Ismét Szentesi Téli Palánkos Teremlabdarúgó Torna

Korrábbi mérkőzés sorozatról illusztráció.2015. év végén ismételten megrendezésre kerül a sokak által nagyon várt Szentesi Téli Palánkos Teremlabdarúgó Torna, mely sok rendkívül színvonalas és izgalmas mérkõzést hozott 2014-ben is.

A térség legnagyobb tornája december 19-én a gyerek mérkõzésekkel indul, 54 csapat részvételével, U8 – U18-ig, külön nõi csoporttal, korosztályonként 6 csapattal.

A nyílt torna december 27-én kezdõdik a maximális 26 csapattal. Az elõzetes nevezések alapján kecskeméti, orosházi, kunszentmártoni, hódmezõvásárhelyi, csongrádi és természetesen szentesi csapatok jelentkeztek. Nincs megkötés, igazolt játékosok is pályára léphetnek a kuriózumnak számító palánkos pályán, ahol a kapuméret 5 x 2 méter.
Az ünnepi töltött káposzta gyorsan elillan, ha számításban vesszük, hogy 4 + 1-es a felállás, 2 x 12 perc játékidõ mellett. A csapatok sorsolás alapján csoportokba kerülnek, ahol a továbbjutásért küzdenek meg, amit az egyenes kieséses szakasz követ egészen a december 29. esti döntõig. A csapatok jelentkezése mellett várjuk a tisztelt sportbarátokat és nézõket is a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.
Nevezés, további információ : www.szentes.-hu/sport, 0036/30 567-9636.
Lantos Sándor

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.