Dalma (Szentes) vehet rajta részt kísérõjével.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.